Engineer

Utrecht - Netherlands - Infrastructure - Building Facilities & HVAC - Engineering & Design - Secondary School

Als we praten over een belangrijke rol binnen de projecten die wij uitvoeren op het gebied van gebouw gebonden installaties van zowel elektrotechnische als werktuigbouwkundige oplossingen dan hebben we het natuurlijk over jou als Engineer.

Feel free to contact

Gijs Borkes, Account manager

Apply now

About this role

Jij draagt met vertrouwen en trots de technische verantwoordelijkheid en doet dit door jouw procesmatige kracht te combineren met jouw technische expertise en ervaring.

Als Engineer bij Brunel ga jij iedere dag een meerwaarde leveren aan de projecten van onze opdrachtgevers! De opdrachtgevers variëren, daarom kijken wij graag samen met jou welk soort bedrijf er bij jou het beste past als Engineer. Wordt jij onze nieuwe collega? Bel gerust voor meer informatie!

About you

Om als Engineer aan de slag te kunnen gaan, herken je jezelf in onderstaand profiel:

 • Je hebt een van de volgende opleidingen behaald: mbo- of hbo-opleiding richting de installatietechniek (Werktuigbouwkunde/ Elektrotechniek/ Meet & Regeltechniek/ MIT-E of -W / HIT-E of -W)
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in de installatietechniek
 • Als je nog niet in het bezit bent van een VCA-certificaat, kan je deze via ons behalen

What we offer

Met jouw specialisme, talent en ambitie pas je perfect bij Brunel. We verwelkomen je dan ook graag in onze organisatie, zodat we je kunnen voorstellen aan top 100-bedrijven en/of regionale organisaties. Hier laat je zien wat je kunt: tijdens uitdagende projecten, met de zekerheid van een vast contract, goede begeleiding en grenzeloze mogelijkheden. Mogelijkheden om jezelf binnen Engineering verder te ontwikkelen, samen te werken met andere vakspecialisten en door te groeien. Nationaal en internationaal: The sky is not the limit

About us

Brunel is wereldwijd zakelijk dienstverlener, gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy. We verlenen onze diensten binnen de vakgebieden Engineering, Finance & Risk, IT, Legal, Marketing & Communicatie en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Dit doen we samen met 13.000 collega’s vanuit zo'n 35 landen. En we doen dit met focus. Want bij Brunel geloven we erin dat als je ergens 100% voor gaat, dat je daar de allerbeste in kunt worden.

Summary

 • Publication: PUB279278
 • Location: Utrecht
 • Market: Infrastructure
 • Hours per week: 40
 • Branche: Building Facilities & HVAC
 • Education level: Secondary School
 • Area of expertise: Engineering & Design
 • Closing date: Sunday, May 30, 2021
Apply now

Feel free to contact

GB

Gijs Borkes

Account manager Brunel Netherlands Utrecht

+31 6 82 29 81 45

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Engineer - Utrecht

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to