Change Manager

Noord Holland - Netherlands - Services - IT & Telecom - Project Management, Consultancy & Auditing - Vocational School

Toe aan verandering? Je bent niet de enige. Constante vernieuwing binnen de technologie maakt dat wij steeds sneller bewegen naar nieuwer, beter, sneller... We raken snel uitgekeken op dingen en zijn gauw verveeld. Maar als Change Manager ben jij dat voor! Want to make a change? Solliciteer dan direct.

Feel free to contact

Shivani Raghoebier, Account manager

Apply now

About this role

Bij onze klanten binnen de Technology en Profit sector ben jij diegene die verandering in gang zet. Voor onder andere softwareproducten, computeronderdelen en mobiele telefoons, maar ook voor het reilen en zeilen van delen binnen de organisatie. Je draagt dus algeheel bij aan verbetering, zowel wat betreft de kwaliteit als de samenwerking van de serviceorganisatie.

Bovendien rapporteer je aan verschillende partijen over veranderingen, en onderhoud je intensief contact met de architecten binnen het bedrijf. Dit zodat je de kwaliteit zo goed en zo realistisch mogelijk kunt waarborgen. Constant ga je na welke mogelijkheden binnen je bereik liggen en hoe je hierop anticipeert. Daar timmer je als Change Manager wel mee aan de weg.

About you

“Intelligence is the ability to adapt to change” zei Stephen Hawking al. Steek die maar in je zak! Daarnaast heb je als Change Manager natuurlijk nog meer in huis. Dit, bijvoorbeeld:

 • Ervaring als Change Manager bij enterprise organisaties
 • Ervaring met incident-, problem-, change- en configuration management
 • Ervaring met ITSM tooling – zoals HPSM en ServiceNow – ITIL is een pre
 • Een zelfstandige werkhouding en goede communicatieve vaardigheden
 • Overzicht houden en aansturen zijn je tweede en derde naam
Verder vind je reizen binnen Nederland geen probleem. Zeker niet met een leaseauto van Brunel!

What we offer

Als Change Manager gedetacheerd worden door Brunel IT betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Bij Brunel staat jouw loopbaan voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door je eigen Brunel-Consultant begeleid en profiteert van een mooi maandsalaris met bonusopportunity.

Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op individuele verzekeringen. Tevens biedt Brunel je leuke extra’s op cultureel en sportief gebied. Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen aankoopt. Je hebt als Change Manager bij Brunel dus niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

About us

Brunel is een wereldwijd zakelijk dienstverlener gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy in de vakgebieden IT, Engineering, Finance & Risk, Marketing & Communicatie, Legal en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Sinds de oprichting in 1975 heeft Brunel zich ontwikkeld tot een internationale groep met zo'n 14.500 medewerkers. Brunel IT zet op flexibele of permanente basis hoogwaardige kennis en capaciteit in voor de top van het Nederlandse bedrijfsleven, universiteiten en overheidsinstellingen, maar ook voor het groot-MKB. Kortom, organisaties met een grote gebruikersomgeving en interessante projecten. Brunel biedt je de mogelijkheid om je te ontwikkelen door middel van een persoonlijk ontwikkeltraject. Klinkt dit goed? Solliciteer dan direct!

Summary

 • Publication: PUB295286
 • Location: Noord Holland
 • Market: Services
 • Hours per week: 40
 • Branche: IT & Telecom
 • Education level: Vocational School
 • Area of expertise: Project Management, Consultancy & Auditing
 • Closing date: Thursday, April 1, 2021
Apply now

Feel free to contact

SR

Shivani Raghoebier

Account manager Brunel Netherlands Amsterdam

+31 20 312 5013

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Change Manager - Noord Holland

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to