DevOps Engineer

Zuid Holland - Netherlands - Services - IT & Telecom - Software Development & Application Management - Professional Bachelor

Ben jij die engineer die bijna alle vragen rondom het Microsoft Cloud platform kan beantwoorden of toch liever voor de Opensource oplossing kiest? Het toepassen van powershell, Bash of Python scripts is voor jou eerder normaal dan een uitzondering. Daarnaast weet je verschillende componenten van Azure en/of AWS te configureren of toch de hybride oplossing?

Feel free to contact

Robin van Cleef, Account manager

Apply now

About this role

Via Brunel kom je namelijk in contact met de meest uiteenlopende bedrijven; stuk voor stuk opdrachtgevers die vooruit willen. En daar kan hun cloud-omgeving niet bij achterblijven. Jij vormt samen met jouw collega's de cloud in een toekomstbestendige omgeving en kom je makkelijk tot antwoorden op innovatieve vraagstukken op het gebied van Cloud en security.

Samenwerken is in jouw functie trouwens het sleutelwoord. Want jij weet veel, maar jouw team als geheel weet nog veel meer. Jullie staan tevens in voor de beschikbaarheid, de toekomstbestendigheid en het functioneren van alles wat ook maar een beetje met de cloud te maken heeft: van de server tot de applicaties.

About you

In deze teams wordt vandaag behoorlijk scrum gewerkt of je komt liever zelfs te werken in een DevOps team. Je brengt jouw informatie dan ook helder over en neemt beslissingen liever vandaag dan morgen. Zonder te overhaasten, uiteraard. Verder heb je minstens 2 jaar relevante werkervaring. Net als het volgende rijtje. Je hebt namelijk ook ervaring met:

 • De werkmethodieken DevOps en Agile/Scrum
 • Kennis van CI/CD Pipelines & Containertechnologie
 • Specifieke kennis omtrent Microsoft technologie of toch opensource?

En ben je in het bezit van de relevante certificaten Dan is dat mooi meegenomen. Maar je kunt ze ook via ons halen! Ook als Young professional.

What we offer

Inmiddels is Brunel al bijna vijfenveertig jaar actief als detacheerder. Wat we in die jaren hebben geleerd? Onder andere dat stilstand hetzelfde is als stagnatie. Al helemaal in jouw branche. Je hebt een programma nog niet onder de knie, of er is al een nieuwe versie van uitgebracht. Wij zorgen ervoor dat je altijd up-to-date blijft, en wel door je toegang te geven tot alle cursussen die je voorbereiden op de toekomst. Hiervoor werken we samen met de meest gerenommeerde opleidingsinstituten binnen de IT-sector, zodat we zeker weten dat je les krijgt van the finest of the finest.

Verder wordt je salaris natuurlijk afgestemd op wat je kent en kunt. Dat salaris kun je trouwens aanvullen, want je krijgt verschillende bonuskansen! En omdat we willen dat je optimaal gebruik kunt maken van deze financiële voordelen, regelen we ook nog dat je korting krijgt op tickets voor culturele uitjes, je sportschoolabonnement en je zorgverzekering. En dan hebben we het nog niet eens gehad over onze voordelige pensioenregeling…

About us

Je bent goed in wat je doet en je weet wat je nodig hebt om nóg meer te groeien als Devops engineer. Uitdagende opdrachtgevers, om maar eens wat te noemen. Daar kan Brunel je wel mee helpen. Want doordat wij al zo’n tijd actief zijn als detacheerder, hebben we inmiddels een mooie schare aan vaste opdrachtgevers. Onder andere overheidsinstanties, dus. Jouw impact bij deze organisaties -en we overdrijven niet- is groots. Want bedenk eens wanneer jij voor het laatst een volle dag níet in aanraking bent geweest met de overheid. Juist. Dus, toe aan verantwoordelijkheid? Solliciteer direct.

Summary

 • Publication: PUB291920
 • Location: Zuid Holland
 • Market: Services
 • Hours per week: 36
 • Branche: IT & Telecom
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of expertise: Software Development & Application Management
 • Closing date: Saturday, December 4, 2021
Apply now

Feel free to contact

RC

Robin van Cleef

Account manager Brunel Netherlands Rotterdam

+31 10 266 6235

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching DevOps Engineer - Zuid Holland

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to