Cloud Architect Infrastructuur

Zuid Holland - Netherlands - Services - IT & Telecom - Architecture & Design - Professional Bachelor

Wanneer mensen je vragen wat je in het dagelijks leven doet, kijken ze vaak op. Maar jij weet wel beter: ook IT-infrastructuren verdienen een ijzersterk ontwerp. Je kennis inzetten bij een enterprise? Word Cloud Architect Infrastructuur bij Brunel!

Feel free to contact

Robin van Cleef, Account manager

Apply now

About this role

Je gaat als Architect Infrastructuur aan de slag bij een grote overheidsinstelling of een commerciele enterprise. Je bent hier verantwoordelijk voor de opbouw en het onderhoud van de IT- Cloud architectuur binnen de IT organisatie. Hierbij maak je gebruik van je kennis van TOGAF en ArchiMate en van je ervaring met Microsoft en/of AWS cloud-concepten. Uiteraard zorg je ervoor dat het werk van je team altijd is afgestemd op de rest van de business en je let erop dat de technische implementaties soepel verlopen.

Samen met je teamgenoten sta je in voor een continue doorontwikkeling van jullie werk. Want achterhaalde IT-infrastructuren zijn natuurlijk waardeloos. Je draagt daarnaast steeds vernieuwende ideeën aan en bent niet vies van een beetje verantwoordelijkheid als deze ideeën groen licht krijgen.

About you

Natuurlijk ben jij als Architect Infrastructuur niet van gisteren. Sterker nog: je hebt al minstens vijf jaar ervaring. Verder heb je het volgende op zak:

 • Een hbo + -werk- en denkniveau;
 • Kennis van frameworks als TOGAF en ArchiMate*;
 • Ervaring met Cloud (Azure en/of AWS) en DevOps;
 • Brede kennis van IaaS, PaaS en SaaS;
 • Veel communicatieve skills;**
 • Je gevoel voor leiderschap en doorontwikkeling;

* Het liefst heb je zelfs al de nodige certificaten.

** Zodat je adviezen helder overkomen.

What we offer

Inmiddels is Brunel al bijna vijfenveertig jaar actief als detacheerder. Wat we in die jaren hebben geleerd? Onder andere dat stilstand hetzelfde is als stagnatie. Al helemaal in jouw branche. Je hebt een programma nog niet onder de knie, of er is al een nieuwe versie van uitgebracht. Wij zorgen ervoor dat je altijd up-to-date blijft, en wel door je toegang te geven tot alle cursussen die je voorbereiden op de toekomst. Hiervoor werken we samen met de meest gerenommeerde opleidingsinstituten binnen de IT-sector, zodat we zeker weten dat je les krijgt van the finest of the finest.

Verder wordt je salaris natuurlijk afgestemd op wat je kent en kunt. Dat salaris kun je trouwens aanvullen, want je krijgt verschillende bonuskansen! En omdat we willen dat je optimaal gebruik kunt maken van deze financiële voordelen, regelen we ook nog dat je korting krijgt op tickets voor culturele uitjes, je sportschoolabonnement en je zorgverzekering. En dan hebben we het nog niet eens gehad over onze voordelige pensioenregeling…

About us

Je bent goed in wat je doet en je weet wat je nodig hebt om nóg meer te groeien als Cloud Architect Infrastructuur. Uitdagende opdrachtgevers, om maar eens wat te noemen. Daar kan Brunel je wel mee helpen. Want doordat wij al zo’n tijd actief zijn als detacheerder, hebben we inmiddels een mooie schare aan vaste opdrachtgevers. Onder andere overheidsinstanties, dus. Jouw impact bij deze organisaties -en we overdrijven niet- is groots. Want bedenk eens wanneer jij voor het laatst een volle dag níet in aanraking bent geweest met de overheid. Juist. Dus, toe aan verantwoordelijkheid? Solliciteer direct.

Summary

 • Publication: PUB322390
 • Location: Zuid Holland
 • Market: Services
 • Hours per week: 36
 • Branche: IT & Telecom
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of expertise: Architecture & Design
 • Closing date: Saturday, January 29, 2022
Apply now

Feel free to contact

RC

Robin van Cleef

Account manager Brunel Netherlands Rotterdam

+31 6 20647215

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Cloud Architect Infrastructuur - Zuid Holland

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to