Business Architect

Vlaams-Brabant - Belgium - Services - IT & Telecom - Architecture & Design - Academic Master

Business Architect gezocht!

Feel free to contact

Aurriza Gosseye, Account manager

Apply now

About this role

Als business architect help je onze klant om hun strategie en requirements om te zetten naar een architectuur op het vlak van services, processen en informatie. Dat doe je voor concrete projecten en programma releases, en binnen het kader van de enterprise architectuur en de programma architectuur.

About you

Dus concreet:

 • vorm je een goed beeld van de business context en je bent in staat om het kader dat vanuit een programma context meegegeven wordt snel te begrijpen.
 • breng je op basis van dit kader de gewenste business oplossing vanuit een helikopterperspectief in kaart, dit in termen van business services, business processen, business componenten, business informatie, business organisatie en business infrastructuur.Hiertoe ga je in verbinding met heel uiteenlopende partijen binnen en buiten het service center coworker: business, application managers, solution analisten.
 • je modelleert deze elementen en bewaakt het overzicht naast impacten en conflicten in kaart te brengen.
 • je ondersteunt de Project Manager in de inrichting van het projectwerk door de werkpakketten en hun onderlinge afhankelijkheden expliciet te maken, zodat het werkvolume en de nodige resources voor het realiseren van de business oplossing accurater geschat en georganiseerd kan worden.
 • je levert bij de start van een project vanuit de project business architectuur inhoud een kapstok aan het projectteam. Aan de Solution IT Architect zodat hij een IT oplossing kan uitwerken die in lijn is met de gekozen business oplossing; aan de Process Designers en System Requirements Analisten zodat zij de gekozen business oplossing kunnen detailleren in termen van werkmethodes en functionele/niet-functionele systeem requirements.
 • je waakt over de consistentie en toepassing van de gekozen business oplossing, dit doe je door regelmatig af te stemmen met de project teamleden tijdens de uitvoering van het project.

-

What we offer

Wanneer je als Business Architect door Brunel IT ingezet wordt bij opdrachtgevers, betekent dit dat je in dienst treedt bij Brunel. Bij Brunel IT staat jouw loopbaan voorop. Brunel biedt jou de mogelijkheid om je te ontwikkelen door middel van een persoonlijk ontwikkeltraject. Je kunt hierbij denken aan het behalen van belangrijke en relevante certificaten. Je profiteert van een vast marktconform maandsalaris en naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Je hebt bij Brunel niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

Summary

 • Publication: PUB288566
 • Location: Vlaams-Brabant
 • Market: Services
 • Hours per week: 38
 • Branche: IT & Telecom
 • Education level: Academic Master
 • Area of expertise: Architecture & Design
 • Closing date: Thursday, January 21, 2021
Apply now

Feel free to contact

AG

Aurriza Gosseye

Account manager Brunel Belgium Mechelen

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Business Architect - Vlaams-Brabant

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to