Key Account Manager - Financiele Sector

Noord Holland - Netherlands - Insurance & Banking - Banking - Front Office & Sales - Academic Bachelor

Met jouw expertise ben je een waardevolle en strategische partner voor de klanten en prospects binnen de financiële sector. Als Key Accountmanager bij Brunel zorg je er voor dat jouw (potentiële) klant altijd voorzien wordt van het beste advies en passende oplossingen voor sourcevraagstukken. Echt ondernemerschap vinden we hierin erg belangrijk, dus je krijgt alleruimte om met je ideeën aan de slag te gaan!

Feel free to contact

Jeannine Knol, Account manager

Apply now

About this role

De financiële sector is hard bezig om zichzelf klaar te maken voor de nieuwe wereld en loop daarom voor met haar innovaties op het gebied van onder meer IT, blockchain en open data. Je komt dus terecht in een zeer interessante omgeving! Als Key Accountmanager weet je met energie, ondernemerschap en empathisch vermogen het partnerschap met onze strategische klant (en prospects) te activeren, behouden, verder vorm te geven en uit te bouwen.

Je bedenkt zelfstandig oplossingen voor de invulling van landelijke personeelsvraagstukken binnen alle specialismen van Brunel, van IT tot Finance & Risk tot Compliance. Hierin breng je advies uit naar zowel de klant als de interne Brunel-organisatie. Door je oprechtheid weet je het klantbelang centraal te stellen en een voordeel voor zowel de klant als Brunel te realiseren.

Samen met je collega’s binnen Brunel leg je de focus op de Decision Making Units. Jij hebt hierin een coördinerende rol. Waar jij deze op strategisch en tactisch niveau bewerkt, ondersteunen de Consultants je op operationeel niveau. Voorop staat het ontzorgen van de klant in haar processen, met een goede balans tussen de korte en lange termijn. In deze coördinerende en verbindende rol ben je in staat om zowel bij de klant als de interne organisatie draagvlak te creëren.

About you

Jij hebt je sporen verdiend op het gebied van Key Accountmanagement of bent klaar voor een stap naar de rol van Key Accountmanager. Wil jij werk maken van jouw carrière samen met Brunel? Dan beschik je over:

 • Minstens een hbo-diploma
 • Minstens 5 jaar ervaring binnen de detacheringsbranche
 • Kennis van en ervaring met IT en/of Finance
 • Strategisch inzicht en een helicopterview
 • Veel enthousiasme en creativiteit

What we offer

Wanneer je als Key Accountmanager bij Brunel in dienst treedt, kom je terecht in een hecht team waar sfeer, kwetsbaarheid en vertrouwen centraal staan en kennis gedeeld wordt . Samen nemen jullie deel aan congressen en kennissessies en bedienen jullie de markt, om zo klanten met elkaar te verbinden.

Bovendien staat bij Brunel jouw loopbaan voorop. Je krijgt daarom volop ruimte om je als specialist – in de breedte én in de diepte – verder te ontwikkelen. Je stapt zelfs in een compleet op maat gemaakt opleidingsprogramma. En we bieden je de kans om jouw ideeën ook echt uit te voeren. Verder kun je bij ons rekenen op:

· Coaching on the job· Een marktconform vast maandsalaris met bonusopportunity, leaseauto en telefoon· Een gunstige pensioenregeling· Collectiviteitskorting op individuele verzekeringen· Leuke extra’s op cultureel en sportief gebied

About us

Brunel zet zich al jaren in voor de beste match
tussen kandidaat en bedrijf. Toen we in 1975 begonnen, was onze oprichter Jan
Brand zowel Talent Scout als Recruiter als Consultant als Accountmanager. Maar
hij besefte algauw dat Brunel alleen de allerbeste detacheerder wordt als elke
functie binnen zijn bedrijf wordt ingevuld door échte professionals. Die manier
van werken, die heeft ons al ver gebracht. Naar meer dan 40 landen. En in dat netwerk ben jij meer dan welkom. Solliciteer vandaag!

Jeannine Knol06-10542800

Summary

 • Publication: PUB307732
 • Location: Noord Holland
 • Market: Insurance & Banking
 • Hours per week: 40
 • Branche: Banking
 • Education level: Academic Bachelor
 • Area of expertise: Front Office & Sales
 • Closing date: Sunday, July 18, 2021
Apply now

Feel free to contact

JK

Jeannine Knol

Account manager Brunel Netherlands Amsterdam

+31 20 312 1596

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Key Account Manager - Financiele Sector - Noord Holland

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to

  Breadcrumbs