Engineer Ondergrondse Infra

Noord Holland - Netherlands - Infrastructure - Building & Construction - Project Management & Services - Other

Als we praten over een belangrijke rol binnen de projecten die wij uitvoeren op het gebied van elektra en/of (bio)gasnetten in Nederland, dan hebben we het natuurlijk over jou als Engineer Ondergrondse Infra. Jij draagt met vertrouwen en trots de technische verantwoordelijkheid en doet dit door jouw procesmatige kracht te combineren met jouw technische expertise en ervaring.

Als Engineer Ondergrondse Infra bij Brunel ga jij iedere dag een meerwaarde leveren aan de projecten van onze opdrachtgevers! De opdrachtgevers variëren, daarom kijken wij graag samen met jou welk soort bedrijf er bij jou het beste past!

Feel free to contact

Thierry van Soldt, Account manager

Apply now

About this role

Als Engineer Ondergrondse Infra ben je sterk in het analyseren van projecten en maak je in een team of zelfstandig een gedetailleerd ontwerp. Met jouw creativiteit weet je je te onderscheiden en kom je met met scherpe inzichten, om de meest uiteenlopende situaties tot een succes te brengen. Je bepaalt het tracé door berekeningen uit te voeren en komt regelmatig op projectlocaties om het werk goed in beeld te krijgen.

Hierbij maak je planningen en ben je verantwoordelijk voor het aanvragen van benodigde documentatie, denk aan: verkeersplannen, vergunningen, asbest- en bodemonderzoek en zakelijk recht. Je besteld materialen en bent deels-verantwoordelijk voor de financiele voor- en nacalculatie.

Je voert overleg met interne ketenpartners en externe partijen over de plannen die je hebt gemaakt, denk aan: de Projectmanager, Uitvoerder en Projectcoördinator uit het projectteam als ook de gemeente en de aannemer(s). Zoals je al is opgevallen, het betreft een dynamische rol, waarbij je naast de techniek ook veel met de facetten eromheen te maken krijgt, doe jij mee?

About you

Om de functie als Engineer Ondergrondse Infra op een correcte manier te kunnen uitvoeren, voldoe je aan de volgende functie-eisen:

 • Bij voorkeur een afgeronde mbo-/hbo-technische opleiding, zoals Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, (Ondergrondse) Infratechniek of Bouw-civiel;
 • Kennis van of affiniteit met ondergrondse infrastructuren, kabels/leidingen en/of middenspanningsstations;
 • Ervaring met projectmatig werken (pré);
 • Een sterke helicopterview, om zo uitdagende situaties te kunnen doorbreken;
 • Goede communicatieve vaardigheden.

What we offer

Als Engineer Ondergrondse Infra heb jij het straks razend druk met projecten. Hoe fijn is het dan als zorgen daarbuiten geen zorg meer zijn? Je financiële zekerheid of ontwikkeling, bijvoorbeeld. Daar denken wij bij Brunel namelijk graag over mee! Kom je bij ons in dienst, dan kun je onder andere rekenen op:

 • Eén contract waarmee je deuren opent naar al onze opdrachtgevers;
 • Trainingen gericht op het vergroten van je kennis op over onder andere projectmanagement;
 • Een goed salaris en dito aanvullende arbeidsvoorwaarden;
 • Korting op allerlei verzekeringspremies, sportscholen, musea en concerten.

About us

Jouw enthousiasme over techniek begrijpen wij bij Brunel maar al te goed. Als organisatie die opgericht is door een Engineer, is begonnen in de engineeringssector en nu nog steeds het allergrootst is in diezelfde sector, is er bij ons geen twijfel over mogelijk: Brunel en techniek gaan hand in hand. Het hele proces van ontwikkelen en vakmanschap voor innovatieve producten geeft ons ongekend veel energie. Sterker nog, niet alleen de technische producten zelf. De Van Dale noemt techniek, los van de verrichtingen die nodig zijn om iets tot stand te brengen, namelijk net zo goed ‘bedrevenheid’. En daar kunnen wij ons goed in vinden. Bedrevenheid komt echt óveral in en om onze organisatie terug. In de mindset van onze interne medewerkers, die van onze opdrachtgevers en natuurlijk die van onze specialisten. Het is niet voor niets dat ‘ondernemerschap’ een van onze belangrijkste kernwaarden is. Wanneer spreken we af?

Summary

 • Publication: PUB320085
 • Location: Noord Holland
 • Market: Infrastructure
 • Hours per week: 40
 • Branche: Building & Construction
 • Education level: Other
 • Area of expertise: Project Management & Services
 • Closing date: Friday, December 30, 2022
Apply now

Feel free to contact

TS

Thierry van Soldt

Account manager Brunel Netherlands Rotterdam

+31 10 266 6292

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Engineer Ondergrondse Infra - Noord Holland

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to