Business Architect

The Hague - Zuid Holland - Netherlands - Services - Non-Profit - Operations - Academic Bachelor

Voor onze klanten in de Randstad zijn wij op zoek naar Business Architecten met minimaal 2 jaren werkervaring. Wil jij jouw expertise inzetten bij zowel onze overheidsklanten als onze klanten binnen de zakelijke diesntverlening, dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Business Architect werk je samen met andere architecten en diverse interne data- en IT partijen, aan domein of solution architecturen. Je beweegt hierbij op alle lagen van TOGAF maar je zult vooral ook waarde toevoegen als het gaat om de Business Applicatie- en Data Architectuur.

Je vertaalt daarbij de behoeften, al dan niet ingegeven door wettelijke kaders, naar uitvoerbare en goede oplossingen die in lijn zijn met de mogelijkheden en standaarden van de in ontwikkeling zijnde Enterprise Architectuur. Als zodanig help je werkende wijs mee deze Enterprise Architectuur verder vorm te geven en actief uit te dragen.

Met jouw aanstekelijke enthousiasme en vakkennis neem je collega’s mee in de best passende concepten en architectuur bouwblokken. Net zo makkelijk spar je met IT’ers, projectmanagers, leidinggevenden en Directieleden met een daarop afgestemd inlevingsvermogen en vocabulaire.

Feel free to contact

Ramon Manbodh, Account manager

Apply now

About this role

Het is belangrijker dan ooit om te kunnen blijven anticiperen op de toenemende (technologische) complexiteit en mogelijkheden, niet in de laatste plaats vanwege de exponentiele groei in volume en aard van datastromen.
Dit vereist structureel aandacht voor doordachte technologie- en inrichtingskeuzes om onze toekomstige wendbaarheid te kunnen blijven garanderen. Enterprise-Architectuur is daarbij een belangrijk hulpmiddel om alle componenten van de Informatie Voorziening in samenhang te beschouwen, doordenken, te ontwikkelen en beoordelen.

Het doel is continue zicht houden op deze samenhang en doordachte richtinggevende (ontwerp) kaders en standaarden afspreken zodat deze samenhang geborgd blijft. Alleen dan kan de organisatie in de toenemende complexe verknooptheid van het data- en applicatielandschap, wendbaar, anticiperend en aantoonbaar compliant blijven.

About you

 • Bachelor Bedrijfskundige Informatica
 • Certificaat TOGAF Practioner; NORA (geen certificering);
 • Je hebt kennis van en ervaring met TOGAF, ArchiMate, Mavim, Scaled Agile Framework en NORA
 • Je hebt kennis van en ervaring met Service Georienteerde Architecturen
 • Je moet en kunt bewegen op alle lagen van TOGAF maar bent vooral thuis in de Business (Business Capability Modeling), Applicatie en Data Architectuur
 • Je hebt kennis van dominante ontwikkelingen in de technologie en markt en je kunt die kennis concreet toepassen
 • Je hebt gedegen kennis van en ruime ervaring met het maken en beheren van IV/IT-architectuur en je hebt goede kennis van relevante architectuuraspecten, zoals producten en diensten, processen, organisatie en gegevens
 • Je hebt ervaring met het inrichten van voortbrenging, levering en beheerprocessen en IT-voorzieningen voor (onder andere) massale geautomatiseerde gegevensverwerking binnen de overheid of andere grote organisatie

What we offer

Gedetacheerd worden door Brunel IT betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Gedurende je reguliere werkzaamheden is er ruimte om belangrijke certificeringen te behalen. Tijdens je ontwikkeling heb je een vast aanspreekpunt binnen Brunel, die alles voor je regelt en jouw persoonlijke ontwikkeling nauw in de gaten houdt. Je profiteert van een vast maandsalaris met bonusopportunity. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op je zorgverzekering en andere individuele verzekeringen. Tevens biedt Brunel je leuke extra’s op cultureel en sportief gebied. Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wilt aankopen. Je hebt bij Brunel niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

About us

Brunel is een wereldwijde zakelijke dienstverlener gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy in de vakgebieden Finance & Risk, Insurance & Banking, Engineering, IT, Legal, Marketing & Communicatie, HR en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Sinds haar oprichting in 1975 heeft Brunel zich ontwikkeld tot een internationale groep met ruim 10.000 medewerkers. Brunel IT zet op flexibele of permanente basis hoogwaardige kennis en capaciteit in voor de top van het Nederlandse bedrijfsleven, universiteiten en overheidsinstellingen, maar ook voor het groot MKB. Kortom, organisaties met een grote gebruikersomgeving en interessante projecten! Brunel biedt je de mogelijkheid om je te ontwikkelen door middel van een persoonlijk ontwikkeltraject. Je kunt hierbij denken aan het behalen van relevante certificaten, maar ook aan het volgen van trainingen gericht op je persoonlijke ontwikkeling.

Summary

 • Publication: PUB298765
 • Location: The Hague
 • Market: Services
 • Hours per week: 36
 • Branche: Non-Profit
 • Education level: Academic Bachelor
 • Area of expertise: Operations
 • Closing date: Saturday, May 1, 2021
Apply now

Feel free to contact

RM

Ramon Manbodh

Account manager Brunel Netherlands Rotterdam

+31 10 266 6204

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Business Architect - Zuid Holland

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to