Electrical Engineer

Netherlands - Industry - High Tech - Engineering & Design - Professional Bachelor

Van jongs af aan ben jij al bezig met uitzoeken hoe apparaten precies werken. Het elektrotechnische aspect achter technische producten fascineert jou, en je wist al vroeg dat je hier je carrière van wilde maken. Als Electrical Engineer komt deze droom uit. Nog grotere dromen verwezenlijken? Solliciteer.

Feel free to contact

Bart Brekelmans, Account manager

Apply now

About this role

Als Electrical Engineer bij Brunel gaat je carrière verder, of geef je deze een kickstart. Bij onze verschillende klanten kun je aan de slag binnen afwisselende, uitdagende projecten. Door het brede scala aan projecten krijg je de mogelijkheid om ervaring op te doen in verschillende bedrijven.

Je houdt je bezig met het ontwerpen van de besturingssystemen van nieuwe elektronische apparatuur, evenals met het doen van aanpassingen aan bestaande technische producten. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat tekeningen worden omgezet in werkende apparaten. Apparaten die je uiteraard uitvoerig hebt getest. Het houden van toezicht op deze productie ligt in jouw handen.

About you

Een succesvolle loopbaan als Electrical Engineer hangt af van meerdere factoren. Het is een samensmelting van kennis, ervaring en vaardigheden. Dit neem jij mee naar je opdrachtgever(s):
 • Luistervermogen, beïnvloedingsvaardigheden en organisatietalent
 • Van de uitdagingen die je tegenkomt krijg jij alleen maar energie
 • Met jouw assertiviteit en analytische blik los je elk probleem op
 • Je hebt een diploma van een technische opleiding, zoals Elektrotechniek of Mechatronica

What we offer

Als Electrical Engineer voor Brunel geef je jouw cv gegarandeerd een grote boost. Je doet ervaring op bij meerdere opdrachtgevers, spijkert je kennis bij met opleidingen en verbetert je vaardigheden met trainingen. Hoe dat zit? Je komt bij ons in dienst! Dat betekent dat je het volgende sowieso kunt verwachten:
Een opleidingsbudget voor vakopleidingenEen fijn salaris dat meegroeit met je ontwikkeling
Een heleboel financiële voordelen en bonuskansenEen vaste consultant van Brunel Engineering

About us

Natuurlijke aanleg, staat er in het woordenboek bij talent. Bij Brunel zijn we het daar gedeeltelijk mee eens. Talent kun je hebben, maar zeker ook ontwikkelen, daar geloven we heilig in. Wilskracht, discipline en affiniteit met een onderwerp spelen misschien wel een nóg grotere rol in je successen dan aanleg alleen. Daarom zoeken we bij Brunel vooral naar gedreven specialisten (in wording) die het onderste uit de kan willen halen. Jong en oud, Engineers en Juristen, zo uiteenlopend als maar zijn kan, met allemaal diezelfde sterke drive. De rest kan nog komen, denken wij, want bijna alles valt te leren. Heb jij dezelfde drive als onze Brunellers, dan bieden wij je graag de benodigde handvatten voor al het overige. Succes gegarandeerd! Wat denk je ervan? Solliciteer direct.

Summary

 • Publication: PUB287633
 • Location: Netherlands
 • Market: Industry
 • Hours per week: 40
 • Branche: High Tech
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of expertise: Engineering & Design
 • Closing date: Wednesday, December 2, 2020
Apply now

Feel free to contact

BB

Bart Brekelmans

Account manager Brunel Netherlands Eindhoven

+31630008917

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Electrical Engineer - Netherlands

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to