Financieringsspecialist

Noord Holland - Netherlands - Services - Finance - Risk Management - Professional Bachelor

Een lening, bijna iedereen sluit er wel een keer één af. Alleen in Nederland al worden er dagelijks gemiddeld een paar honderd verstrekt. Zo ook bij onze opdrachtgever, een coöperatieve bank. De kredietaanvragen blijven er maar binnenstromen. En al die aanvragen neem jij als Financieringsspecialist uitvoerig onder de loep. Want of het nu gaat om aanvragen, revisies of structuren, jij weet er wel raad mee. Solliciteer dus direct!

Feel free to contact

Jelle de Jager, Account manager

Apply now

About this role

Het is een alom bekende uitspraak: ‘Van ruilen komt huilen, van lenen komt wenen.’ Er is natuurlijk wat voor te zeggen. Zijn afspraken niet concreet of zijn voorwaarden niet inzichtelijk? Dan is het bijna vrágen om problemen. Aan jou de taak om dat bij deze bank in elk geval te voorkomen. Als Financieringsspecialist zie jij daarom voortdurend toe op de verleenbaarheid van aanvragen, de volwaardigheid van structuren en een goede betrokkenheid van de kredietcommissie.

Om inhoudelijk iets over kredieten te zeggen voer je natuurlijk eerst diverse analyses en onderzoeken uit. Zonder die stappen tenslotte geen garantie op een kloppende uitkomst. Als Financieringsspecialist ga je daarom altijd voor betrouwbaarheid en kwaliteit – het zijn zelfs dé eigenschappen die jou kenmerken! Die eigenschappen komen je ook voor kredietrevisies trouwens goed van pas: die vervaardig jij bij deze bank op zelfstandige wijze.

About you

Over kredieten kun je bijna drómen, complete kredietprocessen som jij gerust in een mum van tijd op. Logisch, blijkt als we een blik werpen op jouw cv. Dit staat daar zoal op:

 • Een hbo- of wo-studie – die je uiteraard succesvol afrondde
 • Diverse ervaring als kredietbeoordelaar of kredietanalist
 • Goede kennis van wet- en regelgeving en bedrijfsfinancieringen
 • Aantoonbaar analytisch vermogen en cijfermatig inzicht
En natuurlijk jouw persoonlijke kwaliteiten. De ideale financieringsspecialist heeft namelijk minstens net zulke goede soft skills. Overtuigingskracht, gevoel voor samenwerken en snel kunnen schakelen tellen dus even zwaar mee als jouw hard skills!

What we offer

Zoals we al zeiden ga je als Financieringsspecialist bij een Nederlandse bank aan de slag. Maar dat betekent niet dat je daar ook in dienst treedt. Wist je dat wij bij Brunel een gigantisch team hebben van financiële specialisten? Bekijk maar eens wat dat je oplevert, dan begrijp je vast waarom al zoveel anderen je voor gingen:

 • Je kunt rekenen op een fijn salaris mét bonuskansen
 • Je pensioen voor later is geen zorg meer, maar een feit
 • Je behaalt certificaten in je vakgebied op kosten van Brunel
 • Je wordt tijdens iedere opdracht begeleid door een vaste Brunel-consultant
 • Je krijgt toegang tot allerlei (financiële) bijeenkomsten, events en borrels

About us

De financiële sector staat zelden stil, dat kun jij als Financieringsspecialist vast wel bevestigen. Zo onderhevig aan veranderingen is misschien zelfs geen enkele andere sector. Je weet hoeveel invloed een speech van dertig minuten al kan hebben op de beurs... Zoiets bevestigt eigenlijk hoe onzeker het complete financiële spel van de sector is. En toch spelen we allemaal met de risico’s die komen kijken bij aandelen, leningen en zo verder. We willen tenslotte een huis kopen, luxe op vakantie gaan en de nieuwste kledingcollecties inslaan. En we willen óók de beste leaseauto, de nieuwste smartphone en een flinterdunne laptop. Bedrijven handelen overigens niet anders: ze willen investeren in grootse panden, de beste (productie)apparatuur aanschaffen en continu blijven uitbreiden. Kredieten zijn daarvoor de meest toereikende en aanlokkelijke oplossing. Al betekent dat nog niet dat het verkrijgen ervan net zo simpel is. Want juist omdat jij, als Financieringsspecialist, als geen ander weet hoe de cijfers in de Finance sector continu fluctueren, neem je jouw analyses en onderzoeken uiterst serieus. Het zijn tenslotte dé middelen die jouw werk concreet maken. En dat is waar zekerheid begint, toch? Het is in elk geval hoe wij het bij Brunel doen. Op die manier kun jij namelijk niet alleen jouw werk, maar ook jouw carrière bij ons concreet maken. Dat vinden wij in elk geval de moeite waard. Jij ook? Solliciteer dan direct.

Summary

 • Publication: PUB292888
 • Location: Noord Holland
 • Market: Services
 • Hours per week: 36
 • Branche: Finance
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of expertise: Risk Management
 • Closing date: Sunday, May 30, 2021
Apply now

Feel free to contact

JJ

Jelle de Jager

Account manager Brunel Netherlands Amsterdam

+31 20 312 1598

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Financieringsspecialist - Noord Holland

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to