Contractbeheerder

Den Haag - Zuid Holland - Netherlands - Infrastructure - Building Facilities & HVAC - Project Management & Services - Professional Bachelor

Ben jij op zoek naar iets nieuws? Ben jij een administratieve tijger met een zeer klantvriendelijke houding? Is wisselend werk iets voor jou? Als Contractbeheerder ben jij de spil in het team!

Feel free to contact

Shaheen Bhoelan, Account manager

Apply now

About this role

De afdeling Customer Services binnen de Operational Company Smart Infrastructure levert service en onderhoud aan diverse gebouwbeheersystemen en installaties.
In jouw rol van Contractbeheerder heb je contact met ongeveer 20 directe collega’s. Je hebt onder andere contact met Contractmanagers, Contract en Business Controllers, Planners en Servicetechnici. Daarnaast ben jij de single point of contact voor klanten en onderaannemers.
Je bent verantwoordelijk voor het tijdig uitbrengen van offertes voor servicecontracten en je zorgt voor de juiste administratieve vastlegging van de verschillende service levels en contractgegevens in onze systemen, zodat de data kwaliteit en de contractuele verplichtingen geborgd blijven. Daarnaast verstrek je opdracht aan leveranciers en onze eigen planning voor de uitvoering van de dienstverlening binnen het contract.

Je gebruikt bestaande contract dashboards, zodat in iedere fase van een contract het rendement, risico's en afwijkingen op het gebied van tijd, geld, informatie en organisatie transparant wordt. Daarnaast hou je de uitvoering in de gaten en draagt zorg voor tijdige facturatie van de werkzaamheden.Je bent pro-actief en constructief betrokken bij het optimaliseren van data verwerking en werkprocessen. Kortom, je bent een kritische en proactieve businesspartner voor de organisatie.

Hoe ziet jouw dag eruit?Je start je dag in ons modern ingerichte kantoor in Den Haag of thuis vanuit je eigen vertrouwde omgeving. Op ons kantoor bereidt onze barista een verse koffie voor je klaar waarna je op je mobiel en in je inbox verzoeken ontvangt van klanten en collega’s. Gedurende de dag heb je een afspraak met een Contract Controller om samen de offerte door te nemen voor een klant, beantwoord je uiteenlopende vragen van klanten m.b.t. hun servicecontract en heb je een Teams meeting met de planning voor de uitvoering van een servicecontract. Ook bekijk je de voortgang van het uitgevoerd onderhoud en maak je facturen aan. De hele middag blok je om geconcentreerd en zorgvuldig een grote verlengingsopdracht in SAP vast te leggen. Deze grote organisatie staat voor kwaliteit en dat zie je in je werkomgeving en (internationale) relaties terug. De verwachtingen zijn hoog, maar daar staat wat tegenover: vrijheid en flexibiliteit om je werk in te richten zoals dat bij jou als persoon past.

About you

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt ervaring in een complexe administratieve functie
 • Je hebt ervaring met SAP;
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en kan goed uit de voeten in het Engels;
 • Je hebt kennis van Microsoft Office: Word, Powerpoint en Excel;
 • Je bent secuur, hebt een sterke persoonlijkheid, zelfstandig, ondernemend met een flexibele instelling;

What we offer

Je maakt deel uit van een gemotiveerd team in Nederland en een sterk internationaal netwerk;Je blijft je continue ontwikkelen met een uitgebreid en hoogwaardig training- en opleidingsaanbod.

Summary

 • Publication: PUB319964
 • Location: Den Haag
 • Market: Infrastructure
 • Hours per week: 40
 • Branche: Building Facilities & HVAC
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of expertise: Project Management & Services
 • Closing date: Sunday, October 24, 2021
Apply now

Feel free to contact

SB

Shaheen Bhoelan

Account manager Brunel Netherlands Utrecht

+31 30 272 7418

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Contractbeheerder - Zuid Holland

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to