Junior Hypotheekacceptant

Utrecht - Netherlands - Insurance & Banking - Mortgage - Back Office & Administrations - Professional Bachelor

Na een wat rustigere zomerperiode (zoals we gewend zijn), zien we dat het aantal hypotheekaanvragen in 2021 onverminderd hoog blijft. Waar we in het begin van het jaar spraken over een historisch lage rente, merken we dat die nu heel licht aan het stijgen is. Daarbuiten zien we dat er een groot tekort blijft aan koopwoningen en dat de huizenprijzen blijven stijgen en record-op-record blijven zetten. De hypothekenmarkt is booming! Ben jij iemand die administratief sterk is, maar die het ook leuk vindt om klantcontact te hebben? Hou jij daarnaast van een afwisselende omgeving? Dan is de rol van junior Hypotheekacceptant wat voor jou!

Feel free to contact

Elwin de Jong, Account manager

Apply now

About this role

Als Hypotheekacceptant ben je verantwoordelijk voor de beoordeling en verwerking van hypotheekaanvragen om deze vervolgens te offreren en/of te accepteren. Je toetst de hypotheekaanvraag aan (eventueel) de geldende NHG-regels en het acceptatiekader van je opdrachtgever. Je brengt de hypotheekofferte uit en motiveert eventuele afwijzingen. De doelstelling is dan ook om een uitgebrachte offerte goed en snel door het volledige proces te laten gaan om tot een passering van de hypotheekakte te komen.

About you

Je functioneert op hbo-werk- en denkniveau en hebt je eerste werkervaring binnen de financiële dienstverlening al opgedaan. Je bent communicatief zeer sterk. Daarnaast kan jij er met jouw enthousiasme en servicegerichtheid voor zorgen dat de klant tevreden is. Belangrijk hiervoor is dat je klant- en resultaatgericht bent, een positieve instelling hebt en proactief zaken kan oppakken. Je bent in het bezit van WFT Basis en bent bereid WFT Hypothecair Krediet binnen een half jaar na start te behalen.

What we offer

Als Hypotheekacceptant word je gedetacheerd bij Brunel. Dat betekent dat je kiest voor een stuk zekerheid. Je treedt bij ons in dienst en hebt gedurende je dienstverband jouw eigen Brunel-consultant die jouw carrière en ontwikkeling vooropstelt. Je kijkt samen met deze consultant naar de mogelijkheden binnen jouw carriérepad en we ondersteunen dat door je toegang te geven tot vakgerichte opleidingen en cursussen. Hieronder wat highlights waarop je kunt rekenen:

 • Een salaris tussen de € 2.450,- en € 2.750,- op basis van 40 uur;
 • Kans op bonussen – in de vorm van salaris of vakantiedagen;
 • Een opleidingsbudget voor onder meer Wft-certificaten en soft skill-trainingen;
 • Carrièrebegeleiding van een Brunel Finance & Risk-Consultant;
 • Diverse events, korting op de sportschool en culturele uitjes én toegang tot onze F&R-Community.

About us

Brunel ken je als zakelijk dienstverlener, gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy. Wereldwijd zijn wij actief binnen de vakgebieden Finance & Risk, Engineering, IT, Legal, Marketing & Communicatie en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Brunellers maken het verschil bij onze opdrachtgevers, of dit nou een lokaal bedrijf is of een bekende multinational. Vinden wij logisch, want wij geloven dat als je ergens 100% voor gaat, dat je daar de allerbeste in kan worden. Van talent naar carrière, zo werkt dat bij Brunel. Meer weten? Solliciteer vandaag.

Summary

 • Publication: PUB329831
 • Location: Utrecht
 • Market: Insurance & Banking
 • Hours per week: 36
 • Branche: Mortgage
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of expertise: Back Office & Administrations
 • Closing date: Sunday, February 27, 2022
Apply now

Feel free to contact

EJ

Elwin de Jong

Account manager Brunel Netherlands Amsterdam

+31 6 20 57 35 10

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Junior Hypotheekacceptant - Utrecht

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to