Informatie Analist

Overijssel - Netherlands - Services - IT & Telecom - Functional & Business Analysis - Academic Bachelor

Brunel IT zet op flexibele of permanente basis hoogwaardige kennis en capaciteit in voor de top van het Nederlandse bedrijfsleven, universiteiten en overheidsinstellingen, maar ook voor het groot MKB. Kortom, organisaties met een grote gebruikersomgeving en interessante projecten. Brunel biedt jou de mogelijkheid om je te ontwikkelen door middel van een persoonlijk ontwikkeltraject. Je kunt hierbij denken aan het behalen van belangrijke en relevante certificaten. Meer weten? Lees dan snel verder!

Feel free to contact

Mieke Voogsgerd, Account manager

Apply now

About this role

Wij zijn met regelmaat op zoek naar professionals die met hun kennis en ervaring op het gebied van proces- en informatieanalyse de vertaalslag kunnen maken van toezicht vragen naar processen en applicaties.

Je bent in staat om data te verzamelen en te structureren en de organisatiebehoefte te analyseren. Aan de hand van analyses kom je met ontwerpen of voorstellen voor verbetering van organisatieprocessen.

Daarmee lever je een belangrijke bijdrage aan het ontwikkelen en vormgeven van effectieve en efficiënte inspecties op het gebied van goederenstromen en financiële stromen.

Ook ben je de link tussen de business en IT en je begrijpt de werking van (de geïmplementeerde) IT-systemen in het algemeen. Daarnaast is het van belang dat je zorgt voor kennis en structuur met als doel de effectiviteit en efficiency te maximaliseren.

About you

 • Je hebt minimaal hbo- werk- en -denkniveau
 • Je hebt een opleiding op het gebied van Bedrijfskunde of Informatie- en Procesanalyse of een verwante opleiding;
 • Je hebt minimaal vijf jaar ervaring met het beoordelen van bedrijfsprocessen en informatievraagstukken en weet op welke wijze transparantie in cijfers kan worden bevorderd
 • Ervaring met Agile werkmethodieken en kennis van softwareontwikkelingsprocessen is een pré
 • Je hebt een open communicatieve instelling en bent een teamspeler gericht op het gezamenlijk belang en het behalen van gezamenlijke resultaten
 • Je hebt het vermogen om ontwikkelingen te zien, te analyseren en daar effectief op in te spelen
 • Je hebt een proactieve houding en je kunt vanuit een adviesrol creatief en oplossingsgericht functioneren in complexe situaties met tegengestelde belangen
 • Je bent stressbestendig en werkt nauwkeurig, zowel zelfstandig als in teamverband

What we offer

Als Informatie Analist gedetacheerd worden door Brunel IT betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Bij Brunel IT staat jouw loopbaan voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een consultant van Brunel begeleidt.

Je profiteert van een vast maandsalaris met bonusopportunity. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op individuele verzekeringen. Tevens biedt Brunel je leuke extra’s op cultureel en sportief gebied. Je hebt bij Brunel dus niet alleen de zekerheid van een baan, maar ook van een carrière.

About us

Brunel is een wereldwijde zakelijke dienstverlener gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy in de vakgebieden Finance & Risk, Engineering, IT, Legal, Marketing & Communicatie, HR en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Sinds haar oprichting in 1975 heeft Brunel zich ontwikkeld tot een internationale groep met ruim 10.000 medewerkers. Brunel IT zet op flexibele of permanente basis hoogwaardige kennis en capaciteit in voor de top van het Nederlandse bedrijfsleven, universiteiten en overheidsinstellingen, maar ook voor het groot-MKB. Kortom, organisaties met een grote gebruikersomgeving en interessante projecten! Brunel biedt je de mogelijkheid om je te ontwikkelen door middel van een persoonlijk ontwikkeltraject. Je kunt hierbij denken aan het behalen van relevante certificaten, maar ook aan het volgen van trainingen gericht op je persoonlijke ontwikkeling. Interessant? Solliciteer vandaag nog!

Summary

 • Publication: PUB273286
 • Location: Overijssel
 • Market: Services
 • Hours per week: 40
 • Branche: IT & Telecom
 • Education level: Academic Bachelor
 • Area of expertise: Functional & Business Analysis
 • Closing date: Wednesday, December 30, 2020
Apply now

Feel free to contact

MV

Mieke Voogsgerd

Account manager Brunel Netherlands Enschede

+31 6 10881802

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Informatie Analist - Overijssel

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to