Hypotheek Acceptant - Junior

Amersfoort - Utrecht - Netherlands - Insurance & Banking - Mortgage - Back Office & Administrations - Academic Bachelor

Het blijft een van de meest besproken thema’s van het moment.

Met de historisch lage rente en de grote vraag zien we dat het aantal aanvragen in 2021 onverminderd hoog blijft. In deze bewegelijke markt is er één onderwerp dat terugkerend op de kaart staat. Het gaat natuurlijk om de huizenmarkt. Bij het werken in deze branche heb je te maken met een afwisselende omgeving waarin je affiniteit moet hebben met hypotheken, administratief sterk moet zijn en ook richting klanten duidelijk moet kunnen communiceren. Ben jij diegene die dit in zich heeft? Lees dan verder voor de dynamische rol als junior hypotheekacceptant!

Feel free to contact

Lotte de Bruin, Account manager

Apply now

About this role

Als hypotheekacceptant ben je verantwoordelijk voor de beoordeling en verwerking van hypotheekaanvragen om deze vervolgens te offreren en/of te accepteren. Je toetst de hypotheekaanvraag aan (eventueel) de geldende NHG-regels en het acceptatiekader van je opdrachtgever. Je brengt de hypotheekofferte uit en motiveert eventuele afwijzingen. De doelstelling is dan ook om een uitgebrachte offerte goed en snel door het volledige proces te laten gaan om tot een passering van de hypotheekakte te komen.

About you

Communiceren tussen verschillende partijen, collega’s en met klanten is een van je sterkere kanten. Met jouw servicegerichtheid en enthousiasme kan jij zorgen dat de klant tevreden is. Resultaatgericht en een positieve instelling is hiervoor belangrijk zodat je proactief zaken kan oppakken. Je functioneert op hbo- werk- en denkniveau en bent bereid om WFT Basis en WFT Hypothecair Krediet te behalen.

What we offer

Als hypotheekacceptant word je gedetacheerd bij Brunel. Dat betekent dat je kiest voor een stuk zekerheid. Je treedt bij ons in dienst en hebt gedurende je dienstverband jouw eigen Brunel-consultant die jouw carrière en ontwikkeling vooropstelt. Je kijkt samen met deze consultant naar de mogelijkheden binnen jouw carrière pad en we ondersteunen dat door je toegang te geven tot vakgerichte opleidingen en cursussen. Hieronder wat highlights waarop je kunt rekenen:

 • Een salaris tussen de € 2.400,- € 2.700,- op basis van 40 uur;
 • Kans op bonussen – in de vorm van salaris of vakantiedagen;
 • Een opleidingsbudget voor onder meer Wft-certificaten en soft skill- trainingen;
 • Carrièrebegeleiding van een Brunel Finance & Risk-Consultant;
 • Diverse events, korting op de sportschool en culturele uitjes én toegang tot onze F&R-community.

About us

Brunel is een wereldwijd zakelijk dienstverlener gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy in de vakgebieden Engineering, IT, finance & Risk, Legal en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Sinds haar oprichting in 1975 heeft Brunel zich ontwikkeld tot een internationale groep met ruim 10.000 medewerkers.

Brunel finance & Risk is gespecialiseerd in het detacheren van vakspecialisten binnen de financiële dienstverlening. Dankzij onze medewerkers en onze manier van werken hebben wij een goede relatie met alle gerenommeerde financiële dienstverleners.

Summary

 • Publication: PUB324380
 • Location: Amersfoort
 • Market: Insurance & Banking
 • Hours per week: 40
 • Branche: Mortgage
 • Education level: Academic Bachelor
 • Area of expertise: Back Office & Administrations
 • Closing date: Thursday, December 30, 2021
Apply now

Feel free to contact

LB

Lotte de Bruin

Account manager Brunel Netherlands Amsterdam

+31 6 23 58 10 53

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Hypotheek Acceptant - Junior - Utrecht

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to

  Breadcrumbs