Functioneel Beheerder

Zuid Holland - Netherlands - Services - IT & Telecom - Functional & Business Analysis - Professional Bachelor

Voor zowel onze overheidsklanten als, onze klanten in de zakelijke dienstverlening zijn wij voortdurend op zoek naar ervaren Functioneel Beheerders.

Als Functioneel Beheerder ben je verantwoordelijk voor het beheer van de applicatie en bewaakt de functionaliteiten. Je werkt als schakel tussen verschillende afdelingen en je probeert het operationele en tactische niveau dichter bij elkaar te brengen. Door een goede inventarisatie en analyse van de requirements lukt jou dit en kun je inspelen op de wensen en wijzigingen van de gebruikers en organisatie. De gewenste wijzigingen in heldere requirements en userstories te vertalen, gaan jou dan ook uitstekend af.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de beschikbaarheid en continuïteit van de systemen, de aansluiting van functionaliteit en inrichting bij de behoefte van gebruikers. Je hebt ervaring in het fungeren als sparringpartner voor zowel de systeemgebruikers binnen en buiten de organisatie als voor de IV adviseurs en applicatiemanagers.

Je voert acceptaties uit van de geleverde systemen, je stroomlijnt de standaard BiSL processen en behartigt de belangen van de business in projecten. Herken jij je in deze omschrijving en requirements, aarzel dan niet en reageer!

Feel free to contact

Ramon Manbodh, Account manager

Apply now

About this role

Het grootste gedeelte van de applicaties zijn gekoppeld aan de interne en externe informatiesystemen. Als Functioneel Beheerder ben jij verantwoordelijk voor het beheren van 1 of meerdere applicaties die ervoor zorgen dat de bedrijfsprocessen optimaal ondersteund worden door de informatievoorziening. Verder houd je je bezig met:

 • Continu onderzoeken hoe jij onze dienstverlening verder kunt optimaliseren, met behulp van de informatievoorziening die je beheert;
 • Beheren van wijzigingsverzoeken vanuit de business en hier ben je verantwoordelijk voor de uitvoering;
 • Opstellen van functionele eisen voor (wijzigingen aan) informatiesystemen, opstellen van testplannen en waar nodig zelf uitvoeren;
 • Onderhouden van contacten met leveranciers en je bent verantwoordelijk voor de werkzaamheden die zij zullen uitvoeren;
 • Ondersteunen bij het gebruik van onze informatiesystemen, waarbij je de gesprekspartner voor de business bent;
 • Een actieve deelname aan project- en werkgroepen;
 • Profactief adviseren en signaleren bij problemen en vraagstukken.

About you

Om deze functie succesvol uit te kunnen voeren, ben jij in het bezit van:

 • Een afgeronde hbo-opleiding Bedrijfsinformatica of Informatiekunde;
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
 • Een BISL certificaat.

Wanneer je beschikt over een ITIL, TMap of Prince2 certificaat, dan is dat een pre.

Daarnaast ben je klantgericht, herken je de behoeften van interne- en externe klanten en speel je hier op in. Plannen en organiseren gaat je makkelijk af, je werkt graag in teamverband en richt je op gezamenlijk resultaat en verbeteringen. Verder beschik je over goede communicatieve vaardigheden: ideeën, voorstellen en informatie- uitwisseling verwoord je mondeling en schriftelijk op een duidelijke, korte en bondige manier. Problemen analyseren en het leggen van verbanden doe jij in een oogwenk. Je bijt je hier graag in vast en komt met diverse oplossingsscenario’s.

What we offer

Als Functioneel Beheerder gedetacheerd worden door Brunel IT betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Gedurende je reguliere werkzaamheden is er ruimte om belangrijke certificeringen te behalen. Tijdens je ontwikkeling heb je een vast aanspreekpunt binnen Brunel, die alles voor je regelt en jouw persoonlijke ontwikkeling nauw in de gaten houdt.

Je profiteert van een vast maandsalaris met bonusopportunity. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op je zorgverzekering en andere individuele verzekeringen. Tevens biedt Brunel je leuke extra’s op cultureel en sportief gebied.

Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wil aankopen. Je hebt bij Brunel dus niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

About us

Brunel is een wereldwijde zakelijke dienstverlener gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy in de vakgebieden Finance & Risk, Engineering, IT, Legal, Marketing & Communicatie, HR en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Sinds haar oprichting in 1975 heeft Brunel zich ontwikkeld tot een internationale groep met ruim 10.000 medewerkers. Brunel IT zet op flexibele of permanente basis hoogwaardige kennis en capaciteit in voor de top van het Nederlandse bedrijfsleven, universiteiten en overheidsinstellingen, maar ook voor het groot MKB. Kortom, organisaties met een grote gebruikersomgeving en interessante projecten! Brunel biedt je de mogelijkheid om je te ontwikkelen door middel van een persoonlijk ontwikkeltraject. Je kunt hierbij denken aan het behalen van relevante certificaten, maar ook aan het volgen van trainingen gericht op je persoonlijke ontwikkeling. Is dit de uitdaging waar je naar op zoek was? Solliciteer dan vandaag nog.

Summary

 • Publication: PUB331615
 • Location: Zuid Holland
 • Market: Services
 • Hours per week: 36
 • Branche: IT & Telecom
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of expertise: Functional & Business Analysis
 • Closing date: Friday, January 21, 2022
Apply now

Feel free to contact

RM

Ramon Manbodh

Account manager Brunel Netherlands Rotterdam

+31 10 266 6204

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Functioneel Beheerder - Zuid Holland

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to