Constructeur

Netherlands - Infrastructure - Building & Construction - Engineering & Design - Professional Bachelor

Ben jij een proactieve constructeur en wil je meewerken aan toonaangevende projecten? Stel jij hoge eisen aan jouw en andermans werk en heb jij de nodige jaren ervaring in het maken van berekeningen in verschillende ontwerpfases? Dan ben jij de constructeur die wij zoeken. Zonder moeite communiceer jij met alle betrokken partijen.

Maar dat is nog niet alles. Wij zoeken die Constructeur die graag onderdeel wil zijn van onze community Engineering B/C om vanuit die gedachte uitdagingen bij toonaangevende opdrachtgevers aan te gaan, expertise uit te wisselen en elkaar als specialist op het vakgebied te helpen en versterken.

Feel free to contact

Esther van der Aa, Account manager

Apply now

About this role

Als Constructeur ben jij verantwoordelijk voor het controleren en adviseren van ontwerpen en berekeningen. Je schakelt nauw met collega's, architecten en leveranciers en bent daarnaast verantwoordelijk voor het begeleiden van junior tekenaars en constructeurs. Je neemt actief deel aan ontwerpteams en bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te functioneren.

About you

Ben jij toe aan een volgende stap in jouw carrière als constructeur? Dan is het belangrijk dat jij jezelf herkent in het volgende profiel:

 • Minimaal vijf jaar werkervaring als constructeur bij een ingenieurs- of adviesbureau;
 • Communicatief vaardig en in staat om multidisciplinair te denken;
 • Proactieve en initiatiefrijke werkhouding;
 • In het bezit van een diploma HBO of TU Bouwkunde;
 • Kennis van en ervaring met rekensoftware (bijv. SCIA, Technosoft);
 • Diploma van de Betonvereniging is een pré.

What we offer

Als Constructeur gedetacheerd worden door Brunel Engineering betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Bij Brunel Engineering staat jouw loopbaan voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een Accountmanager van Brunel begeleid. Je profiteert van een vast maandsalaris met bonusopportunity.

Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op je zorgverzekering en andere individuele verzekeringen. Tevens biedt Brunel je leuke extra’s op cultureel en sportief gebied. Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wilt aankopen. Je hebt bij Brunel niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

About us

Als Constructeur ben jij onderdeel van onze Engineering B/C community. Laat Engineering nu ook het eerste vakgebied zijn waarin onze oprichter Jan Brand een baan vond voor een ander. Inmiddels is ons palet verrijkt met veel meer sectoren, en we werken al lang niet meer vanuit een zolderkamertje in Delft. We hebben tegenwoordig locaties over de hele wereld, en ons netwerk blijft maar groeien. Ons almaar ontwikkelende vakgebied vraagt namelijk om steeds meer gespecialiseerde professionals. Vooral in de bouw. En die vraag, daar kun jij antwoord op geven!

Summary

 • Publication: PUB327122
 • Location: Netherlands
 • Market: Infrastructure
 • Hours per week: 40
 • Branche: Building & Construction
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of expertise: Engineering & Design
 • Closing date: Saturday, December 18, 2021
Apply now

Feel free to contact

EA

Esther van der Aa

Account manager Brunel Netherlands Amsterdam

+31682420253

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Constructeur - Netherlands

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to