hypotheek Acceptant - Senior

Amersfoort - Utrecht - Netherlands - Insurance & Banking - Mortgage - Back Office & Administrations - Professional Bachelor

Een hypotheekrente die nog lager kon dan dat we ooit hebben gedacht. We weten dat het gekke tijden zijn op de hypothekenmarkt. Er is een blijvend tekort aan koopwoningen wat ervoor zorgt dat de huizenprijzen steeds verder omhooggaan en het aantal aanvragen onverminderd hoog blijft. Jij als ervaren hypotheekacceptant voelt zich verantwoordelijk, bent analytisch en helpt graag mee aan het verbeteren van de organisatie. Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt en weet hoe jij je steentje bij kan dragen in deze bewogen tijden. Ben je op zoek naar een volgende stap? Dan is deze rol als Senior Hypotheekacceptant wat voor jou!

Feel free to contact

Lotte de Bruin, Account manager

Apply now

About this role

Naast je standaard werkzaamheden als Senior Hypotheekacceptant ondersteun je ook de teamleider met de dagelijkse werkzaamheden. Je houdt onder andere de performance bij, coördineert de aanvragen en maakt de planning rond. Ook het ondersteunen en begeleiden van collega’s hoort hierbij, waar jij ook let op kwaliteit en servicegerichtheid. Je pakt de complexere dossiers op en houdt daarbij de processen in de gaten, zodat deze continue verbeterd kunnen blijven worden. Ook het deel zakelijke acceptatie zal je in sommige gevallen oppakken.

About you

Je functioneert op hbo-werk- en denkniveau en hebt al een aantal jaar werkervaring als hypotheekacceptant opgedaan. Communicatief ben je zeer sterk en je bent er goed in om jouw enthousiasme en servicegerichtheid over te brengen op collega’s. Daarnaast ben je analytisch en kritisch, waardoor je constant de bedrijfsprocessen onder een vergrootglas blijft houden om deze te verbeteren. Het in bezit zijn van WFT Basis, Wft Vermogen en WFT Hypothecair Krediet is een must.

What we offer

Als senior hypotheekacceptant word je gedetacheerd bij Brunel. Dat betekent dat je kiest voor een stuk zekerheid. Je treedt bij ons in dienst en hebt gedurende je dienstverband jouw eigen Brunel- consultant die jouw carrière en ontwikkeling vooropstelt. Je kijkt samen met deze consultant naar de mogelijkheden binnen jouw carrière pad. Om jou te kunnen helpen naar je volgende stap kijken wij met vakgerichte opleidingen en cursussen hoe wij jou kunnen begeleiden.

Hieronder wat highlights waarop je kunt rekenen:

 • Een opleidingsbudget voor gerichte opleidingen en cursussen;
 • De keuze uit diverse soft skill- trainingen;
 • Carrièrebegeleiding van een Brunel Finance & risk-Consultant;
 • Kans op bonussen – in de vorm van salaris of vakantiedagen;
 • Diverse events, korting op de sportschool en culturele uitjes én toegang tot onze F&R- Community.

Summary

 • Publication: PUB335049
 • Location: Amersfoort
 • Market: Insurance & Banking
 • Hours per week: 40
 • Branche: Mortgage
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of expertise: Back Office & Administrations
 • Closing date: Sunday, February 27, 2022
Apply now

Feel free to contact

LB

Lotte de Bruin

Account manager Brunel Netherlands Amsterdam

+31 6 23 58 10 53

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching hypotheek Acceptant - Senior - Utrecht

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to