DevOps Engineer

Amsterdam - Noord Holland - Netherlands - Services - IT & Telecom - Software Development & Application Management - Professional Bachelor

Ben jij een ervaren DevOps Engineer met kennis van Linux? Ben jij goed in het automatiseren van complexe processen? Ben jij enthousiast bij het vooruitzicht van het werken in een Cloud omgeving? Brunel biedt jou uitdagende projecten in Cloud omgevingen!

Feel free to contact

Niels van Oostrum, Account manager

Apply now

About this role

Als DevOps Engineer ben je verantwoordelijk voor het opzetten, onderhouden en optimaliseren van Cloud omgevingen én vervul je een adviserende rol richting klanten met betrekking tot optimale inrichting van hun cloud omgevingen. Daarnaast plan en realiseer je diverse IT-projecten zoals migraties en verbetertrajecten. Ook analyseer en los je complexe problemen op. Je initieert, definieert, test en documenteert technische oplossingen, standaarden en designs op het gebied van de Cloud infrastructuur. Het softwareontwikkelteam kan rekenen op jouw ondersteuning. Je werkt samen met directe collega's uit je eigen team maar ook met andere afdelingen binnen de organisatie (Software development).

About you

 • Minimaal 5 jaar Open Source kennis en ervaring in een Enterpriseomgeving
 • Diepe en huidige kennis van het Cloud platform
 • Configuratiebeheer met Puppet of Chef
 • Software ontwikkeling d.m.v. Shell, Perl, Python en/of Ruby
 • Ervaring met VMware, KVM en/of Xen virtualisatie
 • Je bent analytisch, flexibel en kunt werken in teamverband
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

  What we offer

  Als DevOps Engineer gedetacheerd worden door Brunel betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Bij Brunel staat jouw loopbaan voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een Consultant van Brunel begeleid. Je profiteert van een vast maandsalaris met bonusopportunity. De salarisindicatie voor deze functie is marktconform. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op individuele verzekeringen. Tevens biedt Brunel je leuke extra’s op cultureel en sportief gebied. Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wilt aankopen. Je hebt bij Brunel niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

  About us

  De afdeling bouwt self services waarmee onze klanten op eenvoudige wijze complexe infrastructuurfuncties kunnen bedienen. Denk daarbij aan Cloud IaaS diensten en aanvullend managed diensten als OS, back-up, firewall services, monitoring, application deployment, databases. De platformen onderliggend aan de managed services worden aangestuurd door middel van API’s. Automatisering is het uitgangspunt, zowel in het softwareontwikkelproces als in beheerprocessen van de infrastructuur.
  In 2 Scrumteams werken we aan de ontwikkeling van software die het voor klanten mogelijk maakt om op eenvoudige wijze complexe cloud-infrastructuurfuncties te bedienen. Ontwikkelaars van bovengenoemde software werken in DevOps optstelling nauw samen met de technisch beheerders. Daarbij zijn de technisch beheerders verantwoordelijk voor beheer en meedenken/ helpen bij doorontwikkeling van cloud omgevingen. Richting onze klanten vervullen we een proactieve adviesrol. Op het gebied van optimalisatie van cloud infrastructuuromgevingen, gebruik van specifieke technologieën en tooling, en security rekenen onze klanten op onze kennis en expertise. Werkzaamheden worden zoveel mogelijk tijdens kantooruren gepland, maar het kan voorkomen dat er werkzaamheden buiten kantoortijden plaatsvinden. Ook hebben alle medewerkers periodiek waakdienst.

  Summary

  • Publication: PUB301371
  • Location: Amsterdam
  • Market: Services
  • Hours per week: 36
  • Branche: IT & Telecom
  • Education level: Professional Bachelor
  • Area of expertise: Software Development & Application Management
  • Closing date: Monday, May 24, 2021
  Apply now

  Feel free to contact

  NO

  Niels van Oostrum

  Account manager Brunel Netherlands Amsterdam

  +31 20 312 1597

  Related vacancies

   Job Alert

   Send me an email with the latest vacancies matching DevOps Engineer - Noord Holland

   Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
   Frequency is not correctly filled in
   Please enter a valid email address
   When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

   Confirmation sent to