Juridisch Medewerker WOZ/Taxateur WOZ

Netherlands - Services - Legal - Public Law - Professional Bachelor

Taxaties, heffingen en belastingen, de overheid is er uren zoet mee. Zoveel burgers, zoveel rechten, maar niet iedereen weet precies wát zijn of haar rechten zijn. Het gevolg? Stapels bezwaarschriften; sommige terecht, sommige onterecht. Als Juridisch Medewerker WOZ/Taxateur WOZ zoek jij die dossiers tot op de bodem uit. Is geen juridisch proces jou te complex? Neem jouw juridische carrière in eigen hand, en solliciteer direct.

Feel free to contact

Florens Meeuwis, Account manager

Apply now

About this role

Urenlang door bezwaarschriften spitten: voor sommigen klinkt het als een nachtmerrie, voor jou als een kans. De informatie die in die dossiers verborgen ligt, is namelijk allesbepalend voor jouw later te nemen besluit. Daarbij spreken de kleinste details voor jou nog boekdelen. Voor jou als juridisch specialist is er één ding belangrijk: dat je de Nederlandse wet- en regelgeving op de juiste manier opvat én toepast.

Juistheid is voor jou essentieel, daarom zit jij wat bezwaren betreft bovenop op de feiten. Als Juridisch Medewerker WOZ/Taxateur WOZ doe je bovendien onderzoek naar zowel primaire als secundaire kenmerken in bezwaren. Op deze manier achterhaal je op nauwkeurige wijze wat juist is en wat niet. Ben je zeker van je zaak? Dan doe je zelfstandig uitspraken over objecten en middelen in het bezwaar. En daarvoor geldt: uitspraak is uitspraak.

Na het doen van jouw uitspraken handel je de procedure zelfstandig af. Elk stap die jij zet leg jij namelijk tussentijds al precies vast. Het is dus niet meer dan logisch dat je bezwaren ook zelf afhandelt in de daarvoor bestemde (waarderings- en bezwaar-)applicaties. Perfectionistisch als je bent, heb je daar allesbehalve problemen mee. Als Juridisch Medewerker Belastingen behoud je graag de controle; je neemt het recht graag letterlijk en figuurlijk in eigen hand.

About you

Je hebt het juridisch vakgebied al een poosje verkend, en nu ben je eraan toe om deze kennis toe te passen in de praktijk. Voor deze rol is juridische kennis dus essentieel; een hbo-/wo-opleiding op juridisch gebied of gericht op WOZ dus, aangevuld met een BMLO (Belastingmedewerker Lokale Overheid)-diploma en een SVM-diploma (of vergelijkbaar). Al zijn jouw karakter en persoonlijkheid net zo belangrijk. De ideale Juridisch Medewerker WOZ/Taxateur WOZ is:

 • Precies, kritisch en nauwkeurig
 • Onderzoekend en taakgericht
 • Zelfverzekerd en verbaal sterk
 • Verantwoordelijk en betrouwbaar

What we offer

Als Juridisch Medewerker WOZ/Taxateur WOZ bij Brunel ligt de juridische wereld aan je voeten. Want of je nu een studie Rechten afrondde of een andere gerelateerde studie: je wil carrière maken als juridisch specialist. En wij hebben daar de handvatten voor. Zo krijg je bij ons zwart-op-wit:

 • Jouw riante salaris, dat je bovendien regelmatig ophoogt met bonussen
 • Jouw opleidingsbudget, waardoor je kosteloos opleidingen en cursussen volgt
 • Jouw pensioenregeling, waarmee je op voordelige wijze spaart voor later
 • Jouw afspraken met een Brunel-consultant, zoals jouw persoonlijk ontwikkelingsplan

Benieuwd wat voor opleidingen en cursussen je via ons zoal volgt? Bekijk deze pagina voor een impressie: Legal carrière bij Brunel: Leergang Bestuursrecht.

About us

Nooit opgeven: het is wat jou als juridisch specialist kenmerkt, en net zo goed ook wat Brunel kenmerkt. Het is zelfs de kurk waarop de zaak drijft. Als internationale organisatie kijken namelijk vele ogen naar ons. Grote bedrijven waarmee wij samenwerken, duizenden specialisten en allerlei beursfanatiekelingen houden onze voortgang nauwlettend in de gaten. Dat klinkt wellicht als een grote druk, maar eerlijk? Het motiveert. Als zaken goed gaan, en als zaken minder gaan, altijd komt de mindset van nooit opgeven wel van pas. Gedreven als wij zijn, steken wij zelfs onze omgeving ermee aan. Het is bovendien een wisselwerking: het een versterkt het ander. Samen met onze specialisten en opdrachtgevers verleggen wij nu meer grenzen dan ooit tevoren. Of het werkt? Feiten liegen niet, geloven wij, dat kan ook jij als Juridisch Medewerker Belastingen vast beamen. Daarom zetten wij ons succes voort met exact dezelfde mindset als aan het begin: 'nooit opgeven'. En het liefst doen wij dat met zoveel mogelijk gelijkgezinden. Sta jij er net zo in als wij? Solliciteer dan direct.

Summary

 • Publication: PUB312254
 • Location: Netherlands
 • Market: Services
 • Hours per week: 36
 • Branche: Legal
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of expertise: Public Law
 • Closing date: Sunday, August 22, 2021
Apply now

Feel free to contact

FM

Florens Meeuwis

Account manager Brunel Netherlands Amsterdam

+31 20 312 5937

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Juridisch Medewerker WOZ/Taxateur WOZ - Netherlands

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to