Claimbehandelaar AOV Collectief

Amsterdam - Noord Holland - Netherlands - Insurance & Banking - Pension & Income - Back Office & Administrations - Professional Bachelor

Ben jij een resultaatgerichte, professionele en integere Claimbehandelaar AOV Collectief? Brunel heeft dan een leuke uitdaging bij een van onze opdrachtgevers.

Feel free to contact

Roderick Thole, Account manager

Apply now

About this role

In de functie van Claimbehandelaar bestaat jouw werk uit klantcontact en uit het behandelen van claims. De vragen die je kunt verwachten gaan over uitkeringen, claims voor ziekteverzuim, de hoogte van uitkeringen en het systeem waar de klanten zaken in kunnen voeren. Enige werkervaring in de verzekeringsbranche en met het behandelen van claims is fijn.

Om deze functie te kunnen bekleden ben je zelfsturend, zelfstartend, proactief en verantwoordelijk. Je vindt het een uitdaging om je weg te zoeken binnen de afdeling en in de functie. Tevens beschik je over een hoge dosis energie en vind je het leuk om telefonisch werk te verrichten, afgewisseld met de bijbehorende administratieve taken.

About you

 • Je hebt al ervaring opgedaan als casemanager en kent het speelveld
 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau
 • Bezit Wft Basis en Wft Inkomen
 • Je hebt kennis van sociale wetgeving (Wet verbetering poortwachter en WIA) en verzekeringstechniek
 • Je kan goed schakelen en bent een verbinder tussen klanten, werknemers, providers, interne tweedelijn collega's zoals juristen, arbeidsdeskundigen en medisch specialisten
 • Je bent een zelfstarter die prioriteiten kan stellen en altijd overzicht houdt en zich in kan leven

What we offer

Als claimbehandelaar gedetacheerd worden door Brunel Insurance & Banking betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Bij Brunel Insurance & Banking staat jouw loopbaan voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een Consultant van Brunel begeleid. Je profiteert van een vast maandsalaris met bonusopportunity. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op andere individuele verzekeringen. Tevens biedt Brunel je leuke extra’s op cultureel en sportief gebied. Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wilt aankopen.

About us

Jij gaat werken bij een grote Nederlandse verzekeraar op het gebied van AOV. Naast deze teams zijn er op de afdeling ook beleidsadviseurs, fraudecoördinatoren, juristen en medewerkers business support aanwezig. Het contact met de klant (werkgever of werknemer) is veelal op afstand.

Summary

 • Publication: PUB323034
 • Location: Amsterdam
 • Market: Insurance & Banking
 • Hours per week: 36
 • Branche: Pension & Income
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of expertise: Back Office & Administrations
 • Closing date: Wednesday, April 20, 2022
Apply now

Feel free to contact

RT

Roderick Thole

Account manager Brunel Netherlands Amsterdam

+31 20 312 5021

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Claimbehandelaar AOV Collectief - Noord Holland

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to