Junior Hypotheek Acceptant

Insurance & Banking - Banking - Back Office & Administrations - Professional Bachelor

Een hypotheekrente die historisch laag is, een periode waarin record na record wordt verbroken en als klap op de vuurpijl een ongekend tekort aan koopwoningen. De huizenmarkt (en dus ook de hypothekenmarkt) is booming! Wil jij aan de slag in een omgeving vol dynamiek? Krijg jij energie van zowel het oppakken van administratieve taken als klantcontact? Dan is de rol van (junior) Hypotheek Acceptant absoluut iets voor jou!

Feel free to contact

Chris Hulsegge, Account manager

Apply now

About this role

De werkdag van een hypotheekacceptant vliegt voorbij! Je houdt je bezig met het offreren, analyseren, beoordelen, controleren en fiatteren van hypotheekaanvragen. Daarnaast doe je bijvoorbeeld onderzoek naar de kredietwaardigheid van de aanvrager, beoordeel je de aangeboden risico’s en maak je notariële aktes en nota’s op. Je schakelt hiervoor intern met hypotheekadviseurs en extern met het intermediair, makelaars, notarissen en aanvragers.

Nog geen ervaring binnen hypotheken? Don’t worry! Voor deze rol wordt je intensief begeleid en opgeleid in een klein klasje met gelijkgestemden. Het gave is dat je op deze manier snel en effectief de materie je eigen kan maken en dus al snel van toegevoegde waarde kan zijn. In dit gehele traject is je persoonlijke Brunel Consultant aangehaakt, alles om je persoonlijke groei te stimuleren. Uiteraard behaal je daarnaast extern je Wft’s Hypothecair Krediet en Vermogen, zodat je de opgedane ervaring ook ergens anders kunt toepassen!

Bij de grootbanken en verzekeraars beoordeel je met name aanvragen die buiten het standaardadvies vallen. Je overlegt en adviseert over alternatieve oplossingen. Je ziet eveneens toe op integriteit en vakkundigheid van externe relaties. Je signaleert (mogelijke) fraudegevallen en hebt hierover contact met de afdeling Fraude. Verbeter-/knelpunten in producten, diensten, processen en procedures signaleer je. Vervolgens ga je na op welke wijze deze kunnen worden opgelost en doet hiervoor voorstellen voor aanpassingen/vernieuwingen van processen en procedures.

Na een periode van anderhalf tot twee jaar heb jij je dusdanig ontwikkeld dat er nog vele andere deuren voor je opengaan. Hierbij kun je denken aan Proces- en Projectmanagement, Specialistisch werk binnen Acceptatie (beoordeling zakelijk inkomen) of een Senior functie.

About you

Wil jij aan de slag als Junior Hypotheekacceptant bij een van de gerenommeerde organisaties waarmee Brunel samenwerkt? Dan beschik je in ieder geval over;

 • Een afgeronde Hbo of Wo opleiding
 • Wft Basis (Wft Hypothecair Krediet en/of Wft Vermogen zijn een pre)
 • Ambitie om jezelf te ontwikkelen
 • Je denkt in oplossingen en beschikt over inlevingsvermogen richting de klant
 • Flexibele instelling – je pakt verschillende werkstromen op
 • Communicatieve vaardigheden
 • Je bent woonachtig in de regio Amsterdam

What we offer

Als hypotheekacceptant gedetacheerd worden, betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Bij ons staat jouw carrière voorop. Mooie doorgroeimogelijkheden en persoonlijke aandacht is waar we voor staan! Hieronder wat highlights waarop je kunt rekenen;

 • Een salaris tussen de €2200,- en €3200,- op basis van 40-uur
 • Kans op bonussen – in de vorm van salaris of vakantiedagen
 • Een opleidingsbudget, denk daarbij aan Wft certificaten en competentiegerichte trainingen
 • Carrièrebegeleiding van een Brunel Finance & Risk-Consultant
 • Diverse events, kortingen op de sportschool en culturele uitjes én toegang tot de Community

About us

Brunel staat bekend als zakelijk dienstverlener, gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy. Wereldwijd actief binnen de vakgebieden Finance & Risk, IT, Legal, Engineering, Marketing & Communicatie en alle disciplines in de olie- en gasindustrie.

Brunellers maken het verschil bij onze klanten, of dit nou een lokaal bedrijf is of een bekende multinational. Vinden wij logisch, want wij geloven dat als je ergens 100% voor gaat, dat je daar de allerbeste in kan worden. Van talent naar carrière, zo werkt dat bij Brunel!

Summary

 • Publication: PUB289633
 • Market: Insurance & Banking
 • Hours per week: 36
 • Branche: Banking
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of expertise: Back Office & Administrations
 • Closing date: Thursday, February 4, 2021
Apply now

Feel free to contact

CH

Chris Hulsegge

Account manager Brunel Netherlands Utrecht

+31 6 57 30 1582

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Junior Hypotheek Acceptant - Netherlands

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to