Engineer Energie Installaties

Zuid Holland - Netherlands - Industry - Electronics - Engineering & Design - Professional Bachelor

Als Engineer Energie Installaties werk jij binnen een grote internationale, technische onderneming. Je werkt mee aan het realiseren van uitdagende besturings- en automatiseringsprojecten in de infratechniek. Jij speelt een belangrijke rol in het bouwen aan de infrastructuur in Nederland. Jouw inbreng is voor ons van groot belang bij het succes van onze projecten.

Feel free to contact

Yorrick van den Engel, Account manager

Apply now

About this role

Als Engineer bij Brunel heb je 3 directe collega’s en daarnaast heb je veelvuldig contact met het projectteam (variërend 5 – 30 collega’s), je collega’s (afdeling 90+) en de klant. Je werkt binnen een dynamische afdeling waar afwisselend gewerkt wordt aan het realiseren van technisch hoogwaardige en betrouwbare oplossingen voor onze klanten en innovatieve ontwikkelingen waarin we inspelen op de laatste ontwikkelingen en trends in de internationale Mobiliteits Markt.

De projecten waar jij mee te maken krijgt, zijn groot, complex en afwisselend. Denk bijvoorbeeld aan projecten zoals de Renovatie Stuwensemble Nederrijn & Lek en diverse tunnelprojecten zoals de renovatie van de Koningstunnel in Den Haag of de spoortunnel in Delft.

In het projectteam ben jij verantwoordelijk voor het gehele ontwerp van de energie installatie, waarbij jij de kar trekt en bepaalt wat er nodig is om het geheel te realiseren.

Vanaf het begin ben jij bij het project betrokken; van het ontwerp tot en met de oplevering van de energie installaties. Je brengt het allemaal in kaart met jouw technisch inzicht en inschattingsvermogen. Dit doe je niet alleen, maar samen met je collega’s. Je functioneert als een ‘helikopter’ om de structuur te bewaken, maar beschikt ook zelf over kennis en ervaring om indien nodig collega’s aan te sturen of bij te springen.

About you

 • Je bent een professional die de kwaliteit van de technische oplossing bewaakt en ervoor zorgt dat je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen en technieken, zodat je de klanten altijd kan voorzien van de best mogelijke oplossingen.
 • Je bent een overtuigende gesprekspartner voor alle (in- en externe) stakeholders en je benadert complexe vraagstukken als een uitdaging en stopt pas de oplossing is gevonden.
 • Je wil het beste uit jezelf én uit onze techniek halen.
 • Je hebt een hbo-opleiding afgerond (op het gebied van Energietechniek, Elektrotechniek of vergelijkbaar)
 • Je hebt relevante werkervaring in een engineersomgeving
 • Je hebt ervaring met het ontwerpen en berekenen van energie installaties
 • Je hebt ervaring met EPLAN engineeringsoftware
 • Je bent daadkrachtig, proactief, oplossingsgericht en een goede teamspeler
 • Je hebt goede communicatieve eigenschappen, in zowel het Nederlands als het Engels

What we offer

Onze opdrachtgever staat voor kwaliteit en dat zie je in je werkomgeving en (internationale) relaties terug. De verwachtingen zijn hoog, maar daar staat wat tegenover: vrijheid en flexibiliteit om je werk in te richten zoals dat bij jou als persoon past.

About us

Binnen Mobility werken ze bij de opdrachtgever aan innovatieve projecten in de mobiliteitsbranche (tunnels, sluizen, bruggen, wegen). Innovatieve concepten en oplossingen die ervoor zorgen dat Nederland en de rest van de wereld ook in de toekomst 'mobiel' blijven. Hierbij kun je denken aan verkeersoplossingen voor bediening en besturing van tunnels of aan installaties voor het geautomatiseerd bedienen van sluizen en bruggen. Dit wordt wereldwijd met zo’n 30.000 Mobility collega’s gedaan, waarvan er ongeveer 300 werkzaam zijn in Nederland.

Summary

 • Publication: PUB312178
 • Location: Zuid Holland
 • Market: Industry
 • Hours per week: 40
 • Branche: Electronics
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of expertise: Engineering & Design
 • Closing date: Sunday, August 22, 2021
Apply now

Feel free to contact

YE

Yorrick van den Engel

Account manager Brunel Netherlands Rotterdam

+31 6 82 10 81 69

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Engineer Energie Installaties - Zuid Holland

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to