Business Analist IT

Zuid Holland - Netherlands - Services - Non-Profit - Operations - Academic Bachelor

Voor onze overheidsklanten zijn wij op zoek naar ervaren Business Analisten.

Het definiëren van requirements, analyseren en modelleren van bedrijfsprocessen zijn werkzaamheden waar jij sterk in bent. Met jouw uitstekende sociale vaardigheden ben je in staat de brug te slaan tussen de business en IT, en weet je op verschillende niveaus te schakelen met je Stakeholders.

In de rol van Business Analist zet jij procesveranderingen in gang binnen de IV organisatie van de overheid en lever je een positieve bijdrage aan onze maatschappij.

Feel free to contact

Ramon Manbodh, Account manager

Apply now

About this role

Als Business Analist IT ga je aan de slag bij uiteenlopende opdrachtgevers binnen de (Rijks)overheid. Als Business Analist IT voer je adviestrajecten uit, op basis van nieuwe wensen of eisen gesteld vanuit de business of die vanuit wet- en regelgeving worden geïnitieerd. Hierbij werk je nauw samen met verschillende stakeholders uit de organisatie. De werkzaamheden omvatten zowel proces- en systeemanalyse, workshops voor het achterhalen van doelstellingen en requirements, als het ophalen van adviezen op de diverse expertisegebieden: van techniek tot architectuur, van contractmanagement tot security. Je bent in staat om diverse wensen voor gegevensuitwisselingen en automatisering te beschrijven, maar ook de analyses uit te voeren voor de verbetering van processen en diensten.

Wij zijn op zoek naar een business analist met aantoonbare ervaring bij (middel)grote organisaties (>1500 mdw). Kennis van overheidsorganisaties en ervaring met het werken onder architectuur is een sterke pre!

About you

Jij herkent je als Business Analist in het volgende functieprofiel:

 • Hbo-of wo-diploma in de richting van Bedrijfskunde, IT of vergelijkbaar
 • Aantoonbare ervaring met proces, business, informatie en/of systeemanalyse
 • In staat om requirments op te halen en te beschrijven en deze te vertalen naar user stories/use cases
 • Kennis en ervaring met het modelleren en technieken als UML en BPMN
 • Opleidingen/certificeringen op het gebied van business/informatie analyse en architectuur (bijv. IREB, UML, BPMN, TOGAF) zijn een pre
 • Werkervaing in een agile/scrum, SAFe omgeving met bijbehorende certificaten is en pre

Benodigde competenties: communicatief, abstractie, creatief, helicopterview, samenwerken, analytisch vermogen, reflectie, lerend vermogen, nieuwsgierig.

Wil jij als ervaren Business Analist aan de slag binnen de overheid via Brunel, en herken jij jezelf in deze functieomschrijving....dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie!

What we offer

Als Business Analist informatievoorziening gedetacheerd worden door Brunel IT betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Gedurende je reguliere werkzaamheden is er ruimte om belangrijke certificeringen te behalen. Tijdens je ontwikkeling heb je een vast aanspreekpunt binnen Brunel, die alles voor je regelt en jouw persoonlijke ontwikkeling nauw in de gaten houdt.

Je profiteert van een vast maandsalaris met bonusopportunity. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op je zorgverzekering en andere individuele verzekeringen. Tevens biedt Brunel je leuke extra’s op cultureel en sportief gebied.

Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wil aankopen. Je hebt bij Brunel dus niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

About us

Brunel is een wereldwijde zakelijke dienstverlener gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy in de vakgebieden Finance & Risk, Engineering, IT, Legal, Marketing & Communicatie, HR en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Sinds haar oprichting in 1975 heeft Brunel zich ontwikkeld tot een internationale groep met ruim 14.000 medewerkers. Brunel IT zet op flexibele of permanente basis hoogwaardige kennis en capaciteit in voor de top van het Nederlandse bedrijfsleven, universiteiten en overheidsinstellingen, maar ook voor het groot MKB. Kortom, organisaties met een grote gebruikersomgeving en interessante projecten! Brunel biedt je de mogelijkheid om je te ontwikkelen door middel van een persoonlijk ontwikkeltraject. Je kunt hierbij denken aan het behalen van relevante certificaten, maar ook aan het volgen van trainingen gericht op je persoonlijke ontwikkeling. Is dit de uitdaging waar je naar op zoek was? Solliciteer dan vandaag nog.

Summary

 • Publication: PUB298763
 • Location: Zuid Holland
 • Market: Services
 • Hours per week: 36
 • Branche: Non-Profit
 • Education level: Academic Bachelor
 • Area of expertise: Operations
 • Closing date: Saturday, May 1, 2021
Apply now

Feel free to contact

RM

Ramon Manbodh

Account manager Brunel Netherlands Rotterdam

+31 10 266 6204

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Business Analist IT - Zuid Holland

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to