Hypotheekacceptant Regio Utrecht

Utrecht - Netherlands - Insurance & Banking - Mortgage - Back Office & Administrations - Professional Bachelor

Al maanden kijken ze naar huizen, het stel met wie je nu een afspraak hebt. En mede dankzij jou hebben zij hun droomhuis nu gekocht! Voor hen een feest, en voor jou ook: als Hypotheekacceptant doe je het voor dit soort momenten. Je mag best trots zijn op jezelf. ‘First time right’ lukt immers niet iedereen. Klinkt dit als jou? Solliciteer vandaag.

Feel free to contact

Stephanie Raatgever, Account manager

Apply now

About this role

Het vak van Hypotheekacceptant is vaak rennen en vliegen. Voor de meesten, althans. Jij houdt het hoofd koel in iedere situatie, waardoor je een uitstekend zicht hebt op wat je allemaal voorbij ziet komen: renteaanbod, offertes, koopaktes... Als Hypotheekacceptant werk je nauw samen met de Hypotheekadviseurs en Hypotheekbemiddelaars van dit bedrijf. Zo weet je zeker dat jullie geen detail over het hoofd zien.

‘First time right’ is waar je voor gaat in alle acceptatieprocessen. Dit principe ken je misschien ook wel van Lean-methode. Deze methode maakt dat je weloverwogen keuzes maakt, geen dubbele checks uitvoert en jezelf continu verbetert. Precies wat in jouw vak zo belangrijk is! Nog niet zo thuis in ‘Lean’? Geen zorgen, je stapt als Hypotheekacceptant namelijk sowieso in een opleidingstraject op maat. Met die kennis komt het dus zeker goed.

About you

Wat neem jij aan bagage mee? Een hbo- of wo-diploma is je basis, bij voorkeur van een relevante studie. Verder is een Wft Basis-certificaat een flinke pre – maar deze via ons behalen kan ook.

Verder is belangrijk dat je ambities hebt in de hypotheekbranche, houdt van schakelen tussen opdrachten en graag in contact bent met mensen. Je wil het liefst zoveel mogelijk mensen blij maken met een nieuwe woning, en daar ga je volledig voor!

What we offer

Grote kans dat je blik gelijk viel op onze opleidingsmogelijkheden. Mag, we zijn er zelf ook best trots op. Als Hypotheekacceptant bij Brunel krijg je allerlei kansen voor een succesvolle carrière. Je kunt bij ons in dienst bijvoorbeeld rekenen op:

 • Een jaarlijks opleidingsbudget voor vakopleidingen
 • Inhouse vaardigheidstrainingen bij ons op kantoor
 • Een secundair arbeidsvoorwaardenpakket op maat
 • Een-op-een coaching van je vaste Brunel-consultant

About us

Grootbanken, verzekeraars en kredietverstrekkers kloppen geregeld bij ons aan. Met de meeste van deze bedrijven werkt Brunel Finance & Risk al jarenlang samen: zij met ons voor specialisten, wij met hen voor opdrachten. En wat zij keer op keer bevestigen? Brunellers zijn de types die je in je bedrijf wil. Ze zijn gedreven, willen zich continu ontwikkelen en pakken nieuwe stof snel op. Het is niet zomaar dat we samenwerken met de neusjes van de zalm en de kersen op de taart in de financiële dienstverlening: voor én door Brunellers! De kans is dan ook groot dat je geregeld andere Brunellers tegenkomt op de werkvloer. En natuurlijk bij alle interactives, meet-ups en borrels waar je gratis naar toekunt. Benieuwd naar jouw persoonlijke mogelijkheden als Hypotheekacceptant? Solliciteer direct.

Summary

 • Publication: PUB289593
 • Location: Utrecht
 • Market: Insurance & Banking
 • Hours per week: 36
 • Branche: Mortgage
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of expertise: Back Office & Administrations
 • Closing date: Monday, March 1, 2021
Apply now

Feel free to contact

SR

Stephanie Raatgever

Account manager Brunel Netherlands Amsterdam

+31 6 53329068

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Hypotheekacceptant Regio Utrecht - Utrecht

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to