Constructief Ontwerper

Netherlands - Infrastructure - Building & Construction - Engineering & Design - Professional Bachelor

Jij loopt voorop in jouw vakgebied constructies. Jij gebruikt de meest innovatieve software om constructieve modellen en berekeningen te maken. Adviseer jij met gemak het interne- en het externe projectteam over constructieve zaken? Dan past de rol van Constructief Ontwerper bij jou!

Maar dat is nog niet alles. Wij zoeken die Constructief Ontwerper die graag onderdeel wil zijn van onze community Engineering B/C om vanuit die gedachte uitdagingen bij toonaangevende opdrachtgevers aan te gaan, expertise uit te wisselen en elkaar als specialist op het vakgebied te helpen en versterken. Ben jij diegene die zich hier in kan vinden? Solliciteer en ga aan de slag op projecten die bij jou passen!

Feel free to contact

Esther van der Aa, Account manager

Apply now

About this role

In de functie van Constructief Ontwerper begrijp jij snel de complexe vraagstukken van onze opdrachtgevers en ben jij een uitstekende gesprekspartner. Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig ontwerpen en construeren van constructies. Je levert de gegevens aan ten behoeve van de planning en budgettering van de projecten. Daarnaast schakel je binnen het project met vertegenwoordigers van binnen én buiten de projectorganisatie.

Je bent een enthousiaste expert met een proactieve werkhouding en een goede beheersing van de techniek en programmatuur. Gelet op het integrale karakter van onze opdrachtgevers, ben je een teamspeler, communicatief vaardig en in staat multidisciplinair te denken én te handelen.

About you

Ben jij toe aan een volgende stap als Constructief Ontwerper? Dan is het belangrijk dat je jezelf herkent in onderstaand profiel:

 • Een HBO of WO diploma richting Bouwkunde met als specialisatie constructies;
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
 • Ruime ervaring met constructieve softwarepakketten als Technosoft en SCIA Engineer;
 • Kennis van Revit is een pré;
 • Je bent resultaatgericht en in staat zelfstandig je werk te plannen en organiseren;
 • Je bent communicatief vaardig en in staat te participeren in overleggen met collega’s en externe belanghebbenden.

What we offer

Als Constructief Ontwerper gedetacheerd worden door Brunel Engineering betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Bij Brunel Engineering staat jouw loopbaan voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een Accountmanager van Brunel begeleid. Je profiteert van een vast maandsalaris met bonusopportunity. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op je zorgverzekering en andere individuele verzekeringen. Tevens biedt Brunel je leuke extra’s op cultureel en sportief gebied. Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wilt aankopen. Je hebt bij Brunel niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

About us

Als Constructief Ontwerper ben jij onderdeel van onze Engineering B/C community. Laat Engineering nu ook het eerste vakgebied zijn waarin onze oprichter Jan Brand een baan vond voor een ander. Inmiddels is ons palet verrijkt met veel meer sectoren, en we werken al lang niet meer vanuit een zolderkamertje in Delft. We hebben tegenwoordig locaties over de hele wereld, en ons netwerk blijft maar groeien. Ons almaar ontwikkelende vakgebied vraagt namelijk om steeds meer gespecialiseerde professionals. Vooral in de bouw. En die vraag, daar kun jij antwoord op geven!

Summary

 • Publication: PUB320584
 • Location: Netherlands
 • Market: Infrastructure
 • Hours per week: 40
 • Branche: Building & Construction
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of expertise: Engineering & Design
 • Closing date: Friday, October 29, 2021
Apply now

Feel free to contact

EA

Esther van der Aa

Account manager Brunel Netherlands Amsterdam

+31 20 312 5972

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Constructief Ontwerper - Netherlands

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to