Exchange Specialist

Utrecht - Utrecht - Netherlands - Services - IT & Telecom - Network, Systems, Telephony & Hardware - Professional Bachelor

Spreekt Agile werken jou aan en kijk jij ernaar uit om samen met je team naar doelen toe te werken? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou: voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Exchange Specialist die deel uitmaakt van het Messaging Team. Lees snel verder!

Feel free to contact

Miranda Bink, Account manager

Apply now

About this role

Ben jij een voorstander van het werken volgens Scrum-methode en de Agile-filosofie? Dan val je bij onze opdrachtgever met je neus in de boter! In deze functie van Exchange Specialist werk je samen met jouw team (het Messaging Team) nauw samen met het DevOps team. Alles met als doel: de beste en meest innovatieve Messaging-middelen beschikbaar stellen zodat collega’s in staat zijn om contact te hebben met elkaar, op welke (online) manier dan ook.

De rol van Exchange Specialist kenmerkt zich door dynamiek en veelzijdigheid. Het DevOps-team werkt binnen het domein IT Infra/Office365. Het doel van IT Infra is om stabiele, hoogwaardige, veilige en kosteneffectieve oplossingen te bieden voor alle collega’s wereldwijd. Samen met je team beheer, ondersteun, en ontwikkel je alle systemen en services die nodig zijn voor interne en externe communicatie. Voorbeelden hiervan zijn Exchange, Office 365, Outlook en Powershell.

About you

Ben jij de Exchange Specialist die wij zoeken voor onze opdrachtgever? Check dan even of jij jezelf herkent in onderstaand profiel:

 • Je rondde een mbo- of een hbo-opleiding af
 • Bij voorkeur in de richting Informatica/Elektrotechniek
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke (beheer)functie
 • Je bent bekend met Powershell en Exchange- /Office 365-producten*
 • Je beschikt over basiskennis van Exchange (hybride) infrastructuur
 • Je bent flexibel en communicatief vaardig (ook in het Engels)

*Kun je ook uit de voeten met Enhanched Email Protection, Vulnerability Hunting en Basic Threat Hunting? Dan is dat een pre!

What we offer

Gedetacheerd worden door Brunel IT betekent dat je in dienst treedt bij Brunel, waarbij je de mogelijkheid krijgt om ervaring op te doen bij verschillende opdrachtgevers. Daarnaast bieden we je diverse opleidingsmogelijkheden zodat jij je verder kunt ontwikkelen in de breedte én in de diepte, om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door jouw eigen Brunel-consultant begeleid.

Je profiteert van een vast maandsalaris met bonusopportunity. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op je zorgverzekering en andere individuele verzekeringen.

Tevens biedt Brunel je leuke extra’s op cultureel en sportief gebied.

Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wil aankopen. Je hebt bij Brunel dus niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

About us

Brunel is een wereldwijd zakelijk dienstverlener gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy in de vakgebieden Finance & Risk, Engineering, IT, Legal, Marketing & Communicatie, HR en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Sinds haar oprichting in 1975 heeft Brunel zich ontwikkeld tot een internationale groep met meer dan 10.000 medewerkers. Werken bij Brunel biedt jou de mogelijkheid om aan de slag te gaan bij de grote telecompartijen van Nederland. Hiervoor levert Brunel IT gespecialiseerde ICT’ers met kennis en ervaring waar de opdrachtgever dit nodig heeft. Daarnaast biedt Brunel jou als professional de mogelijkheid voor een persoonlijk ontwikkeltraject in de vorm van Training, Advies en Project Realisatie. Hierbij kan gedacht worden aan het behalen van relevante certificaten op het gebied van netwerken (zoals CCNA, CCNP, CCIE en CCDA). Werk maken van jouw IT-carrière? Solliciteer vandaag.

Summary

 • Publication: PUB298172
 • Location: Utrecht
 • Market: Services
 • Hours per week: 36
 • Branche: IT & Telecom
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of expertise: Network, Systems, Telephony & Hardware
 • Closing date: Thursday, December 30, 2021
Apply now

Feel free to contact

MB

Miranda Bink

Account manager Brunel Netherlands Utrecht

+31 30 272 7440

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Exchange Specialist - Utrecht

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to