Generalist Engineer - pharma

ANTWERPEN - Antwerpen - Belgium - Industry - Industrial Services - Project Management & Services - Professional Bachelor

Heb je al een eerste ervaring opgedaan in een farmaceutische omgeving? Check!

Ben je als Freelancer op zoek naar een volgend project?

Of op zoek naar een vast job en interesse in projectmatig werken?

Dan is deze opdracht misschien wel iets voor jou! --- Zijn basic engineering, GMP en validatie je niet vreemd? Lees dan zeker verder!

Feel free to contact

Elize van Eycken, Account manager

Apply now

About this role

Je komt terecht in een steeds veranderende, high-quality omgeving. Geen werkweek ziet er hetzelfde uit en dat vind je net fijn!

Ter ondersteuning van onze klant, ben ik op zoek naar een project engineer met generalistische kennis van Mechanica, Elektriciteit, Instrumentatie en Automatisatie. Daarnaast is enige ervaring in een farmaceutische / GMP omgeving vereist.

Als Project Engineer krijg je enkele projecten toegewezen, die je behandelt van studie, naar Basic en Detailed Engineering. Hier waak je over de haalbaarheid en doet aanpassingen waar nodig.

Tijdens de uitvoering volg je de Kwaliteit (GMP), kosten, tijdspanne en veiligheid nauwgezet op. Zo kom je bij de commissioning fase en validatie, waar je het verloop superviseert en ondersteunt zodat alles tot een goed einde komt.

About you

 • Je hebt bij voorkeur een Masteropleiding in een technische richting op zak (Elektromechanica)
 • Enige ervaring in een farmaceutische omgeving is een must - GMP kennis (1-5j)
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels en heb sterke communicatievaardigheden, kortom je kan goed samenwerken met collega's en externen/klanten.
 • Administratie schrikt je niet af en daarnaast kan je ook omgaan met veranderingen, die deze hoog technologische omgeving met zich meebrengt.

What we offer

Je ontvangt naast een competitief loon ook tal van extra legale voordelen. Een bedrijfswagen met tankkaart is ook een optie.
Dus, kan jij zo goed als alles afvinken? Wil je meer info? Of heb je gewoon super veel goesting in dit project? Neem dan snel contact op of solliciteer vandaag nog!

About us

De ontwikkeling van jouw persoonlijke carrière is voor Brunel van groot belang! Je komt terecht in een collegiaal en gedreven team dat jou op een professionele manier bijstaat in jouw projecten. We zorgen er dan ook steeds voor dat de opdrachten die jij kan uitvoeren in een organisatie zijn waar men belang hecht aan expertise, vertrouwen, respect, ownership en resultaatgerichtheid. Want dat is waar we bij Brunel voor staan.

Summary

 • Publication: PUB287964
 • Location: ANTWERPEN
 • Market: Industry
 • Hours per week: 40
 • Branche: Industrial Services
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of expertise: Project Management & Services
 • Closing date: Thursday, January 14, 2021
Apply now

Feel free to contact

EE

Elize van Eycken

Account manager Brunel Belgium Mechelen

+32 4 78 40 28 50

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Generalist Engineer - pharma - Antwerpen

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to