IT Infra Engineer Linux

Groningen - Netherlands - Services - IT & Telecom - Network, Systems, Telephony & Hardware - Professional Bachelor

Als het aan jou ligt zweven gegevens niet zomaar rond in de cloud. Integendeel: als IT Infra Engineer Linux zorg jij ervoor dat alle data gestructureerd wordt geordend. Steeds weer leg jij daarvoor alle puzzelstukjes op de juiste plek. Je zet het IT-landschap naar jóúw hand, in plaats van andersom; daar durf je jouw Red Hat wel op in te zetten!

Feel free to contact

Johan Tilma, Account manager

Apply now

About this role

De mogelijkheden binnen IT-landschappen zijn eindeloos. Grenzeloos, zou je zelfs ironisch kunnen zeggen. Er zijn namelijk altijd wel opties voor het verbeteren, slimmer inrichten en efficiënter én veiliger gebruiken van de totale structuur. Als IT Infra Engineer zie je het landschap haast letterlijk als een stuk veroverd land. Je beschermt, onderhoudt en optimaliseert het alsof het jouw kostbaarste bezit is. Met behulp van gelijkgezinde collega’s werk je continu aan het verbeteren van de omgeving.

Daarvoor trek je natuurlijk allerlei IT-tools uit de kast. Onder andere met Puppet, Salt, Ansible en – het kan niet ontbreken – Red Hat Enterprise Linux ontwikkel je concepten, realiseer je ideeën en upgrade je de infrastructuur zo nauwkeurig mogelijk. Daarbij streef je altijd naar het behalen van een hoger level. Voor jouw eigen ontwikkeling, en uiteraard voor de doelen van de organisatie.

About you

We verwezen al even naar de rode hoed: Red Hat. Bij onze opdrachtgever in Groningen ben jij namelijk degene die ‘m draagt. Niet letterlijk natuurlijk, maar hier op kantoor ben jij wél de expert met de meeste kennis van Red Hat. En dan vooral – of ook – op het gebied van Linux. Check? Heb je dan ook:

 • Minimaal hbo-werk- en -denkniveau – een hbo-diploma is uiteraard een pre
 • Brede én diepe kennis van orchestration – bijvoorbeeld met Puppet, Salt of Ansible
 • Ervaring met scripting op complex niveau – zoals met Bash, Python of vergelijkbaar
 • Eerder in een Agile-omgeving gewerkt of vaker scrumsessies bijgewoond over IT
Dubbel check? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet!

What we offer

Vind je IT-landschappen vol mogelijkheden zitten, dan hebben wij goed nieuws voor je: bij Brunel zijn er misschien nog wel meer! Wij zetten ons namelijk actief in voor de successen van duizenden specialisten en bedrijven wereldwijd. Dus ook voor jou als Infra Linux Engineer, als je bij ons in dienst treedt. Onder andere in dit opzicht:

 • Je kunt met jouw contract bij tientallen verschillende opdrachtgevers aan de slag
 • Je ontwikkelt jezelf door het volgen van trainingen en het behalen van certificaten
 • Je ontvangt iedere maand een lekker salaris en spaart tegelijkertijd alvast voor later
 • Je wordt begeleid door een vaste consultant, met wie je jouw loopbaan samen uitstippelt

About us

Deze overheidsorganisatie maakt onderwijs mogelijk. Goed onderwijs welteverstaan, want vooral in dat deel ligt de uitdaging. Dat aan goed onderwijs een prijskaartje hangt, is namelijk wel duidelijk. En niet iedereen heeft daarvoor de juiste middelen… Vroeger was het antwoord dan simpel, dan ging je gewoon níét studeren. ‘Een dubbeltje wordt nooit een kwartje’ ging toen helaas vaak op. Gelukkig maar dat tijden veranderen! Want inmiddels is de overheid het er al jaren unaniem over eens: goed onderwijs moet toegankelijk zijn voor iedereen. Bij deze suborganisatie van de Rijksoverheid ligt de focus daarom grotendeels op het financieel ondersteunen van studenten en onderwijsinstellingen. Door middel van een speciaal potje (of zeg maar gerust: een gigantische pot) waaraan iedereen door middel van belasting bijdraagt, geven wij elkaar gelijke kansen en mogelijkheden. Omdat studie, op welk niveau en in welke richting dan ook, de basis is voor iemands toekomst. Meewerken aan een betrouwbare, toegankelijke en toekomstgerichte omgeving voor deze organisatie? Solliciteer dan direct.

Summary

 • Publication: PUB308254
 • Location: Groningen
 • Market: Services
 • Hours per week: 36
 • Branche: IT & Telecom
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of expertise: Network, Systems, Telephony & Hardware
 • Closing date: Thursday, December 30, 2021
Apply now

Feel free to contact

JT

Johan Tilma

Account manager Brunel Netherlands Groningen

+31 6 12 35 76 32

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching IT Infra Engineer Linux - Groningen

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to