Functioneel Ontwerper

Groningen - Netherlands - Services - Government - HR & Support - Professional Courses

‘Ik maak blauwdrukken voor websites en applicaties,’ zeg je altijd als iemand je vraagt naar je werk. Het antwoord klinkt misschien wat vaag, maar er is geen woord van gelogen. Jouw werk staat namelijk aan de basis van digitale visitekaartjes. Functioneel Ontwerper worden bij een grote partij? Dan is dit je kans. Solliciteer vandaag nog!

Feel free to contact

Rob van den Putte, Account manager

Apply now

About this role

Feitelijk fungeren jouw ontwerpen als richtingaanwijzer voor je collega’s van de development-afdeling. Jij gebruikt de user stories van de klant namelijk om gedetailleerd vast te leggen hoe sites en applicaties moeten werken. Je maakt, deelt én bespreekt user cases en verliest hierbij de requirements en de informatieanalyses nooit en te nimmer uit het oog.

Hoe de user stories precies worden ingevuld, bespreek je samen met je collega’s van de IT-afdeling. Zo weten jullie zeker dat jullie geen aspecten over het hoofd zien en dat elk onderdeel van het project voor iedereen haalbaar is. Verder leg je de focus op het financiële gedeelte van je projecten, zoals alles omtrent inkomende en uitgaande facturen.

About you

De wereld van de IT staat nooit stil, maar daar kun jij inmiddels wel mee omgaan. In de 5 jaar dat je actief bent in je functie weet je namelijk precies hoe je om moet gaan met de laatste ontwikkelingen in je vakgebied. Laten we dit iets verder toespitsen. In de tijd dat jij Functioneel Ontwerper bent, heb je minstens 3 jaar gewerkt met user cases, user stories en Scrum of Agile. Verder heb je ervaring met flow- en relatieschema’s en met datamodellen.

What we offer

Bij Brunel maak je niet alleen blauwdrukken in de vorm van Functionele Ontwerpen. Je maakt er bij ons ook eentje voor je eigen ontwikkeling. Zodra je bij ons instapt, stippel je namelijk samen met je vaste consultant een eigen ontwikkelingsplan uit, compleet uitgerust met de cursussen die je verder helpen in je carrière. Daarnaast krijg je, naast een meegroeiend salaris, nog…

 • Diverse bonuskansen;
 • Een aantrekkelijke pensioenregeling;
 • Voordeel op culturele uitjes;
 • Korting op je sportschoolabonnement;
 • Voordeel op je zorgverzekering;
 • Toegang tot interessante meetups met vakgenoten.

About us

‘We are our choices’ zei Jean-Paul Sartre ooit. We kunnen dus maar beter zeker zijn van onze keuze, wanneer we je koppelen aan een bepaalde opdrachtgever. Hier hebben we gelukkig duidelijke richtlijnen voor. We weten dat je vooruit wil in je vakgebied, dus we stellen je alleen voor aan bedrijven die behoorlijk hard groeien en jou daar graag in meenemen. En blijk je na verloop van tijd toch echt uitgegroeid te zijn bij die ene opdrachtgever? Dan zorgen wij ervoor dat je aan de slag kunt bij een organisatie waar je je expertise weer op een andere manier inzet. De keuze is reuze, maar de eerste stap is aan jou. Solliciteer vandaag nog!

Summary

 • Publication: PUB322339
 • Location: Groningen
 • Market: Services
 • Hours per week: 36
 • Branche: Government
 • Education level: Professional Courses
 • Area of expertise: HR & Support
 • Closing date: Thursday, December 30, 2021
Apply now

Feel free to contact

RP

Rob van den Putte

Account manager Brunel Netherlands Groningen

+31 50 520 9722

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Functioneel Ontwerper - Groningen

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to

  Breadcrumbs