Engineer Energietechniek

Groningen - Netherlands - Infrastructure - Utilities & Distribution - Engineering & Design - Other

Haal jij energie uit het vertalen van de wensen en eisen van de klant naar het beste ontwerp en wil jij een steen bijdragen aan de energietransitie? Dan is de rol van Engineer Energietechniek bij Brunel wat voor jou .

Feel free to contact

Mats Zwerink, Account manager

Apply now

About this role

Aan de slag gaan als Engineer bij Brunel houdt in dat je aan uitdagende projecten werkt bij toonaangevende klanten. Denk hierbij aan namen zoals Enexis, Liander, TenneT, Engie, Baas, Sweco, enzovoorts. De opdrachten spelen zich af in alle verschillende hoeken van de energie en infra, maar zullen altijd aansluiten bij jouw kennis en expertise.

Als Engineer ben je betrokken van A tot Z bij het project. Je gaat technische gegevens bij uitgevoerde schouwingen beoordelen en deze uitwerken naar een ontwerp. Het is aan jou om vervolgens dit ontwerp te toetsen op kwaliteit, toepasbaarheid en haalbaarheid. Dit kan een nieuwe aansluiting zijn voor een woonwijk, producent of windpark. Met jouw werkzaamheden zorg jij ervoor dat het licht in Nederland blijft branden!

Als collega bij Brunel krijg je die kans en ligt er nog meer in het verschiet. Na afloop van een project gaan we samen op zoek naar een passende nieuwe uitdaging en op die manier blijf je bouwen aan je cv. Naast het delen van jouw kennis zul je worden verrijkt met die van je collega’s van Brunel, die je ontmoet tijdens één van de borrels. Ook werk je bij ons aan je eigen ontwikkeling tijdens het volgen van trainingen, bijvoorbeeld: stap in de spanning of persoonlijk leiderschap.

About you

Als Engineer Energie en Infra neem jij de volgende kwaliteiten mee:

 • Een afgeronde, technische MBO/HBO opleiding (Energietechniek of aanverwant)
 • Ervaring met energiedistributie of ondergrondse infra
 • Nauwkeurig en verantwoordelijkheidsgevoel
 • Ervaring met projectmatig werken
 • Goede set aan soft skills

What we offer

Arbeidsvoorwaarden

Bij Brunel verdien je altijd het salaris dat bij je ervaring past. Naast een goed inkomen biedt Brunel ook over uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Met ons flexibele arbeidsvoorwaardenpakket kies je altijd de voordelen die voor jou belangrijk zijn. Hierbij kun je denken aan korting op sport en cultuur of op (zorg)verzekeringen. Bij de overgang naar een nieuw project ben je bij ons altijd verzekerd van een inkomen, en over de toekomst hoef je je bij ons ook geen zorgen te maken dankzij onze goede pensioenregeling. Uiteindelijk zorgen wij ervoor dat jij met de meest uitdagende projecten aan de slag kunt.

About us

Community algemeen

Brunel is een wereldwijd zakelijk dienstverlener, gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy in de vakgebieden Engineering, IT, Finance & Risk, Legal, Marketing & Communicatie, HR en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Dit doen we samen met 14.500 collega’s in 44 landen. Engineering bij Brunel betekent werken aan de aanleg van de Tweede Maasvlakte, high tech computerchips ontwikkelen en het bouwen van een zeesluis. Het echte werk dus, in de branches Industrie, High Tech, Marine & Energy, en Bouw & Infra.

Zet jij de stap naar Brunel? Dan zorgen wij dat jij je ambities kunt waarmaken bij toonaangevende organisaties binnen de energietransitie. Wil jij ook aan de slag bij namen zoals Enexis, Liander, TenneT, Van Gelder, BAM, Qirion, Engie en Sweco? Solliciteer nu.

Summary

 • Publication: PUB299690
 • Location: Groningen
 • Market: Infrastructure
 • Hours per week: 40
 • Branche: Utilities & Distribution
 • Education level: Other
 • Area of expertise: Engineering & Design
 • Closing date: Wednesday, June 22, 2022
Apply now

Feel free to contact

MZ

Mats Zwerink

Account manager Brunel Netherlands Groningen

+31 50 520 9732

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Engineer Energietechniek - Groningen

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to