Junior IT Support Engineer

Utrecht - Utrecht - Netherlands - Services - IT & Telecom - Support & Service Desk - Vocational School

Ruim 40.000 medewerkers van de Rabobank werken dagelijks samen in dezelfde systemen. Dat gaat vaak goed, maar soms weleens mis. En als het misgaat… dan bellen of chatten ze jou via hun eigen chatrobot Nina! Hoe vet is dat? Als Junior IT Support Engineer op het hoofdkantoor vind jij een oplossing voor elk intern IT-probleem. Zo maak jij van technisch support iets onbezorgds! Laat jij niemand in de kou staan? Solliciteer direct.

Feel free to contact

Frédérique Thijs, Account manager

Apply now

About this role

Bij Rabobank zet jij je service-skills niet zomaar ergens in: in een heuse Cross Channel & Multi-skilled-omgeving sleep jij gebruikers door al hun problemen heen. Je beantwoordt uiteenlopende IT-vragen in alle soorten en maten. Jouw doel? Ervoor zorgen dat zowel Nederlandse – als Europese gebruikers altijd zorgeloos hun werk kunnen uitvoeren. Met behulp van Remote los jij gelukkig zelfs de meest complexe problemen nog op. En dankzij Active Directory voer je password resets gerust zelfstandig uit. Maar natuurlijk is dit niet het enige wat jij doet. Waar nodig zet je incidenten van hoge kwaliteit door naar de oplosgroep.

Daarnaast speel je een belangrijke rol in de verschuiving van live naar online contact en kun je het verschil laten zien door vanuit het LEAN gedachtegoed met verbeterinitiatieven aan de slag te gaan. Kortom, door ondernemerschap te tonen en het voor jouw collega’s iedere dag een stapje beter te willen doen. Ook denk je mee over oplossingen voor terugkerende vragen. Voor jou is het dé manier om te laten zien wat je kunt. Als IT’er bij Rabobank bouw je in no time een enorm netwerk op. Doordat je op het hoofdkantoor aan de slag gaat, werk je namelijk samen met álle Rabobank-medewerkers. Genoeg kansen om jouw skills met hen te delen, bijvoorbeeld voor een mogelijke volgende stap...

About you

Als Junior IT Support Engineer zijn zaken soms niet 1, 2, 3 opgelost. Niet erg, maar engelengeduld kom je in jouw rol dus wel van pas. Net als:

 • Minimaal een mbo 4-diploma, bij voorkeur van een ICT-opleiding*
 • Grote affiniteit met IT en het voortdurend verbeteren van systemen
 • Een behulpzame, klantvriendelijke instelling en gevoel voor teamwork
*Wel een diploma, niet richting ICT? Geen probleem, zolang je affiniteit hebt met IT. Benodigde kennis doe je vanzelf op!

What we offer

Je bent flexibel, maar wil ook zekerheid. Dat begrijpen we maar al te goed. Als IT’er bij de Rabobank via Brunel kom je daarom bij ons op contract. Dat betekent allereerst een startsalaris van minimaal € 2.000,- en maximaal € 2.400,- op basis van 40 uur en een werkweek van 36 uur waardoor je elke week een vrije middag hebt! En omdat we graag blije Brunellers zien, krijg je ook:

 • Een opleidingstraject op maat (voor bijvoorbeeld Lean, ITIL, O365 of Agile) via Brunel én Rabobank
 • Begeleiding bij elk project – waar je ook werkt, je hebt altijd een vast aanspreekpunt
 • Een gunstige pensioenregeling en (collectiviteits)korting op individuele verzekeringen
 • Volledige reiskostenvergoeding – in de vorm van een NS Business Card op maat
 • Gezellige (netwerk)borrels, meet-ups en interactives met je collega’s van Brunel IT

About us

Middenin ons land, ook nog eens in hartje centrum, ligt het Rabobank-kantoor waar jij straks mogelijk IT-support levert. Tussen tientallen winkels en restaurants van het Utrechtse centrum ligt de plek van de servicedesk verscholen, dé plek waar de IT’ers iedere Rabobank-medewerker uit de brand helpen. Want ook grote banken hebben nog weleens IT-problemen, en met ruim 40.000 medewerkers heeft dat al snel grote gevolgen. De waarde van IT’ers wordt door de Rabobank daarom allesbehalve onderschat. Sterker nog, deze financiële dienstverlener heeft zelfs een heleboel grote IT-afdelingen! Dat betekent ook dat je hier gemakkelijk doorgroeit tot bijvoorbeeld Netwerkbeheerder, Systeembeheerder of Teamlead IT Support. Maar first things first: eerst krijg je de kans om jezelf te bewijzen in deze rol. Word jij de Junior IT Support Medewerker bij de Rabobank in Utrecht? Solliciteer direct.

Summary

 • Publication: PUB312949
 • Location: Utrecht
 • Market: Services
 • Hours per week: 36
 • Branche: IT & Telecom
 • Education level: Vocational School
 • Area of expertise: Support & Service Desk
 • Closing date: Saturday, August 28, 2021
Apply now

Feel free to contact

FT

Frédérique Thijs

Account manager Brunel Netherlands Utrecht

+31682529688

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Junior IT Support Engineer - Utrecht

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to