Informatie Analist

Services - Non-Profit - Operations - Professional Bachelor

Als Informatie Analist kan je via Brunel aan de slag bij uiteenlopende opdrachtgevers binnen de (Rijks)overheid, overige non-profit organisaties, banken of verzekeraars en andere commerciële organisaties. De keuze is aan jou!

Het inventariseren van de requirements en het formuleren van de specificaties van de systeemvereisten en informatiebehoeften van de gebruikers, dat kan jij als geen ander!

Feel free to contact

Ramon Manbodh, Account manager

Apply now

About this role

Met de business ga je aan de slag om de bedrijfsprocessen en informatiebehoeften in kaart te brengen en te analyseren. Deze analyses zet je om in userstories van Jira tot BPMN modellen voor de Enterprise Architectuur.

Jij doet de impactanalyses van de wijzingen op de informatiesystemen en brengt hier advies over uit. Je werkt nauw samen met de business en je maakt bijvoorbeeld deel uit van een scrum-team dat zich bezighoudt met alle ins en outs van meerdere informatiesystemen. Je werkt samen met ontwerpers, analisten, product owners, scrum masters, ontwikkelaars, testers, architecten en beheerders.

About you

 • Je hebt een wo- of hbo-diploma, aangevuld met training of ervaring op het vlak van informatieanalysemethoden en -technieken en functioneel ontwerpen.
 • Je bent bekend met een agile-/scrum-manier van werken, weet hoe je goed samenwerkt met de product-owner en je kunt procesmodellen en userstory’s opstellen.
 • Je vindt het leuk om te werken in een complexe omgeving, schakelt snel tussen strategie en uitvoering en weet daarbij de vertaling te maken.
 • Je hebt een verbindende en dienstverlenende manier van werken, bent analytisch en methodisch ingesteld, stelt gerichte vragen om de businesswensen en vereisten helder te krijgen en gaat goed om met weerstand.
 • Je bent een doorzetter, teamspeler, integer en je bent gericht op kwaliteit.
 • Je kunt gesprekken leiden en in een constructieve richting sturen vanuit een pragmatische invalshoek.
 • Je weet draagvlak te creëren voor de voorgestelde technische oplossingen door deze om te zetten in gewone taal, en je deinst niet terug voor het presenteren van cases, het geven van workshops en het afnemen van interviews.

What we offer

Als Informatie Analist gedetacheerd worden door Brunel IT betekent dat je in dienst treedt bij Brunel.Gedurende je reguliere werkzaamheden is er ruimte om belangrijke certificeringen te behalen. Tijdens je ontwikkeling heb je een vast aanspreekpunt binnen Brunel, die alles voor je regelt en jouw persoonlijke ontwikkeling nauw in de gaten houdt.
Je profiteert van een vast maandsalaris met bonusopportunity. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op je zorgverzekering en andere individuele verzekeringen.

Tevens biedt Brunel je leuke extra’s op cultureel en sportief gebied. Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wil aankopen. Je hebt bij Brunel dus niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

About us

Brunel is een wereldwijde zakelijke dienstverlener gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy in de vakgebieden Finance & Risk, Engineering, IT, Legal, Marketing & Communicatie, HR en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Sinds haar oprichting in 1975 heeft Brunel zich ontwikkeld tot een internationale groep met ruim 14.000 medewerkers. Brunel IT zet op flexibele of permanente basis hoogwaardige kennis en capaciteit in voor de top van het Nederlandse bedrijfsleven, universiteiten en overheidsinstellingen, maar ook voor het groot MKB. Kortom, organisaties met een grote gebruikersomgeving en interessante projecten! Brunel biedt je de mogelijkheid om je te ontwikkelen door middel van een persoonlijk ontwikkeltraject. Je kunt hierbij denken aan het behalen van relevante certificaten, maar ook aan het volgen van trainingen gericht op je persoonlijke ontwikkeling.

Is dit de uitdaging waar je naar op zoek was? Solliciteer dan vandaag nog!!

Summary

 • Publication: PUB311649
 • Market: Services
 • Hours per week: 40
 • Branche: Non-Profit
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of expertise: Operations
 • Closing date: Thursday, October 7, 2021
Apply now

Feel free to contact

RM

Ramon Manbodh

Account manager Brunel Netherlands Rotterdam

+31 6 83157409

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Informatie Analist - Netherlands

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to