Contractmanager Bouw/Infra

Zuid Holland - Netherlands - Infrastructure - Building & Construction - Project Management & Services - Professional Bachelor

Ter versterking van community 'Projectmanagement & realisatie Bouw/Civiel' zijn wij op zoek naar ervaren contractmanagers in de richting van bouw, civiel- en infra. Je gaat op projectbasis aan de slag op toonaangevende projecten binnen de bouw en infra, deelt je kennis met vakbroeders binnen de community en creeert hiermee een solide basis voor jouw carrière.

Feel free to contact

Jorian Hak, Account manager

Apply now

About this role

Bouw- en infrastructurele projecten zijn vaak complex en dynamisch en worden onder tijdsdruk gerealiseerd. De belangen zijn groot en verhoudingen komen soms snel onder druk te staan. Als Contractmanager van Brunel organiseer, coördineer en begeleid je alle activiteiten die nodig zijn voor een soepel lopend project en een geslaagd eindresultaat. Concreet betekent dit dat je met jouw kennis van contracten het projectteam professioneel en op basis van feiten continu informeert, mogelijke strategieën aandraagt en deze vertaalt naar praktische toepassingen. Adviezen geef je (of pas je aan) afgestemd op de situatie waar je op dat moment in zit. Hierbij zorg je voor verslaglegging, rapportage en zorgvuldige dossieropbouw.
Jij fungeert dus als sparringpartner en adviseur van de opdrachtgever, voert namens de opdrachtgever overleg met zijn contractpartner(s) en in die zin representeer je de opdrachtgever.

About you

Jij bent een contractmanager met een stevige persoonlijkheid die kritisch kijkt naar vraagstukken voordat je (op basis van feiten) een advies afgeeft. Iemand die energie krijgt van het doornemen van (contract)documenten om op basis van de bevindingen een positie in te nemen. Je begrijpt de techniek en dynamiek van bouwprojecten, bent analytisch sterk en hebt er ook begrip voor dat standpunten van betrokken partijen af kunnen wijken. Ook ben je communicatief en strategisch vaardig: je bent in staat onderhandelingen te voeren en je standpunten te verdedigen en gaat respectvol om met jouw gesprekspartners.

Jouw profiel in een notendop:

 • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding
 • Je hebt minstens 3 jaar relevante werkervaring, bijvoorbeeld in contractmanagement in de bouw
 • Je begrijpt de achterliggende gedachtegangen van gangbare contractvormen, zoals UAV-GC, UAV / RAW, DBFM(O) en FIDIC
 • Je past je goed aan de dynamiek van projecten aan en bent in staat om complexe vraagstukken snel te doorgronden en een bijpassende strategie voor te stellen

What we offer

Bij Brunel Engineering staat jouw loopbaan als Contractmanager voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject begeleid door je eigen Brunel-Consultant en mag vanzelfsprekend rekenen op een mooi maandsalaris (3000-6000,- bruto per maand) met bonusopportunity.

Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden (Bouw-CAO) bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitkorting op je zorgverzekering en andere individuele verzekeringen.Tevens biedt Brunel je leuke extra's op cultureel en sportief gebied. En omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen aankoopt. Je hebt bij Brunel dus niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

About us

Als Contractmanager val je bij ons in de community 'Projectmanagement & Realisatie Bouw/Civiel', de eerste branche waarin onze oprichter Jan Brand een baan vond voor een ander. Inmiddels is ons palet verrijkt met veel meer sectoren, en we werken al lang niet meer vanuit een zolderkamer in Delft. We hebben tegenwoordig locaties over de hele wereld, en ons netwerk blijft maar groeien. Onze almaar ontwikkelende wereldeconomie vraagt namelijk om steeds meer gespecialiseerde professionals. Vooral in de bouwsector. En die vraag, daar kun jij antwoord op geven!

Summary

 • Publication: PUB298623
 • Location: Zuid Holland
 • Market: Infrastructure
 • Hours per week: 40
 • Branche: Building & Construction
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of expertise: Project Management & Services
 • Closing date: Friday, April 29, 2022
Apply now

Feel free to contact

JH

Jorian Hak

Account manager Brunel Netherlands Rotterdam

+31 6 82610827

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Contractmanager Bouw/Infra - Zuid Holland

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to