Integraal Ontwerpleider Rail

Netherlands - Infrastructure - Rail - Engineering & Design - Professional Bachelor

Werken aan Railinfra is vergelijkbaar met topsport. Ben jij die Ontwerpleider én Railspecialist die de lat graag hoog legt? Laat het ons weten, wij hebben een prachtige uitdaging voor jou!

Feel free to contact

Jordy Lievers, Account manager

Apply now

About this role

In deze functie ga je als Integraal Ontwerpleider Rail aan de slag met railprojecten zoals spoorwegvernieuwingen, bovenbouwrenovaties of de aanleg van spoordragende constructies. Als hoofd van het ontwerpteam ben jij verantwoordelijk voor een uitvoerbaar integraal ontwerp binnen de gestelde eisen en richtlijnen.

Jij weet als geen ander hoe je de betrokken disciplines tot een geolied ontwerpteam smeedt.

Je stuurt hierbij op raakvlakken (beveiliging, tractie, baan & spoor en civiel), integraliteit en knelpunten en risico's. Maar je kijkt in jouw rol als Integraal Ontwerpleider Rail ook kritisch naar de planning, efficiënte inzet van mensen, financiële voortgang en kwaliteit. Je organiseert de projectvoortgang en de besluitvorming met betrekking tot het ontwerp en je zorgt ervoor dat de kwaliteit aantoonbaar aansluit bij de klantvraag.

Verder ben je verantwoordelijk voor de ontwerprapportages en de verificatie van eisen. Ook voer je de eindcontrole uit en geef je producten vrij.

Je werkt onder de verantwoording van de projectmanager en stemt met hem de projectvoortgang af. Voor externe partijen ben jij eveneens een belangrijke spil in het project. Met uitvoerende partijen ben je in gesprek over haalbaarheid en uitvoeringsaspecten en je borgt de raakvlakken tussen externe factoren en het ontwerp. De standplaats is in overleg te bepalen.

About you

In een wereld die snel verandert zijn we op zoek naar mensen met ambitie, met passie voor hun werk. Professionals die vakkennis combineren met de wil om het beste uit zichzelf en anderen te halen. Om voor deze functie in aanmerking te komen, voldoe je aan de volgende criteria:

 • Een afgeronde hbo-/wo-opleiding aangevuld met specifieke railopleidingen
 • Minimaal 6 jaar werkervaring in de railbranche
 • Minimaal 3 jaar werkervaring als Projectleider/Ontwerpleider van railprojecten in de ontwerpfase (baan en spoor, bovenleiding en beveiliging)
 • Aantoonbare ervaring met (de ontwerpvoorschriften van) ProRail in projecten waar alle disciplines onderdeel waren van de scope
 • Aantoonbare ervaring met Systems Engineering en UAV-GC
 • Een open houding en aantoonbaar coachend vermogen
 • Je vindt het leuk om met klanten om te gaan

What we offer

Als Integraal Ontwerpleider Rail in dienst treden bij deze organisatie betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Bij Brunel Engineering staat jouw loopbaan voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een Consultant van Brunel begeleid. Je profiteert van een vast maandsalaris met bonusopportunity, en naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op je zorgverzekering en andere individuele verzekeringen.

About us

Je gaat werken voor een organisatie waar men gelooft dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Inhoudelijke uitdaging en ruimte om jezelf te ontwikkelen vinden ze daarom belangrijk. De organisatie kent een informele bedrijfscultuur. Ze gaan voor kwaliteit, maar zonder al te veel omhaal. Kortom, je voelt je snel thuis in de organisatie. Dit zeelf ervaren? Solliciteer vandaag nog!

Summary

 • Publication: PUB280835
 • Location: Netherlands
 • Market: Infrastructure
 • Hours per week: 40
 • Branche: Rail
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of expertise: Engineering & Design
 • Closing date: Wednesday, December 30, 2020
Apply now

Feel free to contact

JL

Jordy Lievers

Account manager Brunel Netherlands Utrecht

+31 6 51969991

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Integraal Ontwerpleider Rail - Netherlands

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to