IT Support Medewerker

Overijssel - Netherlands - Services - IT & Telecom - Support & Service Desk - Vocational School

“Heeft u het apparaat al aan- en uitgezet?” Je hoort het jezelf voor de derde keer vragen vandaag. Vrienden vragen zich vaak af hoe je het toch doet, steeds weer antwoord geven op dezelfde vragen. Maar als IT Support Medewerker behandel je elk ticket met plezier. Jouw IT-kennis deel je graag! En de leukste gesprekken heb je toch écht op de servicedesk.

Feel free to contact

Elio Kallenbach, Account manager

Apply now

About this role

Telefoontjes, mails, chats – support tickets stromen overal binnen. Samen met je collega’s verdeel je de workload. Een uitgevallen router? Die pak je wel even tussendoor, dat is vaak zo gefixt. Bij een klacht lees je de klantgeschiedenis eerst even goed door. Zo’n klant verdient immers wat extra aandacht. Schakelen doe je als IT Support Medewerker dus aan de lopende band. Steeds maak je razendsnel de inschatting over hoe je iemand benadert, wat het probleem is en hoe je diegene kunt helpen.

Natuurlijk los je de problemen waar mogelijk voor je klanten op. Vliegensvlug ga je te werk, regelmatig zelfs terwijl je met ze in gesprek bent. Dat zijn soms de leukste gesprekken, over van alles en nog wat. Klanttevredenheid gaat namelijk niet alleen over IT zelf. Het gevoel van de klant is minstens net zo belangrijk! En is de klant blij, dan ben jij dat ook. Het laatste uurtje van je dag besteed je om na te denken over verbeteringen. Want hoe actiever je je daarvoor inzet, hoe groter de kans dat je doorgroeit.

About you

Elke Windows-versie heb je wel uitgevogeld, de achterkant interesseerde je altijd al meer dan de voorkant. Maakten anderen kleurplaten in Paint, zat jij te rommelen in Command Prompt. Zelfs al snapte je er aan het begin weinig van, je vond het fascinerend. Logisch dus, dat dit cv daaruit voortkwam:

 • Je mbo 4-diploma richting IT haalde je zonder slag of stoot binnen;
 • Praten over IT kun je uren volhouden, en nog met plezier ook;
 • Duidelijk en kalm communiceren, ook in lastige situaties, gaat je goed af;
 • Engels spreek en schrijf je goed – veel Engelstalige games gespeeld, misschien?;
 • ITIL ken je, of wil je graag kennen – een certificaat ervan is helemaal mooi.

What we offer

Allereerst de kans om nu eens écht meerdere servicedesks van binnen te zien. Want als IT Support Medewerker voor Brunel kom je op de meest uiteenlopende plekken terecht. Uiteraard hoort daarbij een lekker salaris, een voordelige pensioenregeling en minstens – dat lees je goed – 26 vakantiedagen. Meer vakantiedagen koop je namelijk gewoon bij. Verder focus je bij Brunel op je eigen ontwikkeling. Zo behaal je via ons bijvoorbeeld je ITIL-certificaat, waarmee je ook weer meer salaris krijgt.

Dan alsnog het gevoel dat er meer is? Laat je je van je beste kant zien, dan stimuleren wij die ambitie volkomen. Als IT Support Medewerker kun je doorgroeien naar de MCP (Multi Client Pool) – met leaseauto! – of zelfs naar (Junior) Systeem- of Netwerkbeheerder. Maar tot die tijd kom je iedereen sowieso tegen bij de borrels, evenementen en interactives van Brunel IT. Ook leuk.

About us

Het is de een-na-grootste sector waarin wij actief zijn: IT. Al sinds 1975 zetten wij ons bij Brunel namelijk in voor het matchen van specialisten aan de juiste bedrijven. Dat is nog niet makkelijk, voor jouw sector. Het is zelfs een van de redenen dat wij er zo actief in zijn! Analytisch vermogen, goede communicatieve vaardigheden, een hulpvaardige instelling én engelengeduld zijn namelijk moeilijk te vinden in één persoon. Al zijn die vaardigheden hard nodig in de wereld van IT, vooral in die van IT Support. Dus daarom zoeken wij jou. Jij, de IT’er die het allemaal in huis heeft. Je bewijzen als IT’er? Solliciteer nu.

Summary

 • Publication: PUB322335
 • Location: Overijssel
 • Market: Services
 • Hours per week: 40
 • Branche: IT & Telecom
 • Education level: Vocational School
 • Area of expertise: Support & Service Desk
 • Closing date: Sunday, November 14, 2021
Apply now

Feel free to contact

EK

Elio Kallenbach

Account manager Brunel Netherlands Groningen

+31 50 520 9715

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching IT Support Medewerker - Overijssel

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to