Constructiemanager

Friesland - Netherlands - Industry - Industrial Services - Construction & Commissioning - Professional Bachelor

Als ervaren Constructiemanager heb jij een enorm goed coördinerend vermogen. Het opbouwen van een nieuwe productielocatie- of productielijn is jouw verantwoordelijkheid. Het kan ook zijn dat er een nieuwe procesinstallatie gebouwd dient te worden. Jij deinst er niet voor terug om hierin het overzicht te houden en strakke regie te voeren. Jij dealt met verschillende stakeholders met verschillende belangen en kunt je daarnaast goed staande houden in verschillende, vaak dynamische, situaties. Uiteraard heb je een technische achtergrond en de nodige ervaring. Dekt bovenstaande omschrijving de lading als het gaat om jouw profiel? Dan komen wij graag met jou in contact!

Feel free to contact

Marian Reitsma, Account manager

Apply now

About this role

Bij Brunel zijn wij continu op zoek naar mensen met ervaring in de wereld van Life Sciences die zich verder willen ontwikkelen in deze markt. Je gaat bij een van onze opdrachtgevers in de Life Science Industrie aan de slag, waarvan de meeste van onze klanten zich in de productie van Food, Feed en Pharma bevinden.

Jij zorgt er als Constructiemanager voor dat een project van begin tot eind naar wens wordt opgeleverd. Dit kan een aanpassing zijn aan een (onderdeel van een) bestaande lijn, of een nieuw op te zetten lijn of productielocatie. Doorlopend zijn wij op zoek naar technische mensen die aan slag gaan binnen multidisciplinaire teams bij onze opdrachtgevers, zowel in binnen- als in buitenland.

Met jouw kennis en arbeidsethos zorg jij ervoor dat onze opdrachtgever zich geen zorgen hoeft te maken. Jij weet exact wat je moet doen en hoe jij vanuit jouw rol als Constructiemanager fungeert naast je collega’s in hun verschillende rollen binnen het project. Je bent betrokken bij het ontwerp, de uitvoering en bewaakt tevens het budget.

About you

Jij hebt:

 • Een hbo-/wo-diploma in een technische richting
 • Ervaring met constructiemanagement binnen projectmatige omgevingen
 • Ervaring in de procesindustrie en met Lean
 • Zeer goede communicatieve vaardigheden
 • Leidinggevende capaciteiten en gevoel voor stakeholdermanagement
 • Affiniteit met de Life Science Industrie
 • En last but not least; ervaring binnen de farmaceutische en/of foodsector is een absolute pré

What we offer

Wij zijn al zo’n 45 jaar actief in de arbeidsbemiddeling; dus wij weten inmiddels heel goed hoe we jou kunnen laten groeien. Je kunt rekenen op een goed salaris, diverse bonusmogelijkheden en jij geeft zelf je secundaire arbeidsvoorwaarden vorm, evenals het vervolg van je carrière. Daarnaast zijn er kortingsopties op verzekeringen en sport en cultuur.

Interessant is daarnaast dat je onderdeel wordt van onze Life Science Community. Binnen deze community delen we kennis en ervaringen, met als doel continue ontwikkeling.

About us

Waar wij ons elke dag voor inzetten is dat de kennis van jou als specialist tot zijn recht komt binnen het juiste vakgebied, bij de juiste klant of de juiste opdrachtgever. Wij van Brunel zijn jouw volwaardige werkgever en met onze klanten hebben we volwaardige partnerships. Met dit uitgangspunt kunnen we een circulair netwerk met specialisten en klanten opbouwen. En jouw carrière een boost geven en samen nog verder vorm geven. Uiteraard zijn we hiertoe beter in staat als we je goed kennen. Neem daarom gerust eens contact met ons op om kennis te maken. Ook als je eenmaal aan boord bent hebben we regelmatig contact met elkaar, zodat we precies jouw wensen en kansen kennen. Klinkt dit allemaal interessant? Dan zie ik je sollicitatie heel graag tegemoet.

Summary

 • Publication: PUB313390
 • Location: Friesland
 • Market: Industry
 • Hours per week: 40
 • Branche: Industrial Services
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of expertise: Construction & Commissioning
 • Closing date: Friday, September 3, 2021
Apply now

Feel free to contact

MR

Marian Reitsma

Account manager Brunel Netherlands Groningen

+31 50 520 9717

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Constructiemanager - Friesland

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to