Projectleider Brandveiligheid

Zuid Holland - Netherlands - Infrastructure - Building & Construction - Operations & Maintenance - Professional Bachelor

Een brandende kwestie vraagt om een flinke aanpak: tien winkelcentra in ons land staan er kritisch bij. Door veroudering ligt brandgevaar er al een tijdje op de loer. Maar niet voor lang meer, want als Projectleider Brandveiligheid help jij winkeliers en bezoekers uit de brand. Samen met jouw team maak jij deze omgevingen veiliger dan ooit tevoren. Solliciteer nu!

Feel free to contact

Rémon Roeleveld, Account manager

Apply now

About this role

Vanuit jouw veilige thuishaven – oftewel: het kantoor van onze opdrachtgever – stippel jij jouw plannen uit. De vraagstukken? Gebouwinspecties bij utiliteitsgebouwen en woningcomplexen. De betreffende gebouwen zijn vaak al (ver) voor de jaren zeventig gebouwd, en voldoen inmiddels niet meer aan de huidige veiligheidseisen.

Om zeker te zijn van een goede aanpak, neem jij het zekere voor het onzekere: voor je écht van start gaat breng je eerst elk detail in kaart. Wat zijn de uitgangspunten voor de inspectie, en wat kun jij voor de klant betekenen? Je stemt jouw aanpak nauwkeurig met de klant af, en als dat klaar is stel je de offerte op. De daadwerkelijke inspectie plan je pas in zodra elk administratief deel rond is.

Heb je akkoord op de offerte? Dan geef je jouw – zelf opgestelde – brandveiligheid-team een go: het team gaat op onderzoek uit in het aangewezen gebouw. Tijdens die inspectie ziet het team geen enkel risico over het hoofd. ‘Safety first, safety always’ is immers jullie uitgangspunt. Als Projectleider Brandveiligheid plan, stuur én coach jij jouw team in deze sessies richting een veiligere omgeving. De uiteindelijke conclusie in jouw rapport? Missie geslaagd.

About you

Wil je iets zeggen over veiligheid, dan moet je gebouwen van fundering tot nok begrijpen. Welke materialen er gebruikt zijn, wat de bouwwijzen zijn en zo verder. Wat betreft brandveiligheid komt ook kennis van chemische reacties om de hoek. Als Projectleider Brandveiligheid heb je daarom:

 • Een hbo-diploma Bouwkunde of vergelijkbaar op zak
 • Kennis van brandveiligheid – je volgde een opleiding of cursus*
 • Minimaal vijf jaar werkervaring in het vakgebied brandveiligheid
 • Een idee van gebouwinspecties op het gebied van beheer en onderhoud
 • Aantoonbare kennis van de NEN 6060 (vuurlast) en NEN 6079 (risicobenadering)
 • Ervaring met aanbestedings- en offertetrajecten (en dus financieel inzicht)
*We beseffen dat we een hoop van je vragen. Daarom is een diploma Brandpreventiedeskundige geen vereiste, maar wel een pre!

What we offer

Bij Brunel laten wij niemand met vuur spelen. Onszelf niet, en al helemaal onze Brunellers niet. Wij geloven namelijk dat zekerheid niet gelijk staat aan beperking van vrijheid. Het kan allebei! Als Projectleider Brandveiligheid krijg je bijvoorbeeld:

 • Een contract bij Brunel, waarmee je flexibel bij al onze opdrachtgevers aan de slag kunt
 • Stabiliteit - een salaris tussen € 4.000,- en € 5.000,- mét bonuskansen én een pensioenregeling
 • De ruimte om jezelf te ontwikkelen op het gebied van hard en soft skills, op kosten van Brunel
 • Begeleiding door een vaste consultant – ook Projectleiders willen hier en daar hun verhaal kwijt
 • De klap op de vuurpijl : mogelijkheden jouw 26 vakantiedagen per jaar te upgraden naar 40

About us

Een ingenieurs- en adviesbureau met eigen laboratoria, hoe vaak hoor je zoiets nou? Onze opdrachtgever is de trotse eigenaar van vijf innovatieve werklocaties in Nederland, waarin ruim vierhonderd specialisten zich dagelijks inzetten voor veilig bouwen. Hoeveel bedrijven namelijk ook bouwen, hoe gelikt ontwerpen er ook uitzien, zonder veiligheidsplan zijn ze verwerpelijk. Bij bestaande gebouwen is veiligheid natuurlijk al helemaal een kritische zaak. Het beruchte asbest dat vorige eeuw veel gebruikt werd is nu dan wel taboe, het is nog steeds aanwezig in veel gebouwen.

Dit bedrijf onderzoekt de eigenschappen van het materiaal tot op de kleinste vezel. Wat zijn de constateringen? En vooral: wat kunnen ze daarvan leren? Bedenken, ontwikkelen en realiseren met veiligheid in het achterhoofd, dat maakt dit bedrijf zo uniek. En al zijn de specialisten bij dit bedrijf zelf vrij bescheiden, wij kunnen het wel zeggen: met die denkwijze legde dit bedrijf een stevig fundament. Als Nederlands onderdeel van een internationaal bedrijf verovert het langzaam maar zeker de hele wereld… Erop gebrand daaraan bij te dragen? Solliciteer dan direct.

Summary

 • Publication: PUB234394
 • Location: Zuid Holland
 • Market: Infrastructure
 • Hours per week: 40
 • Branche: Building & Construction
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of expertise: Operations & Maintenance
 • Closing date: Thursday, November 21, 2019
Apply now

Feel free to contact

RR

Rémon Roeleveld

Account manager Brunel Netherlands Rotterdam

+31 10 266 6254

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Projectleider Brandveiligheid - Zuid Holland

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to