Constructief modelleur

Amsterdam - Noord Holland - Netherlands - Infrastructure - Building & Construction - Engineering & Design - Professional Bachelor

Heeft een opdrachtgever een bouwplan, dan zie jij het totaalplaatje al voor je. In 3D, natuurlijk. En dat model bouw je op met de nieuwste technieken van BIM- we leven tenslotte in de eenentwintigste eeuw. Zie jij jouw werk graag terug in Nederlands grootste steden? Solliciteer dan als Constructief Modelleur bij een van onze meest creatieve opdrachtgevers in de Bouwsector!

Feel free to contact

Rémon Roeleveld, Account manager

Apply now

About this role

Van crematoria tot restaurants tot sporthallen, de opdrachtgever waar jij aan de slag gaat, geeft een extra dimensie aan jouw werk als 3D Modelleur. Het bedrijf werk namelijk enkel en alleen aan architectonische hoogstandjes. Binnen de projecten geef jij extra vorm aan jouw expertise op het gebied van het ontwikkelen en het uitbreiden van gebouwmodellen. De data die jouw werk oplevert, deel je uiteraard met alle betrokken afdelingen, zodat iedereen altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen binnen het project. Wel zo efficiënt. En naast het verzorgen van 3D-visualisaties voeg je bouwdelen toe aan de bouwdeelbibliotheek en koppel je objectgegevens.

Uiteraard werk je niet alleen. Je maakt deel uit van een ontwerpteam, een groep gespecialiseerde collega’s met wie je binnen een mum van tijd BIM-uitvoeringsplannen doorgrondt en implementeert. Jullie zorgen ervoor dat de bouwmodellen voldoen aan de vooraf vastgestelde eisen, zodat jullie de modellen gestructureerd kunnen aanleveren. Jullie construeren vooral funderingen en beton-, staal-, en houtconstructies in Revit en bedenken spitsvondige detailoplossingen. En wat er nog meer op jouw agenda staat? Dit, bijvoorbeeld:

 • Het uitwisselen van modellen met jouw teamgenoten
 • Het uitvoeren van clash-controles
 • Het toetsen van de kwaliteit, toepasbaarheid en haalbaarheid van de modellen
 • Contact houden met architecten en leveranciers

About you

Wat betreft kennis van BIM-processen sta jij natuurlijk nooit met je mond vol tanden. Jouw ervaring als Constructief Modelleur -minstens 3 jaar- en jouw hbo-opleiding vormen namelijk de basis voor wat jij nu kent en kunt. Wat je hebt gestudeerd? Bouwkunde bijvoorbeeld, of Civiele Techniek, of Constructieleer. Neem je ook nog eens een actieve houding aan tijdens overleggen en ben je helder in jouw communicatie naar zowel teamgenoten als de Projectleider? Dan ben je de ideale modelleur voor deze opdrachtgever. Zeker als jij jezelf ook hierin herkent:

 • Je hebt veel ervaring met Revit, bouwdeelbibliotheken en bijbehorende applicaties
 • Je toont initiatief, ook als projecten wat complexer zijn dan normaal
 • Je hebt kennis van Navisworks en het liefst ook Solibri
 • Je bent handig met Dynamo (dit is een dikke pre!)

What we offer

Wist je dat Brunel al meer dan veertig jaar actief is in de Engineeringswereld? Met die ervaring weten we inmiddels wel hoe we jou kunnen laten groeien, zelfs al ben je aan de slag op de locatie van de opdrachtgever. Namelijk door samen met jou na te gaan welke cursussen jij nodig hebt om nog meer te excelleren, en door jou de final say te geven over je secundaire arbeidsvoorwaardenpakket. Verder kun je uiteraard rekenen op een goed salaris, diverse bonuskansen en korting op onder andere je zorgverzekering, je pensioenpremie en je sportschoolabonnement!

About us

Dat goede mensen komen te werken met bedrijven waar hun kennis echt tot zijn recht komt. Inmiddels hebben we bij Brunel een techniek ontworpen waarmee we dit doel elke dag weer behalen. Wat die techniek is? Tja, wij geven onze winning formula natuurlijk niet zomaar prijs. Dat doen we pas tijdens ons kennismakingsgesprek. Ga er hoe dan ook vanuit dat je op de werkvloer vaak collega-Brunellers tegenkomt! En die zijn actief in de meest uiteenlopende sectoren. Van HR tot Legal en van Marketing & Communicatie tot alle hoeken van het Bank- en Verzekeringswezen. Klopt, wij houden onze horizon graag breed. Want alleen zo lukt het ons om zoveel mogelijk professionals én bedrijven te helpen met het najagen van hun dromen. Klinkt dat goed? Dan is de volgende stap voor jou. Solliciteer!

Summary

 • Publication: PUB313683
 • Location: Amsterdam
 • Market: Infrastructure
 • Hours per week: 40
 • Branche: Building & Construction
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of expertise: Engineering & Design
 • Closing date: Sunday, September 5, 2021
Apply now

Feel free to contact

RR

Rémon Roeleveld

Account manager Brunel Netherlands Rotterdam

06-12219343

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Constructief modelleur - Noord Holland

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to