Financial Reporting Specialist

Netherlands - Services - Finance - Planning & Control - Professional Bachelor

Boekhouding kent geen geheimen voor je. Zien anderen cijfers, zie jij een verhaal. Het verhaal van het hoe, het waarom, de oorzaak en het gevolg. Geen detail ontglipt aan jouw rapporterend oog. Als Financial Reporting Specialist creëer je daardoor niet alleen overzicht, maar ook ínzicht in cijfers. En die vertaalslag maken, dat kan lang niet iedereen.

Feel free to contact

Lisanne de Haan, Account manager

Apply now

About this role

Jouw functie bevindt zich ergens tussen het zekere en onzekere. Je moet accuraat te werk gaan, want rekeningen moeten immers kloppen, maar ook stilstaan bij het verhaal erachter. Waarom is die significante daling er? En hoe is die ontstaan? Een rapportage kan cijfermatig kloppen als een bus, terwijl het bedrijf een ander gevoel heeft... Dat soort risico’s zie jij gelukkig al snel aankomen; je hebt dan al allerlei mogelijke oplossingen klaar. Afhankelijk van de situatie die speelt, zet jij de juiste acties uit.

Acties gebaseerd op jouw uitgebreide rapportages en analyses. Zet je daar fanatiek op in, dan ontdek je namelijk altijd wel een oorzaak. Of een mogelijk gevolg, als er niets verandert. Kristalhelder, en met een duidelijk plan de campagne, leg je jouw bevindingen vervolgens voor aan betrokken partijen. En ben je zo – zonder valse bescheidenheid – wel vaker de financiële held van de dag.

About you

Natuurlijk schud je jouw bevindingen niet zomaar uit je mouw. Meerdere jaren ervaring in de accountancy leerden je alle ins en outs. Maar zonder jouw commerciële instelling was je hier niet gekomen. Sterker nog, je bent gemaakt voor de Finance wereld. Dit neem je mee naar je nieuwe job:

 • Een nauwkeurige werkhouding en een kritische blik – niets ontgaat je
 • Een realistische kijk op zaken – soms is het glas nu eenmaal halfleeg
 • Communicatieve vaardigheden waar anderen u tegen zeggen – in woord en geschrift
 • Goede kennis van BI for Financials, interactieve dashboards met Excel, SAP, LFR en US GAAP

What we offer

Hier hebben we de nodige analyses op losgelaten. Wat vinden onze specialisten nou echt belangrijk? Dat het goed zit met de basis – de primaire voorwaarden – maar ook ruimte voor groei en ontwikkeling blijkt belangrijk. Bij Brunel hebben we daarom de volgende benefits in gebruik:

 • Een goed salaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling
 • De meest voordelige pensioenregeling die we konden vinden
 • In elk geval 26, en maximaal 40 vakantiedagen op jaarbasis
 • Diverse opleidingen en cursussen gericht op jouw vakgebied
 • Kortingen op verzekeringen, sportscholen en cultuuruitjes

Ook organiseren we regelmatig borrels en events voor alle specialisten. Of alleen voor Brunel Finance & Risk, als het gaat om exclusieve events!

About us

Volg je de beurs op de voet, of hou je van zeilen, dan ben je vast met ons bekend. Maar onze activiteiten reiken verder dan voor de meesten zichtbaar is. Wij zijn namelijk van nog véél meer markten thuis. Van acht sectoren sowieso al, van Engineering tot met Finance & Risk. En dankzij onze commerciële instelling, onze gedrevenheid en onze grenzeloze ambitie, blijven wij maar groeien. Wat natuurlijk een hoop voordelen met zich meebrengt. Bijvoorbeeld dat jij, als specialist, bij ons de beste kansen krijgt. Want hoe wij ook geloven in cijfers, wij vinden niets waardevoller dan dat wat niet in cijfers uit te drukken is. Zoals de band met onze specialisten. Daarom gunnen wij ze graag het allerbeste. Neem jij geen genoegen met minder? Solliciteer dan direct.

Summary

 • Publication: PUB307631
 • Location: Netherlands
 • Market: Services
 • Hours per week: 40
 • Branche: Finance
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of expertise: Planning & Control
 • Closing date: Saturday, July 17, 2021
Apply now

Feel free to contact

LH

Lisanne de Haan

Account manager Brunel Netherlands Amsterdam

+31 20 245 3261

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Financial Reporting Specialist - Netherlands

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to