Junior Werkvoorbereider Bouw

Noord Holland - Netherlands - Infrastructure - Building & Construction - Construction & Commissioning - Professional Bachelor

Je weet dat je het in je hebt: wekenlang vooruitplannen, waar nodig bijstellen en uiteindelijk zorgen voor een keurige afronding. Dat, samen met jouw technische kennis maakt dat jij helemaal klaar bent voor jouw volgende project. Ontbreekt het je nog aan ruime ervaring? Al doende leert men. Solliciteer dus gelijk als Junior Werkvoorbereider Bouw!

Feel free to contact

Jorian Hak, Account manager

Apply now

About this role

Het ligt voor de hand dat je in jouw rol gaat plannen en organiseren. Maar communiceren is toch minstens net zo belangrijk. Misschien is jouw contact met stakeholders wel het meest onderschatte deel van jouw rol! Als Junior Werkvoorbereider Bouw zet je daarom dubbel en dwars in op communicatie. Je spreekt met Engineers, Uitvoerders, Projectleiders en allerlei leveranciers. De voorbereiding van een project uitdenken is namelijk één ding, het echt zo laten verlopen een tweede.

Voorbereid en wel? Dan kun je jouw resterende tijd goed gebruiken; bijvoorbeeld om jouw BIM-kennis te verrijken. Enigszins handig ben je er waarschijnlijk al mee, maar beter kan het natuurlijk altijd. Voldoende kennis ervan helpt je bovendien ook in jouw rol als Werkvoorbereider. Je controleert immers ook diverse werktekeningen, voert procesverbeteringen uit en koopt materiaal in. Dus dan kun je maar beter op de hoogte zijn van alle ins and outs.

About you

Een goede voorbereiding is natuurlijk het halve werk. Dus als jij nou de andere helft meeneemt, komt het met die ene helft in jouw rol als Junior Werkvoorbereider Bouw geheid goed. Dit zien wij graag terug op jouw cv:

 • Een hbo-/wo-diploma in Bouwkunde, Bouwtechnische Bedrijfskunde of vergelijkbaar
 • Ambitie om je te ontwikkelen op het gebied van BIM in combinatie met Revit
 • Stages of werkervaring in de engineeringssector - bij voorkeur in de (utiliteits)bouw
 • Een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, een leergierige mindset en een kritische blik

What we offer

Uitdaging bij je opdrachtgever, en zekerheid bij Brunel. Als Junior Werkvoorbereider Bouw kom je namelijk bij ons in dienst. Zo kun je ervaring opdoen bij diverse opdrachtgevers én werken aan je eigen ontwikkeling tegelijkertijd. Dat werkt als volgt:

 • Bij ons bepaal je zelf waarin je wil groeien, binnen of buiten je vakgebied
 • Eenmaal bepaald, schrijven wij je in voor deze opleidingen of cursussen
 • Die volg je op kosten van Brunel – overdag, of ’s avonds na werktijd
 • Waardoor je ook jouw salaris opkrikt, want dat groeit mee met jouw ontwikkeling!
En, toch wel fijn om te weten: een lekker salaris, een voordelige pensioenregeling en allerlei kortingen horen óók gewoon bij ons aanbod.

About us

‘Na gedane arbeid is het goed rusten’. Het gezegde is misschien wel honderden jaren oud, en nog steeds gaat het voor bijna iedereen op. Want het gevoel nadat je iets succesvol hebt afgerond, daar doe je het voor! Bij Brunel geloven wij daarom in hard werken. Ergens écht voor gaan getuigt van ambitie, gedrevenheid en passie voor een vak – precies waar wij zo in geloven. Voor onszelf is het niet anders: de factoren die ons vooruithelpen maakten ons groot. En heus, dat betekende niet dat het altijd makkelijk was; dat zal het voor bijna niemand zijn.

Een carrièrepad bewandelen zien wij bij Brunel eigenlijk als het beklimmen van een berg. Er zitten kronkelige, slechte paden tussen, die maar lastig bewandelbaar zijn, en rechte, afgebakende paden, die je gemakkelijk omhoog helpen. Hoe je de top zo goed mogelijk bereikt? Allereerst natuurlijk door een uitstekende voorbereiding. En verder door er samen met anderen voor te gaan. Want waarom zou je die berg helemaal alleen beklimmen? Beklim jouw carrièreberg met ons. Na een goede voorbereiding is succes gegarandeerd! En wat betreft het uitzicht? Dat mag er zijn, beloofd. Solliciteer direct.

Summary

 • Vacancy number: PUB242713
 • Location: Noord Holland
 • Market: Infrastructure
 • hours per week: 40
 • Branch: Building & Construction
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of Expertise: Construction & Commissioning
 • Closing date: Sunday, January 12, 2020
Apply now

Feel free to contact

JH

Jorian Hak

Account manager Brunel Netherlands Rotterdam

+31 20 312 5000

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Junior Werkvoorbereider Bouw - Noord Holland

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to