Commissioning Engineer

Maasvlakte, Rotterdam - Zuid Holland - Netherlands - Services - HR - Recruitment - Other

Als Commissioning Engineer bewaak en bestuur je het productieproces en geef je specifieke opdrachten aan eigen medewerkers, prioriteer je onderhoudswerkzaamheden en coördineer je het gehele productieproces conform planning, milieu- en veiligheidseisen en de eisen inzake de performance van productiemiddelen. Dit alles om de productie van elektrische en thermische energie optimaal te realiseren.

Feel free to contact

Lotte van Duivenboden, Account manager

Apply now

About this role

Jij bent de piloot van de eenheid. Je maakt risicoafwegingen ten aanzien van het proces en je zorgt voor de uitvoering van analyses van procesgegevens en de interpretatie hiervan. Je doet voorstellen ter verbetering van de kwaliteit van het proces en de installaties. Je draagt bij aan conceptuele onderhoudsconcepten om zo de technische levensduur van de eneheid te garanderen.

Doet een verstoring zich voor? Jij draagt zorg voor de risico-analyse van een verstoring en zorgt voor het mitigeren of het opdracht geven tot het mitigeren en onderzoeken van de oorzaak. Prioriteiten stellen is voor jou niets nieuws, dit doe je dagelijks. Je stemt werkopdrachten, revisie en onderhoud af met de afdeling onderhoud, installatiebeheer en procesbeheer. Dit doe je volgens geldende procedures, teneinde het storingsonderhoud juist te beleggen en de storingen te verhelpen.

Naast de procesbewaking, procesverbetering, zorg dragen voor verstoringen en storingsonderhoud, zorg je ook voor het in- en uitbedrijf nemen van productiemiddelen. Jij draagt zorg voor de in- en uitbedrijfname van productie-eenheden op de korte en middellange termijn, volgens de startprocedure, de productieplanning, veiligheid van de plant en technisch afbreukrisico in afstemming met Dispatch, Onderhoud, Installatiebeheer en Procesbeheer.

Je bent verantwoordelijk voor de afstemming van de juiste kwaliteit grondstoffen zoals kolen en biosmassa. Je draagt zorgt voor de voorraadbewaking en handling van hulpstoffen, onder andere loog en zuur en signalering in overschotten, handling van brandstoffen tijdens de wacht en afvoer van bouwgrondstoffen, binnen het afdelingsplan productie en met inachtname van milieu- en veiligheidseisen, teneinde een optimale hoeveelheid hulpstoffen ter beschikking te hebben en kwalitatief hoogwaardige bouwgrond- en reststoffen af te voeren.

Aansturen, leidinggeven en beoordelen van de medewerkers van de afdeling Bedrijfsvoering (Productietechnici binnen het team) binnen de HR-beleidsregels, met een coachende stijl van leidinggeven is jou op het lijf geschreven. Het creëren en bieden van de juiste condities voor het optimaal functioneren van de medewerkers is jouw verantwoordelijkheid.

About you

 • HBO Agemene Operationele Techniek, Rewic B, Scheepswerktuigkundige C of soortgelijke opleiding
 • VCA VOL certificaat
 • Minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie
 • Leidinggevende ervaring is een pré
 • Enkele jaren kennis van de energiebranche

What we offer

 • Een tijdelijke functie met veel verantwoordelijkheden bij een hypermoderne powerplant (freelance is ook mogelijk)
 • Verantwoordelijkheden en vrijheid binnen je functie
 • Werken in een 7-ploegendienst
 • Marktconform salaris op basis van kennis en ervaring
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden (pensioenregeling, reiskostenvergoeding)

About us

Je komt te werken bij een toonaangevende energiespeler op de Nederlandse markt. Met zes moderne energiecentrales, waaronder deze hypermodene kolen/biomassa-centrale, heeft deze energiespeler een totale productiecapaciteit van ruim 5000MW. Het scheppen van ruimte voor groei op het professionele én persoonlijke vlak ziet jouw werkgever als één van de belangrijkste arbeidsvoorwaarden. Dat doet zij door medewerkers te steunen in het volgen van opleidingen, te begeleiden bijpersoonlijke ontwikkeling en daadwerkelijk de ruimte te scheppen om door te groeien naar een eventuele andere functie.

Summary

 • Publication: PUB295459
 • Location: Maasvlakte, Rotterdam
 • Market: Services
 • Hours per week: 40
 • Branche: HR
 • Education level: Other
 • Area of expertise: Recruitment
 • Closing date: Sunday, May 30, 2021
Apply now

Feel free to contact

LD

Lotte van Duivenboden

Account manager Brunel Netherlands Rotterdam

+31 6 12 70 47 17

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Commissioning Engineer - Zuid Holland

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to

  Breadcrumbs