HSEQ Business Partner

Noord Brabant - Netherlands - Life Sciences & Health Care - Pharmaceutical - Safety - Professional Bachelor

Wil jij als een belangrijke pion binnen een dynamische organisatie op strategisch niveau bezig zijn met HSEQ en met name Kwaliteit? Heb jij ruime kennis van Arbo-, veiligheids- en kwaliteitseisen? Word de sparringpartner van Business Unit Managers bij een van onze klanten. Solliciteer!

Feel free to contact

Thijs Beurskens, Account manager

Apply now

About this role

Je bent de kartrekker op het kwaliteitsvlak. Dit doe je op strategisch niveau binnen de business unit van onze klant. Hierbij hanteer je de 'risk-based-approach'-methode om business-continuïteit te garanderen voor de toekomst. Tevens bepaal je in overleg met je Business Unit Manager de jaarlijkse kwantitatieve en kwalitatieve doelstellingen, waarbij helder wordt geformuleerd hoe de resultaten hiervan bijdragen aan de ontwikkeling van de organisatie. Monitoring en signalering van de voortgang zijn onderdelen van je takenpakket. Je signaleert trends uit de markt en vertaalt deze door naar onze organisatie. Relevante veranderingen in de wetgeving voor de organisatie worden door jou geïmplementeerd.

Je bent van begin tot eind verantwoordelijk voor het proces rondom kritische kwaliteitsprocessen (onder andere interne audits, projectevaluaties, leveranciersbeoordelingen en klanttevredenheid). Je zorgt voor het opvolgen van de kwaliteitsverbetervoorstellen en bent verantwoordelijk voor het opstellen van procesbeschrijvingen. Als Q-business partner ben je verantwoordelijk voor de opvolging en implementatie hiervan.

Je werkt als kwaliteitspartner binnen een netwerk van business units, waarbij je samen met andere Q-BP'ers overkoepelende zaken oppakt en realiseert. Als Q-business partner ben je onderdeel van een of meer BU’s die in de markt werken als projectmatig werkende systeem integratoren in de procesautomatisering.

About you

De HSEQ Business Partner die wij zoeken heeft:

 • Relevant hbo-werk- en -denk niveau
 • Bij voorkeur een Technische of Bedrijfskundige opleiding gevolgd
 • Kennis en ervaring op het gebied van HSEQ, met name Q (bij voorkeur)
 • Bij voorkeur kennis en ervaring op het gebied van (strategisch) risicomanagement
 • Ruime kennis van Arbo-, veiligheids- en kwaliteitseisen
 • Kennis van certificatieschema’s ISO 9001
 • Kennis van VCA is een pré
 • Goede communicatieve vaardigheden, ook in het Engels
 • Goede skills als het gaat om proactiviteit, overtuigingskracht en analytisch vermogen
 • Het talent om anderen te enthousiasmeren en om gedegen advies te geven

What we offer

Als HSEQ Business Partner gedetacheerd worden door Brunel Engineering betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Bij Brunel Engineering staat jouw loopbaan voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject begeleid door een Consultant van Brunel.

Je profiteert bij ons van een mooi maandsalaris met bonusopportunity. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op je zorgverzekering en andere individuele verzekeringen. Tevens biedt Brunel je leuke extra's op cultureel en sportief gebied.

Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, kun je bij ons ook nog eens rekenen op een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wil aankopen. Je hebt bij Brunel dus niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière

About us

Winst gegarandeerd, is wat dit bedrijf trots aan klanten verkondigt. Onze opdrachtgever zet in op vooruitgang, voornamelijk door middel van automatisering. Bijvoorbeeld door bedrijven te begeleiden in de overstap naar nieuwe technische apparatuur. Of door het ontwerpen van nieuwe plants voor veiliger, sneller en kostenvriendelijker produceren. Daarnaast maakt onze opdrachtgever werk van onder andere watermanagement, paneelbouw en digitale productiesystemen. Spreekt dit je aan? Solliciteer direct.

Summary

 • Publication: PUB281094
 • Location: Noord Brabant
 • Market: Life Sciences & Health Care
 • Hours per week: 40
 • Branche: Pharmaceutical
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of expertise: Safety
 • Closing date: Sunday, November 8, 2020
Apply now

Feel free to contact

TB

Thijs Beurskens

Account manager Brunel Netherlands Eindhoven

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching HSEQ Business Partner - Noord Brabant

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to