Elektrical Engineer

Noord Holland - Netherlands - Energy - Renewable Energy - Engineering & Design - Professional Bachelor

Voor een aantal Nederlandse opdrachtvers in de ondergrondse infra en energiesector is Brunel zoek naar een Elektrical Engineer in de Randstadregio. Ligt jouw passie binnen het Engineersvak en specifiek de aanleg van infrastructuren? Zodat je samen kan zorgen voor een veilig en betrouwbaar energietransport van vandaag en morgen? Solliciteer dan nu!

Feel free to contact

Nadine Salimans, Account manager

Apply now

About this role

Als Elektrical Engineer houdt je je bezig met de aanleg van infrastructuren ondergronds. Samen met je team leg je infrastructuren aan op het gebied van laagspanning, middenspanning en hoge- of lagedrukgas.

Als Engineer A werk je in een team met Projectmanagers, Uitvoerders en een Projectcoördinator samen aan het ontwerp en de realisatie van de projecten. De werklocatie bevindt zich in de Randstad.

Jouw rol is de voorbereiding van complexe elektraprojecten. Als Engineer bereid je het project voor en plan je dit in van A tot Z. Daarnaast zorg je dat het project wordt uitgevoerd en maak je tekeningen waar nodig of vraag je vergunningen aan.

About you

De Elektrical Engineer die wij zoeken heeft:

 • Mbo+ werk- en -denkniveau
 • Diploma van een technische opleiding
 • Relevante werkervaring met laag- en/of middenspanning is een zeer sterke pré (ervaring met 1 van deze domeinen is voldoende)
 • Kennis van ondergrondse infrastructureren, kabels/leidingen
 • Affiniteit met energiedistributie

What we offer

Ook al werk je op de projectlocatie van onze opdrachtgever, als Engineer kom je bij ons in dienst. Bij Brunel dus! Dat houdt in dat je bij ons de zekerheid hebt van een contract en een salaris afgestemd op jouw kennis en ervaring. En dat is niet alles. Je profiteert als Bruneller namelijk ook van een uitstekend secundaire arbeidsvoorwaardenpakket waarmee je onder andere kortingen scoort op cultureel en sportief gebied. Ook je verzekeringen regel je bij ons voordelig én wij zorgen er natuurlijk voor dat je een fijn pensioen opbouwt. Om je carrière te versnellen, kun je je bij ons door middel van training niet alleen ontwikkelen op persoonlijk vlak, maar ook certificaten behalen waarmee je echt verder komt in jouw vakgebied.

About us

Al meer dan 45 jaar brengt Brunel de beste specialisten in contact met de meest toonaangevende bedrijven. We begonnen in de Engineeringsbranche, maar inmiddels zijn we uitgegroeid tot een detacheringsbedrijf dat ook actief is binnen de sectoren Finance & Risk, Legal, IT en Marketing & Communicatie. Ook qua landsgrenzen zijn we verder gaan kijken, want vandaag de dag werken we met meer dan 14.000 medewerkers vanuit wel 44 landen. En iedere dag weer zetten wij alles op alles om werk te maken van de carrières van onze specialisten. Werk maken van jouw carrière als Engineer Elektra - Aanleg/Engineer A? Solliciteer vandaag.

Summary

 • Publication: PUB289679
 • Location: Noord Holland
 • Market: Energy
 • Hours per week: 40
 • Branche: Renewable Energy
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of expertise: Engineering & Design
 • Closing date: Saturday, December 11, 2021
Apply now

Feel free to contact

NS

Nadine Salimans

Account manager Brunel Netherlands Utrecht

+31 6 13 98 44 82

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Elektrical Engineer - Noord Holland

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to