Junior IT-Specialist

Netherlands - Services - IT & Telecom - Functional & Business Analysis - Professional Bachelor

Ben je klaar voor de kickstart van jouw IT-carrière? Via Brunel ga je als Junior IT-Specialist aan de slag bij de meest vooraanstaande bedrijven van Nederland. En je krijgt nog doorgroeikansen ook, bijvoorbeeld door onze interne cursussen. Klinkt dat interessant? Solliciteer dan direct!

Feel free to contact

Emmily Lasut, Account manager

Apply now

About this role

Bij welke bedrijven je komt te werken, dat ligt geheel aan je eigen voorkeur. Ook jouw rol kan variëren. Zo kan je als tester aan de slag, maar afhankelijk van je ervaring kan je ook gaan voor functies met meer verantwoordelijkheid. Denk bijvoorbeeld aan werk als projectleider, applicatiebeheerder of programmeur. Wat voor werk je ook doet, je hebt veel verantwoordelijkheid! Je bent namelijk het eerste aanspreekpunt voor IT-gerelateerde vragen.

Kleine incidenten pak je zelf aan, grotere incidenten geef je door aan de senior IT’er.
Je werkt veel in teamverband, maar soms pak je een opdracht in je eentje aan. Hoe dan ook sta je er nooit alleen voor. Je opdrachtgever staat altijd open voor vragen, maar Brunel ook! Bij ons krijg je namelijk een vaste coach die een expert is in jouw vakgebied. Die coach regelt al het papierwerk, staat je bij met raad en daad én bespreekt samen met jou hoe Brunel je kan helpen in je volgende carrièrestap.

About you

Aan welke functie je ook begint, het is belangrijk dat je een goede basis hebt. Hopelijk herken je jezelf in deze punten:

 • Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding richting IT
 • Je hebt eerder gewerkt met ITIl, Prince 2, ASL, BiSL en Agile
 • Jouw Engels is onberispelijk
 • Je werkt het liefst in een team
 • Je ziet in elk probleem een oplossing
 • Je bent bereid meer te leren over je vak

What we offer

Wij houden dus wel van leergierige professionals. We stellen dan ook samen met jou een opleidingsprogramma samen, en die spitsen we compleet toe op jouw toekomstwensen. Bij Brunel werk je dus aan je carrière!

Daarnaast krijgt je bij ons niet alleen een goed salaris, we bieden je ook alle kans op een fikse bonus. En wat dacht je van een fijne pensioenregeling en korting op individuele verzekeringen? Of leuke culturele en sportieve uitjes?

About us

Wij geloven in groei, of het nu gaat om professionals of bedrijven. En het mooie is dat beide partijen elkaar nodig hebben voor die groei! Een expert wordt alleen beter in zijn vak als hij in een uitdagende omgeving werkt en bedrijven zijn niks als ze geen gespecificeerde kennis in huis hebben. Brunel zet zich daarom elke dag in voor de beste match tussen opdrachtgever en kandidaat. Dat doen we lang niet alleen in de IT, want we opereren bijvoorbeeld ook in de Finance & Risk, Human Resources, Engineering, Marketing & Communicatie en Legal. Bij ons stap je dus in een gigantisch professioneel netwerk. Klinkt dat goed? Solliciteer dan direct!

Summary

 • Publication: PUB309260
 • Location: Netherlands
 • Market: Services
 • Hours per week: 40
 • Branche: IT & Telecom
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of expertise: Functional & Business Analysis
 • Closing date: Sunday, August 1, 2021
Apply now

Feel free to contact

EL

Emmily Lasut

Account manager Brunel Netherlands Amsterdam

+31 6 13 01 64 14

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Junior IT-Specialist - Netherlands

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to