Jurist Bezwaar en Beroep bij de Rijksoverheid

Den Haag - Zuid Holland - Netherlands - Services - Legal - Public Law - Academic Master

Wegens uitbreiding binnen het team van onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Jurist Bezwaar en Beroep bij de Rijksoverheid.

Feel free to contact

Joyce Struijlaart, Account manager

Apply now

About this role

Jij geeft niet zomaar op als het even tegenzit. En die mindset, die zet je graag in om anderen te helpen! Precies daarom heb je jezelf als jurist gespecialiseerd in bezwaar en beroep. En nu wil je de volgende stap maken binnen een nieuwe werkomgeving. Klopt dat? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Voor verschillende ministeries en rijksdiensten zoeken wij namelijk een Jurist Bezwaar en Beroep.

Stap je in bij Brunel, dan stap je in een breed netwerk aan opdrachtgevers. Je kan dus rekenen op afwisseling tussen veel uitdagende projecten. Hoe dan ook, jouw core business is uiteraard het behandelen van bezwaar- en beroepszaken. Daarnaast maak je optimaal gebruik van je presentatievaardigheden, want je geeft de opdrachtgever regelmatig uitgebreid juridisch advies.

Maar dat is nog niet alles. Je hoort bezwaarmaker bijvoorbeeld ook ambtelijk en bent verantwoordelijk voor het opstellen van de verslaglegging van de hoorzitting. Verder schrijf je beslissingen op het bezwaar en vertegenwoordig je de opdrachtgever bij de rechtbank of bij de hoger beroepscolleges en de Raad van State.

About you

De functie van Jurist Bezwaar en Beroep is niet voor iedereen weggelegd. Herken je jezelf hierin?

 • Je hebt een hbo-Rechten opleiding of wo-master Bestuursrecht;
 • Je hebt kennis van onder andere subsidierecht, handhaving, Europese regelgeving, landbouwwetgeving en/of staatssteun;
 • Je hebt enkele jaren ervaring opgedaan met bezwaar (en beroep) bij de (Rijks-) of decentrale overheid;
 • Je benadert conflicten op een professionele manier bijvoorbeeld via de informele aanpak/PCMO.

What we offer

Successen moet je vieren. Daarom krijg je bij ons niet alleen een goed maandsalaris, je maakt ook kans op een fikse bonus! Daarnaast krijg je via ons korting op persoonlijke verzekeringen, heb je recht op een fijne pensioensregeling en vind je binnen Brunel altijd een vaste coach die verstand heeft van je vak.

Maar het meest trots zijn we op onze carrièremogelijkheden. Het maakt niet uit hoeveel ervaring je hebt of wat voor specificatie je hebt, wij bieden je alle mogelijkheden om nóg beter te worden in je werk. Zo start je bij Brunel bijvoorbeeld met een trainingsprogramma dat we sámen met jou afstemmen op je professionele toekomstplannen. Heb je die nog niet helder? Geen probleem, je consultant denkt graag met je mee.

About us

Nooit opgeven: het is wat jou als juridisch specialist kenmerkt, en net zo goed ook wat Brunel kenmerkt. Het is zelfs de kurk waarop de zaak drijft. Als internationale organisatie kijken namelijk vele ogen naar ons. Grote bedrijven waarmee wij samenwerken, duizenden specialisten en allerlei beursfanatiekelingen houden onze voortgang nauwlettend in de gaten. Dat klinkt wellicht als een grote druk, maar eerlijk? Het motiveert. Als zaken goed gaan, en als zaken minder gaan, altijd komt de mindset van ‘nooit opgeven’ wel van pas.

Gedreven als wij zijn, steken wij zelfs onze omgeving ermee aan. Het is bovendien een wisselwerking: het een versterkt het ander. Samen met onze specialisten en opdrachtgevers verleggen wij nu meer grenzen dan ooit tevoren. Of het werkt? Feiten liegen niet, geloven wij, dat kan ook jij als Jurist Arbeidsrecht vast beamen. Daarom zetten wij ons succes voort met exact dezelfde mindset als aan het begin: 'nooit opgeven'. En het liefst doen wij dat met zoveel mogelijk gelijkgezinden. Sta jij er net zo in als wij? Solliciteer direct.

Summary

 • Publication: PUB308518
 • Location: Den Haag
 • Market: Services
 • Hours per week: 36
 • Branche: Legal
 • Education level: Academic Master
 • Area of expertise: Public Law
 • Closing date: Sunday, July 25, 2021
Apply now

Feel free to contact

JS

Joyce Struijlaart

Account manager Brunel Netherlands Amsterdam

+31 20 312 5099

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Jurist Bezwaar en Beroep bij de Rijksoverheid - Zuid Holland

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to

  Breadcrumbs