Data Analist

Amsterdam - Noord Holland - Netherlands - Insurance & Banking - Banking - Back Office & Administrations - Professional Bachelor

Stel je eens voor… je bent de data-spil om voor Know Your Customer (KYC)-processen informatie en inzichten te leveren door middel van rapportages en dashboards. Hiermee voed je de besluitvorming op deze processen en zorg je ervoor dat er gerichte klantcommunicatie kan plaatsvinden.

Feel free to contact

Elsemieke Nieuwenhuijzen Kruseman, Account manager

Apply now

About this role

Als Data Analist voorzie je dus in de behoefte van de business met betrekking tot data-gerelateerde vragen. Je beheerst alle facetten om vanuit (complexe) data de juiste boodschap over te brengen om besluitvorming te ondersteunen.

Je denkt mee over de business rules en bedenkt tegelijkertijd waar je de benodigde data vandaan haalt. Een voorbeeld hiervan is het identificeren van klantgroepen op basis van product en sociaal demografische kenmerken in het kader van KYC.

Dat doe je door data uit verschillende bronnen te ontsluiten, samen te voegen en weer te geven in tabellen, visualisaties en actiegerichte werklijsten. Je bent verantwoordelijk voor zowel de ontwikkeling als het beheer van dashboards en rapportages. Verder denk je continu mee over de verbetering van onze KYC-datamarts.

About you

Ben jij klaar voor de volgende stap in je loopbaan als Data Analist? Check dan of je jezelf herkent in onderstaand profiel:

 • Je hebt een afgeronde studie op hbo- of wo-niveau
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als Data Analist
 • Je bent bekend met de aanpak en methodieken van informatieanalyse
 • Je bent bekend met data-bewerking, datawarehouses, data-kwaliteit en data-analyse

Daarnaast is het heel fijn als je al kennis hebt van SQL, SAS Enterprise Guide, Excel, Python, Cognos Analytics, Power BI, Business Objects en datawarehouse-concepten en data-modelleringstechnieken.

What we offer

Terwijl jij je als Data Analist inzet bij onze opdrachtgever, zetten wij ons in voor jou. Gedetacheerd worden door Brunel betekent namelijk dat je bij ons in dienst treedt. Bij ons draait het om jou, dus houden wij altijd een oogje in het zeil. Hoe uit zich dat? Je hebt een eigen Brunel-Consultant die jou begeleidt, check-ups doet, nieuwe projecten voor je vindt en jouw carrière en ontwikkeling vooropstelt. Daarnaast, want daar blijft het niet bij, stellen we diverse opleidingsmogelijkheden aan je voor waardoor jij je zowel op zakelijk als op persoonlijk vlak kunt blijven ontwikkelen. Je ontvangt een goed salaris en dan hebben we het nog niet eens over al die bonuskansen gehad. Ook met de secundaire arbeidsvoorwaarden zit het wel snor. Wij hebben tenslotte ook een reputatie hoog te houden.

About us

Je kent Brunel als zakelijk dienstverlener; wereldwijd actief en gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy in de vakgebieden Finance & Risk, Engineering, IT, Legal, Marketing & Communicatie, HR en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Dit doen we samen met zo'n 14.500 collega’s in 44 landen. Brunel Finance & Risk is gespecialiseerd in het detacheren van vakspecialisten binnen de financiële dienstverlening. Dankzij onze medewerkers en onze manier van werken onderhouden wij goede relaties met alle gerenommeerde financiële spelers in de branche, met wie we jou graag in contact brengen. Onze kernwaarden zijn terug te zien in onze deelname aan en sponsoring van de Volvo Ocean Race: ambition, teamwork and operational excellence. Vandaar ook ons motto: Navigate The Future. Herkenbaar? Welkom aan boord!

Summary

 • Publication: PUB281935
 • Location: Amsterdam
 • Market: Insurance & Banking
 • Hours per week: 36
 • Branche: Banking
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of expertise: Back Office & Administrations
 • Closing date: Sunday, November 15, 2020
Apply now

Feel free to contact

EK

Elsemieke Nieuwenhuijzen Kruseman

Account manager Brunel Netherlands Amsterdam

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Data Analist - Noord Holland

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to