Eplan Engineer

Zuid Holland - Netherlands - Industry - Electronics - Engineering & Design - Professional Bachelor

Jij engineert elektrische energiedesigns hartstikke efficiënt. Dat zijn een heleboel e’s, en niet voor niets: jij bent de ervaren Eplan Engineer die dromen waarmaakt. Iedere engineeringstap teken jij gedetailleerd uit. Létterlijk. Klaar voor heel wat technische detailontwerpen? Solliciteer bij een grote elektraspecialist in Den Haag!

Feel free to contact

Lindsay van Heugten, Account manager

Apply now

About this role

De meeste engineers zijn wel bekend met CAD-software. Eplan is echter een programma op zich. Onze opdrachtgever werkt met allebei, en daarom… teken jij ook in allebei! Je bent een Eplan Engineer die ook gerust met AutoCAD werkt, en ontwerpt allerlei elektrische designs. Dat doe je voor laagspanningsdistributiesystemen die bestaan uit flink wat technische details.

En je maakt jouw ontwerpen ook nog eens voor meerdere projecten tegelijkertijd!

In jouw rol werk je veel samen met de Electrical Engineers in het bedrijf. Je ondersteunt ze waar je kunt, van het opstellen van lijsten tot en met het controleren daarvan. Ook werk je bedradingsschema’s, klemmenlijsten en materiaallijsten uit.

Je houdt van documenten doorspitten, en pakt het administratieve deel van je rol graag op. Documenteren biedt je het overzicht dat zo belangrijk is in jouw functie. En dat geeft weer ruimte voor creativiteit.

About you

Ontwerpen in CAD-software gaat je goed af. Het uitstippelen van je carrièreplannen eveneens, weerspiegelt ook jouw cv. Je hebt:

 • Een diploma van een mbo- of hbo-opleiding Elektrotechniek
 • Ervaring met technisch ontwerpen in Eplan P8 en AutoCAD
 • Een gestructureerde werkhouding; documenteren ligt je
 • Een feilloze beheersing van de Engelse taal – ook qua vaktaal

PS. Het werkt in je voordeel als je in de buurt van Den Haag woont. Zo houd je meer tijd over voor andere dingen…

What we offer

Jij slaat de brug tussen creatief en analytisch denken met gemak. Je bent ervaren, en denkt vooral na over je vólgende stap. Wat zijn je doelen? Als Engineer bij Brunel is bijleren een kwestie van kiezen. Of je nu de kant op wil van Electrical Engineer of juist van Lead Engineer, alles kan.

Dat zit ‘m er voornamelijk in dat jij als Bruneller zelf bepaalt waarin je investeert. Qua tijd en energie, want het opleidingsbudget krijg je van ons! Natuurlijk naast je goede salaris, pensioenregeling, kortingen en meer van zulke voordelen. Zodat jij je volledig kunt storten op dat waar je goed in bent. En daarvan kunt genieten ook.

About us

Dit internationale elektrabedrijf werkt samen met diverse energiedistributeurs. Een logische samenwerking, die met de tijd alleen nog maar logischer wordt. Veel energiebedrijven werken namelijk toe naar automatisering. En dat vereist een stuk meer dan alleen energie. De elektrische apparatuur van onze opdrachtgever vormt de verbindende schakel tussen theorie en praktijk. Zo ontwikkelt dit bedrijf systemen en componenten als besturingskasten, schakelcomponenten en verdelers, voorzien van de nieuwste technische snufjes. Allerlei apparatuur die specialisten op afstand kunnen bedienen! Je begrijpt dat jouw input hiervoor van essentieel belang is. Een onmisbare schakel vormen in deze keten? Solliciteer direct.

Summary

 • Publication: PUB274274
 • Location: Zuid Holland
 • Market: Industry
 • Hours per week: 40
 • Branche: Electronics
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of expertise: Engineering & Design
 • Closing date: Wednesday, December 30, 2020
Apply now

Feel free to contact

LH

Lindsay van Heugten

Account manager Brunel Netherlands Rotterdam

+31 10 266 6246

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Eplan Engineer - Zuid Holland

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to