Electrical Engineer

Zeeland - Netherlands - Industry - Shipbuilding - Engineering & Design - Professional Bachelor

De maritieme wereld heeft je altijd geboeid. Maar elektrotechniek net ietsje meer. Gelukkig is kiezen niet nodig, want bij onze opdrachtgever in de scheepsbouw heb je allebei! Dus gooi het roer om, en word Electrical Engineer bij Brunel.

Feel free to contact

Nick Stuijt, Account manager

Apply now

About this role

Als Electrical Engineer ben je betrokken bij een groot gedeelte van het project. Zo zorg jij voor de calculaties, het ontwerp en de technische haalbaarheid gedurende de aanbiedingsfase. Vervolgens draag jij tijdens de uitvoering van het project de verantwoordelijkheid voor een goed verloop van de communicatie tussen klanten, leveranciers en collega’s. Tegelijkertijd zal je zelf de technische diepte in te gaan, om er zo voor te zorgen dat er een goed en innovatief ontwerp ligt. Deze functie is op het lijf geschreven voor iemand die technisch, maar ook coördinerend, de volgende stap wil maken in zijn of haar carrière.

About you

 • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding richting Elektrotechniek, Mechatronica of vergelijkbaar
 • Minimaal 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie
 • Ervaring met het coördineren en aansturen van leveranciers
 • Goede communicatieve vaardigheden

Daarnaast heb je ervaring opgedaan binnen een technische complexe omgeving, op het gebied van elektrotechniek. Denk dan aan: generatoren, aandrijfsystemen, energieopwekking, motoren, productielijnen, grove machinebouw, industrie, automotive, offshore of scheepsbouw

What we offer

Als Electrical Engineer gedetacheerd worden door Brunel Engineering betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Bij Brunel Engineering staat jouw loopbaan voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een consultant van Brunel begeleid. Je profiteert van een vast maandsalaris met bonusopportunity.

Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op je zorgverzekering en andere individuele verzekeringen.

Tevens biedt Brunel je leuke extra’s op cultureel en sportief gebied.

Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen aankoopt. Je hebt bij Brunel dus niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

About us

Deze maritieme wereldspeler heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen, berekenen en bouwen van de meest geavanceerde hightech schepen ter wereld. Denk hierbij aan R&D schepen, marineschepen en patrouilleschepen. Aangezien deze schepen in de meest uitdagende gebieden worden ingezet, wordt ook op technisch vlak het uiterste van deze opdrachtgever gevraagd. Dit betekent concreet dat zij bijvoorbeeld op elektrotechnisch vlak steeds meer zelf willen ontwerpen, engineeren en coördineren.

Summary

 • Publication: PUB284628
 • Location: Zeeland
 • Market: Industry
 • Hours per week: 40
 • Branche: Shipbuilding
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of expertise: Engineering & Design
 • Closing date: Sunday, December 13, 2020
Apply now

Feel free to contact

NS

Nick Stuijt

Account manager Brunel Netherlands Rotterdam

+31 6 83 13 45 21

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Electrical Engineer - Zeeland

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to