Hoofduitvoerder Woningbouw

Zuid Holland - Netherlands - Infrastructure - Building & Construction - Project Management & Services - Professional Bachelor

Ben jij Hoofd­uit­voer­der en streef je ie­de­re dag naar een top­pres­ta­tie op je bouw­plaats? Werk je graag sa­men met vas­te on­der­aan­ne­mers en weet jij ze tot het ui­ter­ste te mo­ti­ve­ren? Wil je het iede­re dag be­ter doen en streef je naar per­fec­tie in het door jou ge­lei­de bouw­pro­ces? Kom dan werken bij deze gave opdrachtegever van Brunel!

Feel free to contact

Jorian Hak, Account manager

Apply now

About this role

Als Hoofd­uit­voer­der bij Brunel ben je eind­ver­ant­woor­de­lijk voor het to­ta­le pro­ject op de bouw­plaats. Hier­bij werk je nauw sa­men met je col­le­ga's op al­le dis­ci­pli­nes in jouw team. Sa­men zoe­ken jul­lie tij­dens het he­le bouw­pro­ces, liefst al van­af de ont­wik­ke­ling, naar mo­ge­lij­ke ver­be­te­rin­gen in de werk­wij­zes. Je lost pro­ble­men niet op, maar werkt er aan om de­ze te voor­ko­men. Ei­gen­lijk zoe­ken we een ma­na­ger van op­ti­maal op el­kaar af­ge­stem­de pro­ces­sen. Je stuurt de pro­ces­sen aan op ba­sis van ke­ten­in­te­gra­tie. Ope­ra­ti­o­neel geef je lei­ding aan het uit­voe­rings­team en de vak­lie­den.

About you

Wij zijn op zoek naar een hoofd­uit­voer­der met:

 • Mi­ni­maal 5 jaar er­va­ring als hoofd-uit­voer­der
 • Hbo werk- en -denk­ni­veau
 • Een in­no­va­tie­ve kijk op het op­ti­ma­li­se­ren van pro­ces­sen en sa­men­wer­king in de ke­ten
 • Er­va­ring met Lean bou­wen
 • Een in­no­va­tie­ve kijk op bou­wen en or­ga­ni­se­ren op ba­sis van ke­ten­in­te­gra­tie

What we offer

Bij Brunel Engineering staat jouw loopbaan als Hoofduitvoerder Woningbouw voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject begeleid door je eigen Brunel-Consultant en mag vanzelfsprekend rekenen op een mooi maandsalaris met bonusopportunity.
Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden (Bouw-CAO) bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitkorting op je zorgverzekering en andere individuele verzekeringen.
Tevens biedt Brunel je leuke extra's op cultureel en sportief gebied. En omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen aankoopt. Je hebt bij Brunel dus niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

About us

Brunel is wereldwijd zakelijk dienstverlener, gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy. We verlenen onze diensten binnen de vakgebieden Engineering, Finance & Risk, IT, Legal, Marketing & Communicatie en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Dit doen we samen met 14.500 collega’s vanuit zo'n 44 landen. En we doen dit met focus. Want bij Brunel geloven we erin dat als je ergens 100% voor gaat, dat je daar de allerbeste in kunt worden.

Summary

 • Publication: PUB284411
 • Location: Zuid Holland
 • Market: Infrastructure
 • Hours per week: 40
 • Branche: Building & Construction
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of expertise: Project Management & Services
 • Closing date: Saturday, December 12, 2020
Apply now

Feel free to contact

JH

Jorian Hak

Account manager Brunel Netherlands Rotterdam

+31 6 82610827

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Hoofduitvoerder Woningbouw - Zuid Holland

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to