Cloud Engineer

Netherlands - Services - IT & Telecom - Network, Systems, Telephony & Hardware - Professional Bachelor

Dankzij jou inzet kunnen alle collega’s de cloud foundation en cloud features zelfstandig en veilig gebruiken. Jij stelt andere DevOps teams in staat kwalitatieve solutions op de cloud te bouwen.
Jouw focus ligt op het platform, de cloud features en het geven van adviezen binnen de cloud platformen (AWS en/of Azure) en Kubernetes. Schaalbaarheid, security en self-service zijn van principieel belang. Je ontwikkelt en schrijft code en pipelines, waarbij je onder andere met Azure DevOps, GitLab en Terraform werkt.

Ook jij voelt je thuis in een DevOps Team en werkt graag nauw samen met Product Owners, Scrum Masters en collega andere collega Cloud Engineers. Je bent bekend met de “Agile Way of Working” en je waardeert open communicatie waarin feedback over en weer gaat, om zo met je team tot de beste resultaten te komen.

Verder word je graag uitgedaagd en werk je het liefst met de nieuwste technologieën, om zo jezelf te blijven ontwikkelen en stappen te maken!

Herkenbaar? Word Cloud Engineer bij Brunel!

Feel free to contact

Dirk Hoogerwerf, Account manager

Apply now

About this role

Via Brunel kom je namelijk in contact met de meest uiteenlopende bedrijven; stuk voor stuk opdrachtgevers die vooruit willen. En daar kan hun cloud-omgeving niet bij achterblijven. PaaS is hierbij jouw rots in de branding. Want hiermee giet jij de cloud in gestructureerde processen en kom je makkelijk tot antwoorden op cloud- en securityvraagstukken. Kortom, jij zet je in voor klanten om hun Cloud-omgeving verder door te ontwikkelen.

Binnen deze functie bouw je scripts in PowerShell en Python om taken te automatiseren en je eigen werk gemakkelijker en leuker te maken. Naast automatisering en het leveren van een cloud platformen op schaal, vind je het ook belangrijk om de juiste securitymaatregelen door te voeren.

Je bouwt de cloud foundation en cloud features samen met je collega’s, om zo de development teams de cloud bouwblokken te bieden, die ze nodig hebben voor hun oplossingen. Je ondersteunt hen ook in hun cloud adoptie door ze te adviseren over hun oplossingen en je kennis op het gebied van cloud technologieën en automatisering uit te dragen. Met je team stimuleer je development teams om nieuwe businesswaarde te creëren met innovatieve cloud implementaties. Zo help je het IT landschap te moderniseren!

About you

Je zelfstandig maar steekt ook graag de koppen bij elkaar om samen tot een nóg betere oplossing te komen. Alle ideeën die je dan opdoet, blijven niet in je hoofd: je zet ze om tot concrete acties. Alle kansen om te leren pak je met beide handen aan en je neemt beslissingen liever vandaag dan morgen. Vanzelfsprekend heb je ook:

 • Minimaal 2 à 3 jaar ervaring met Kubernetes en Azure en/of AWS;
 • Ervaring met CI/CD;
 • Uitgebreide kennis van Infra-as-Code (IaC) zoals Terraform;
 • Kennis van Azure DevOps en Gitlab;
 • Ervaring met Powershell en/of Python;
 • Sterke communicatie skills in het Nederlands én het liefst ook in het Engels.

What we offer

Diverse bonuskansen, en dat bóvenop een fijn salaris. Het zijn slechts twee topjes van de ijsberg, als het gaat om de arbeidsvoorwaarden van Brunel. Via ons kun je namelijk ook nog profiteren van korting, en wel op je:

 • Zorgverzekering;
 • Pensioenpremie;
 • Sportschoolabonnement;
 • Tickets voor culturele evenementen.

Oh, en dan nog even dit: wat jouw carrièreplannen ook zijn, wij helpen je graag op weg met cursussen van landelijk geaccrediteerde instellingen. Wil je bijvoorbeeld nog meer leren over Scrum, Azure, AWS & DevOps? Dat is allemaal mogelijk!

About us

Inmiddels is het gebrom over dat de cloud-trend een voorbijdrijvende wolk is, wel verstomd. Clouds are here to stay, en ze worden steeds beter. Daar zorg jij wel voor. Je doet jezelf dan ook echt tekort door in zee te gaan met middelmatige bedrijven! Dat snap je zelf ook wel, en daarom klop jij aan bij Brunel. We lopen inmiddels al aardig wat jaren mee in de IT-branche, en dat heeft onze IT’ers een goede naam opgeleverd. Onze opdrachtgevers weten namelijk dat wij alleen werken met professionals die de groei van het bedrijf kunnen bijbenen of, beter nog, erop vooruitlopen. Ben jij zo’n goede loper? Dan is de eerste stap voor jou. Solliciteer!

Summary

 • Publication: PUB320627
 • Location: Netherlands
 • Market: Services
 • Hours per week: 36
 • Branche: IT & Telecom
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of expertise: Network, Systems, Telephony & Hardware
 • Closing date: Thursday, December 30, 2021
Apply now

Feel free to contact

DH

Dirk Hoogerwerf

Account manager Brunel Netherlands Amsterdam

+31 6 82 28 09 22

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Cloud Engineer - Netherlands

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to